Бицепс, трицепс и предмишница в една тренировка

16.02.10
18:37

Сравнително начинаещ съм и като такъв имам следния въпрос. За другите части от тялото знам как да си съставя тренировката, но за ръцете не. Добре ли е че правя бицепс, трицепс и предмишница в един ден и ако не е как да ги съчетая в другите тренировъчни дни?  И след като я направя тази тренировка нужно ли е да почивам два дни, защото такива работи са ми препоръчвали, щото все пак тренирам големи групи мускули.. ?

16.02.10
18:40

Ако се чустваш, че имаш сили не пречи на нищо, можеш да съчетаеш и с друга група мускули.При всеки е индивидуално :) относно почивката сам трябва да се усетиш :)

Мнението беше редактирано от rrrrMD на 16.02.10 18:41.

16.02.10
18:45

Какво означава “сравнително начинаещ” ?! Дай повече информация за себе си.

16.02.10
18:52

Еми 19годишен съм, 172, около 80килограма. Година някъде имам стаж в залата. Просто до сега  или съм ги правил в един ден или ако ги разделя, усещам че не влиза както трябва може би нещо бъркам. Просто с покачване на тежестите почнах да нямам сили и за трите и искам да ги разделя в отделни тренировки, затва питам как е най-удачно..

17.02.10
19:57

Без проблеми съчетавай тези МГ! Но нито 1 от изброените МГ не е голяма. Възстановяването може да отнеме 1, може 2, а може и 3 дни...зависи от различни фактори.

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 17.02.10 19:59.

04.03.10
19:09

Аз тренирам бицепс, трицепс и по 1-2 упражнения за предмишница в един ден, отделно и корем в края на тренировката. Предмишницата даже я тренирам на почивките между сериите за бицепс. Не мисля, че е проблем. :)

09.03.10
15:34

Аз ги тренирам 3-те заедно и след тренировка ги чувствам най-изтощени и напомпани.Затова и най-много ми вървят.Правя 3x4 за трицепс и 2x4 за бицепс.Важното е да си направиш така серийте и упр., та да ти остават сили за втория мускул от ръцете който тренираш.Предмишницата я правя накрая.Нея можеш и 2 пъти да я правиш в седмицата.Наприме с гръб.Успех.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1