16.02.10
18:17
Може ли да ми препоръчате програма за стопяване на мазнини, за 4/7 дни.
Главно ако може да се набляга на корема и на бедрата.
опс, забравих нещо, да може да се изпълнява в домашни условия, като имате предвид, че имам некви тежести тука (гири, щанги...)
изгарянето на мазнини става чрез диета и кардио упражнения, приятел
години ..?
ръст..?
тегло..?
% телесна мазнина..?
стаж..?
Мнението беше редактирано от nacepen на 16.02.10 18:25.
16.02.10
18:29
казано от nacepen на 16.02.10, 18:23:
изгарянето на мазнини става чрез диета и кардио упражнения, приятел
години ..?
ръст..?
тегло..?
% телесна мазнина..?
стаж..?
Диетата ми е супер...
Ама кардио мога да добавя чак другия месец...
16.02.10
18:37
Ако диетата ти е супер, то тогава и без кардио ще гориш около килограм сланини седмично. Супер ли ти е диетата? :)
Да не пускам нова тема.Велоергометъра гореше най-малко мускулна маса нали така, след него е пътеката.Аз искам да наблегна върху краката, седалището и талията по време на чистенето, да се жертвам ли за пътеката или направо на велото да се качвам?
16.02.10
18:43
казано от Oranje на 16.02.10, 18:37:
Ако диетата ти е супер, то тогава и без кардио ще гориш около килограм сланини седмично. Супер ли ти е диетата? :)
Сравнения със храненето ми от преди 2 месеца това сега е нов живот..
Свалих кило и половина за 1 седмица, което е много-добре.
Ама имам чуство, че няма да сваля достатачно мазнини, за да се покаже пресата, инадже съм сигурен, че отдоло има поне 2 оформени плочки.
17.02.10
08:37
казано от luks0r на 16.02.10, 18:43:
Ама имам чуство, че няма да сваля достатачно мазнини, за да се покаже пресата, инадже съм сигурен, че отдоло има поне 2 оформени плочки.
абе пич колкото и да гладуваш без коремни преси преса няма да изкараш
а иначе 2(?!)плочки?да не би едната под другата над пъпа? :P не се сърди де :-) успех и воля ти пожелавам
17.02.10
08:46
казано от luks0r на 16.02.10, 18:43:
Сравнения със храненето ми от преди 2 месеца това сега е нов живот..
Свалих кило и половина за 1 седмица, което е много-добре.
Ако забързаш нещата ще удариш платото, изтормозеният ти организъм ще се противопостави и после...поразгледай женските дневници.
Около килограм седмично говори, че почти всичко свалено е мазнина, не вода и мускул. Сваляй няколко седмици и ще разбереш чувството ти лъже ли те или не. Ако си ясновидец помисли за някой мач и ми пиши как ще завърши преди да е започнал ;)
Като поизчистиш ще видиш и на какво дередже е пресата ти и ще знаеш как да работиш за нея. Дотогава е само гадаене.
Мнението беше редактирано от Юлиян Тодоров на 17.02.10 08:46.
22.02.10
19:27
luks0r дай я насам тази диета,ако нямаш нищо против,че и аз скоро ще трябва да се простя с някое килце.