Y34RZ3R0: Start the Dance - Дневник на Юли (а.к.а. Oranje)

Темата е заключена.
Прескочи до:

казано от Иван Шишманов на 10.02.10, 19:58:

Егати, някой купува фъстъци за 60 стотинки и получава гостенки, докато през това време друг копа ли копа басейн в несвяст и пак няма гостенки. Генетика кво да праиш :).
Лошото, е че кръвното се вдигна дори без да си помисля да го вдигна (за кръвно говорим) и не знам, не е на добре работата :)

Фъстъците не са проблем, но е по-вероятно да намериш диамант докато копаеш басейна, отколкото жена, която да не те закопае жив като й кажеш, че една девойка ще ви погостува :lol:

10.02.10
20:05

казано от Иван Шишманов на 10.02.10, 19:58:

Егати, някой купува фъстъци за 60 стотинки и получава гостенки, докато през това време друг копа ли копа басейн в несвяст и пак няма гостенки. Генетика кво да праиш :).
Лошото, е че кръвното се вдигна дори без да си помисля да го вдигна (за кръвно говорим) и не знам, не е на добре работата :)

Хахахахахахахахаххахахахахахахахахаххахахахаха, не мога повече :) :) Този форум е противопоказен за здравословното ми състояние!!! :) Вече от отдавна знам, че ако умирам ще умра от смях и ИВАНЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ти усилено работиш по въпроса!!!! :) Не те е срам да умориш жена си преди сватбата :)

казано от Ines на 10.02.10, 20:05:

Не те е срам да умориш жена си преди сватбата :)

Аз мислех на първата брачна нощ, да я уморя, ама тя “басееййййннн та басеейннн”, и аз кво да правя копам си ли копам.

10.02.10
20:09

казано от Иван Шишманов на 10.02.10, 20:07:

Не те е срам да умориш жена си преди сватбата :)

Аз мислех на първата брачна нощ, да я уморя, ама тя “басееййййннн та басеейннн”, и аз кво да правя копам си ли копам.

В този ред на мисли споменах ли, че предпочитам д ае с олимпийски размери??? Да не ме прецакаш с някоя 25 метрова локва!!! :coolsmirk:

Хахахахахахахахаххахахахахахахахахаххахахахаха, не мога повече :) :) Този форум е противопоказен за здравословното ми състояние!!! :) Вече от отдавна знам, че ако умирам ще умра от смях и ИВАНЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ти усилено работиш по въпроса!!!! :) Не те е срам да умориш жена си преди сватбата :)

А ти да не мислиш, че му е лесно всеки ден да ходи в делфинариума и да тренира 3 делфина - да плуват, облечени в раса, два от тях да удържат венчалните халки в устата си, а третият - две чаши с вино? Колко мъже биха направили сватбата в басейн с делфини само защото възлюбената обича да плува? ;)
А уморяването ти ще е след сватбата, не бързай :lol:

казано от Oranje на 10.02.10, 20:10:

А ти да не мислиш, че му е лесно всеки ден да ходи в делфинариума и да тренира 3 делфина - да плуват, облечени в раса, два от тях да удържат венчалните халки в устата си, а третият - две чаши с вино? Колко мъже биха направили сватбата в басейн с делфини само защото възлюбената обича да плува? ;)
А уморяването ти ще е след сватбата, не бързай :lol:

Ейй защо не каза по рано, вече 6 месеца се мъча със златни рибки, но нещо не ми изпълняват желанията. Дано Шакита (не Шишманова) след като получи като сватбен подарък, олимпийски басейн, да вземе за разнообразие да ми изпълни три желания.....всъшност като я гледам, дали ще може да ми изпълни едно и също желание ама три пъти  :lol:

10.02.10
20:20

казано от Ines на 10.02.10, 20:09:

В този ред на мисли споменах ли, че предпочитам д ае с олимпийски размери??? Да не ме прецакаш с някоя 25 метрова локва!!! :coolsmirk:

Лелеее, колко си скромна :P Само това ли искаш? Момчето колко много други предпожения ти направи... :P

20100211

Хранене:
07.40
80гр зърнени ядки
30гр маслодайни ядки
50гр протеин
Зелена ябълка
10.30
50гр протеин
120гр домашен хляб
12.30
Пилешко
Домашно масло
Морков
120гр домашен хляб
17.00
50гр протеин
120гр домашен хляб
20.10
5 белтъка + 3 жълтъка на скара (XL)
Синьо сирене
120гр домашен хляб

Тренировка:
няма

Добавки:
Мултивитамини
Рибено масло
Протеин

Напитки:
Кафе х2
Зелен чай

20100212

Хранене:
07.50
80гр зърнени ядки
30гр маслени ядки
50гр протеин
Зелена ябълка
10.25
50гр протеин
120гр домашен хляб
12.25
Пилешко
Масло
120гр домашен хляб
16.35
50гр протеин
120гр домашен хляб
21.10
Риба тон консерва
Кисели краставички
Зехтин
120гр домашен хляб

Тренировка:
Балистична бенч преса на смит машина: 12х4@5
Куази изометричен/Стоп/Екплозивен лег: 10,8,7,6,6,6@66
Вent преса с дъмбел: 6,4,3,2,2,3@35
Изо-балистична лицева опора (на колене): 6х6
Shoulder box: 2х12@5

Добавки:
Мултивитамини
БЦАА
Протеин
Рибено масло

Напитки:
Кафе х2
Зелен чай

Shoulder Box хваща предното и средното рамо, нали ?

казано от Миsh0 на 12.02.10, 19:38:

Shoulder Box хваща предното и средното рамо, нали ?

Да, но в случая се използва превантивно, а не за трупане на маса.

12.02.10
21:43

Готин блог :)

Най-после една готина статия за специализация.Супер начало на блога, усещам че твоя, заедно с този на Петко, ще ми бъдат любимите.

13.02.10
05:39

казано от RogerF на 12.02.10, 22:32:

Най-после една готина статия за специализация.Супер начало на блога, усещам че твоя, заедно с този на Петко, ще ми бъдат любимите.

х2 Поздравления и от мен, много добра статия като за начало, а и аз не се и съмнявам, че и следващите които ще ни предложиш ще са такива! Ще чета с голям интерес! :) Блога ти вече е в ‘My Favorites’...

Мнението беше редактирано от S_L на 13.02.10 05:40.

20100213

Хранене:
09.40
80гр зърнени ядки
30гр маслодайни ядки
50гр протеин
Зелена ябълка
12.30
Пилешко
Маслини
120гр домашен хляб
16.10
50гр протеин
120гр домашен хляб
20.10
Пилешко
Свински ребърца
Типов купешки хляб

Тренировка:
няма

Добавки:
Мултивитамини
Рибено масло
Протеин

Напитки:
Кафе х2
Зелен чай
Чаша купешко червено вино

20100214

Хранене:
09.50
80гр зърнени ядки
30гр маслодайни ядки
50гр протеин
Зелена ябълка
13.30
Баница
50гр протеин в домашно кисело мляко
16.50
50гр протеин
120гр домашен хляб
21.30
Пъстърва
Картофена салата

Тренировка:
носене на двупудовка

Добавки:
Мултивитамини
Рибено масло
Протеин

Напитки:
Кафе х2
Чаша домашно червено вино

Бележки:
Тази седмица се пообзаведох за следмасовия ми период - 2х10кг дискове от Стоянчо и двупудовка от Венци. Остават ми 2х5кг да си намеря, но и без тях си имам достатъчно дискове за двата дъмбела. А паралетките ми ще станат скоро готови и ще си ги взема в началото на март. Е, дъмбелите и пудовката ще почакат докато завърша март и април цикъла за маса. Няма закъде да бързам, пък и гледам, че вече някои започнаха да се убеждават, че бързането в културизма води само до...бързо стигане на застой :)

Мнението беше редактирано от Юлиян Тодоров на 14.02.10 19:56.

казано от Oranje на 14.02.10, 19:56:

вече някои започнаха да се убеждават, че бързането в културизма води само до...бързо стигане на застой :)

Ъхъм  :smirk:

20100215

Хранене:
07.40
80гр зърнени ядки
30гр маслодайни ядки
50гр протеин
Киви
10.30
50гр протеин
120гр домашен хляб
12.30
Пилешко
Домашно масло
120гр домашен хляб
17.00
50гр протеин
120гр домашен хляб
20.45
175 шницели от смляна в магазина кайма (свинско:телешко 1:4)
80гр домашен хляб
Картофена салата

Тренировка:
1. Лег 32”: 4@60; 4@70; 4@80; 4@90; 3@100; 1+1@105; 4@90; 3@95; 2@100
2. Лек от стойки - 15-20см амплитуда: 2@113;3@113, 3,3,2@128
3. Пуш-преси: 4х3@73
4. Френско с дъмбели темпо 503: 6@13; 6,5,5@16

Добавки:
Мултивитамини
Рибено масло
БЦАА
Протеин

Напитки:
Кафе х2
Зелен чай
Чаша червено домашно вино

Мнението беше редактирано от Юлиян Тодоров на 15.02.10 19:02.

Браво много добра нова статия си написал в блога си.

15.02.10
20:44

Хубава статия, но повечето след 18 месеца не се замислят за добавки, а за зоб та даже каде, каде по-рано от 18 месеца, а и някакси звучи четейки я поне, че казваш, че без стероиди може да се стигне до състезателно ниво.

15.02.10
21:09

Може разбира се, но зависи до какво ниво. На Олимпия е ясно, че няма как.

BR

16.02.10
09:47

Ако нямаш  супер ген,шанса да достигнеш състезателно ниво  отлита..релефа може да се постигне,но твърдостта на мускула( да изглежда напомпам постоянно,без зоб-никога!)

казано от Brute на 16.02.10, 09:47:

Ако нямаш  супер ген,шанса да достигнеш състезателно ниво  отлита..релефа може да се постигне,но твърдостта на мускула( да изглежда напомпам постоянно,без зоб-никога!)

Няма спор за генетиката, но повечето нямаме състезателни амбиции.
Голям процент от хората искат да изглеждат добре. Тези, на които сексуалният им партньор е човек, а не ръка, и държат на него - искат да изглеждат добре през цялото време. Останалите - искат да изглеждат добре лятото на плажа. Има и една малка група, които искат да са с големи бицепси и плочки за бала, но ги скрият под костюма и никой не ги вижда цялата вечер...
Изключвайки състезателите, за останалите е смешно да ходиш в залата от няколко години, а все още да изглеждащ като преди да тръгнеш. На тях генетиката не им е виновна!

BR

16.02.10
10:05

Отклоняваме се от темата.Аз тренирам от 8 години и се храня правилно,смятам че изглеждам повече от добре.Мен не ме интересуват плажните тела или тея който тренират за бала,това са еднодневки.Аз твърдя,че състезателно ниво без зоб не се постига.За хармонично тяло е естествено,че става без химия трябва само време.

казано от Brute на 16.02.10, 10:05:

Отклоняваме се от темата.Аз тренирам от 8 години и се храня правилно,смятам че изглеждам повече от добре.Мен не ме интересуват плажните тела или тея който тренират за бала,това са еднодневки.Аз твърдя,че състезателно ниво без зоб не се постига.За хармонично тяло е естествено,че става без химия трябва само време.

То темата е за прогресирането и разделянето на мускулните групи, а стероидите бяха засегнати само в едно изречение.
В предния пост се съгласих с теб, но нека да повторя тогава: изключвайки класическия културизъм, без стероиди повече от някакво по-предно класиране на местно ниво е 99% невъзможно да се постигне на днешната състезателна сцена.

BR

16.02.10
10:14

На едно мнение сме.Прочетох темата в блога ти,надявам се да помогне на начинаещите,много е добра.

20100216

Хранене:
07.40
80гр зърнени ядки
30гр маслодайни ядки
50гр протеин
Киви
11.05
50гр протеин
120гр домашен хляб
12.50
Пилешко
Домашно масло
120гр домашен хляб
16.50
2 сандвича с кайма (120гр домашен хляб+150гр кайма 4:1 тел:св)
20.00
5 белтъка + 3 жълтъка на скара (XL)
120гр домашен хляб

Тренировка:
няма

Добавки:
Мултивитамини
Рибено масло
Протеин

Напитки:
Кафе х3
Чаша червено домашно вино

Бележки:
Ще заменя междинното хранене със сандвичи. Засега от мляна в магазина, а като си идем на талиБанско каймата ще е от домашни животни.

Мнението беше редактирано от Юлиян Тодоров на 16.02.10 18:18.

Какъв протеин пиеш в момента ?

Не ти ли е проблем, че от 20 часа ядеш чак в 7 и 40 което си е почити 12 часа разстояние между храненията.

@Владимир92: По-назад го казвах - след селяндуризирането на войната на марките във форума реших да не пиша марките на добавките. Отделно преди няколко месеца мислех да си купя различна от първата креатинова матрица и да сравня с еднакво хранене и трениране действието на двете, но не получих отговор от доставчиците на марката дали нямат нищо против да направя сравнението. Явно са сметнали, че не съм надежден, или не мога да водя лог и дневник, или пък не са ми фенове като на натурален билдер...
@Ванката: След работата ми в атомната централа се напих с бор и така съм забавил верижната реакция на супермускулен разпад, която става в телата на всички други, ако не хапнат бърз протеин 4,3 наносекунди след като се събудят и не си легнат вечер с извара. При условие, че храненето ми е достатъчно за целите ми, то няма нужда да вкарвам и вечерно. Ако сметна, че мога да си позволя още няколко килца мускули, тогава вече ще вкарам и вечерно.

Мнението беше редактирано от Юлиян Тодоров на 16.02.10 18:37.

казано от Oranje на 16.02.10, 18:35:

Явно са сметнали, че не съм надежден, или не мога да водя лог и дневник, или пък не са ми фенове като на натурален билдер...

По скоро не си сред приятелите и роднините, които биха изкарали добавката свръх мега работеща каквото и да се случи и каквото и да има в тая добавка.

BU

16.02.10
18:45

Файда от рибеното масло усещаш ли?Пробвал ли си периоди без и със,че да сравниш?По колко приемаш?

Защото в интернет пише някакви баснословни количества за атлети,които ми излизат около 15-20 лева месечно...и се отказах от рибеното масло.

Дедмен, НАУ ФУУДС - УЛТРА ОМЕГА 3 = 100бр х 2 дневно = 50 дена. Опаковката е 19лв. За месец ти идва около 10-11 лв. Не е толкова много.

казано от DeadManWalking на 16.02.10, 18:45:

Файда от рибеното масло усещаш ли?Пробвал ли си периоди без и със,че да сравниш?По колко приемаш?

Защото в интернет пише някакви баснословни количества за атлети,които ми излизат около 15-20 лева месечно...и се отказах от рибеното масло.

Усещам се някак си по-смазан - не ми пукат раменете и т.н. както преди. А 15-20лв месечно не са баснословна сума.

BU

16.02.10
19:03

2 хапа са 1 грам рибено масло.Минимум 2,2 грама рибено масло, МИНИМУМ , се препоръчва,за да се усети свойството му да лекува износени стави. Тоест,трябва предозиране.

Чел съм логове ,където приемат и по 6 грама на ден.Слава богу,че нищо не ме боли. : ))

При 1000 мг епа на ден в зависимост от марката ще ти излиза между 15 и 33 лева на месец.Не мисля, че е чак такава огромна сума за един доста важен, но изключително пренебрегван продукт.

BU

16.02.10
19:06

Не ми се дават.Като почна да пукам,тогава ще му мислим. :)

Принципно 15 или 20 лева месечно не са много, но като сметнеш и протеина без който не можеш, и витамините които е хубаво да пиеш, като сметнеш и самата храна,  фитнеса и се оказва, че няма как да дадеш още 15 лева за спорта.

17.02.10
08:35

Само аз ли живея в заблуда и не разбирам смисъла на тоя продукт ?

17.02.10
12:40

Смисъла не е само в помпането. Някои неща са здравословни и полезни за тялото.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1