09.02.10
09:08
казано от emzo на 09.02.10, 08:53:
казано от Finish First на 08.02.10, 21:18:
Има доста в сайта на производителя. Свалят като луди!!!
За кое говориш ?
emzo - за това говори http://www.usplabsdirect.com/forum/oxyelite-pro/
Да попитам за Липо6 като се пие 3 сутрин на гладно и 3 преди тренировка.Сутрин колко време след прием мога да се храня и в нетренировьчен ден пак ли по 6 капс
09.02.10
15:26
Всеки ден по 6 пиеш ;)
Аз бих препоръчал Anadrox Mhp.В момента привърших цикъл с него(голяма опаковка / 8 капсули дневно).Много енергия,издръжливост,мотивация за тренировка.Повишава доста сериозно телесната температура.Като цяло ефектът , според мен, се дължи на 7-кето съставката,защото само нея не бях опитвал до момента или пък може би се е получил цялостен добър комплекс.Напомпването също е на приемливо ниво,на 60-70% ,сравнено с No-xplode.Намали ми се значително % БФ , като не изглеждам особено отслабнал или сух(кух).Дехидратира ме леко,силно увеличение откъм васкуларност,изтъняване на кожата.
За килограми е безсмислено да говоря,тъй като е индивидуално , но за информация - 5 кг за 5 седмици,основно вода и мазнини.Много съм доволен от продукта,комбиниран с 15гр Бцаа на ден,Л карнитин,Синта 6,Синтракс Нектар,Опти мен витамини и КЛА.Диета : РБД , клоняща към НВД.
Странични ефекти: Промяна в настроението,депресия,нервност(изключително неприятно),ускорен пулс непосредствено след приема,първата седмица проблеми със съня.С времето страничните ефекти намалят.Ако се раздели приема на 4 пъти по 2 или 3 пъти по 2 ,зависимост колко капсули/ден и се приема достатъчно количество вода,ще бъдат доста по-неосезаеми стр. ефекти(лично го изпробвах).
аз да се обадя тука със същия като оригинал постер .. въпрос.
След 10-тина дни мисля да си взема бърнер и някакви BCAA. Имам протеин Scivation за целия март, така че това ще ми е стака за този месец.
Двуумя се между:
- този нов OxyELITE Pro бърнер. Четох теа дни доста ревюта и всички са откачили по него. В Fitness1bg гледам го има 90лв+BCAA Elite на Interactive 2x35лв .Имам добри впечатления от тези BCAA.
- Syntrax Fyre. Винаги съм искал да го пробвам. 65 лв от Power and beauty + 2x35 лв 400gr Xtend+Liquid L-Carnitin на Dimatize-27лв
- и също от Fitness1bg се загледах по стака - Adrenalean+Lean Extreme на Driven Sports - 145лв. Но тука няма да ми останат пари за повече от 1xBCAA Elite.
Общо виждате че разполагам с около 180лв които искам да профукам, и да смъкна още около 5-6 кг от талията си.
В дневника ми има информация как тренирам и мерки. Треа се има в предвид че март вече със сигурност ще бягам сутрин 2-3 дни от седмицата + всичко останало както до сега.
Та какво ще ме посъветвате? :)
16.02.10
13:33
Само да вметна , че Файъра в Power and Beaty е само international версията, тоесто без йохимбин, което е чиста загуба.
За Fyre има доста положителни отзиви в България, аз лично не съм го пил. По американските форуми мненията за него са твърде противоречиви общо взето. За Lean Xtreme и OxyELITE се чуват по-добри неща, имат по-добър рейтинг. Иначе лично аз съм оставал най-доволен от отделно съчетаване на йохимбин, кафеин, зелен чай, синефрин и л-карнитин.
Хм... щом тоя Fyre не е кат хората :) Има вариант да го зема от Fitness1bg за 85лв+2x35лв BCAA Elite и ще стане същата работа като с Oxy-то :/
Май ще се жертвам да го тествам това Oxy. Вариант 1 ще да е :) Освен ако не излезе някои негативен коментар някаде в нета, който да ме хвърли в съмнения.
Абе, след 10 дни на заплата ще поръчам най-вероятно.
16.02.10
15:39
Взимайте Оxy-то от fitness1.bg. Цената е ЕКСТРА за БГ, сравнено с другите бърнъри.
Така и не съм чел цялостен лог, само отделни коментари за него, но съм сигурен, че това е бърнъра - хита на лятото
16.02.10
15:44
Давай, че и аз трябва да чистя пак пролетта =) Ще бъдеш опитно зайче и после ще знам да си взема най-доброто !!1 Макар че не виждам какъв по-добър ефект от Fyre може да очаквам от една добавка ;)
16.02.10
15:51
ООооо, има още доста какво да усетиш ;)
Март и аз почвам цикьл с Oxy + Xtend Scivation + Whey Scivation.
Слушайте Емзо, преди 4 години беше наредил 10 кутии ЗОБ на една снимка :)
Мнението беше редактирано от S.P.Q.R. на 16.02.10 15:58.
16.02.10
21:01
Ползвах файър. -6кг за един месец. -10 за втора. Пиех го всеки ден по 2 таблетки. 1 преди закуска и 1 преди трен. Много съм доволен.
казано от pachkata на 16.02.10, 22:14:
Щом си доволен от Файъра значи от останалите ще си АДСКИ доволен :D
Пробвал ли си и трите продукта?
За разлика от другите продукти (които в случая се препоръчват от хора които са вносители на продуктите), FYRE е продукт, който се е доказал във времето и работи много добре. Още по-важно продукта е натурален и няма никакви странични ефекти... гледайте продукти които работят, а в този форум има достатъчно много теми и ревюта на продукта.