12.02.10
19:41
Здравейте :) Искам да ви попитам има ли някакви специални упражнения за свалянето и оформянето на задните части ? Харесвам си тялото, но явно такъв ми е генът и само задникът ми е по-голям от обикновеното :( 1,87 съм и тежа 75-76-77 килограма.Ходя си на фитнес редовно, но пък не смея да ям по повечко именно заради задника.Знам, че тичането е най-удачното, но пък не винаги ми остава време за него.А и искам да кача мускулна маса и това тичане ми бърка работата :D Има ли някакви специални упражнения/програми именно за моята цел? Благодаря ви предварително, знам че ще помогнете :)
казано от vatman на 12.02.10, 21:12:
Да глад ;-) вкараи диета това е. Успех :-)
Нали идеята е и да трупам мускулна маса :) А и тва с глада няма как да стане.Не съм некоя десетокласничка, която иска с гладуване да отслабва ;)
Румънска тяга, клек, напади, български клек, ако искаш да наблегнеш на натоварването на мускулите в тази област.
А мазнини се горят с диета.
13.02.10
10:09
според мен натрупай малко мускулна маса която по-лесно гори мазнините
после диетите за десетокласнички:)
клек
лег-преса
римска тяга(абе защо и викате румънска не знам:)
обикновена тяга=МНОГО здрав задник:)
задно бедро на машина също помага
тва знам
Аз имам подобен проблем, само че ми се струва, че задника ми и изграден изцяло от мускули и много малко мазнини. Някакъв лек има ли за това? :)
А какво има да лекуваш в този случай?
Мнението беше редактирано от Петко К на 16.02.10 21:30.
така, като ти гледам мерките, не задника ти е голям, ами всичко останало е малко - качи 15-20кг месо по останалото тяло и тогава си гледай задника ;)
Мнението беше редактирано от FRANKO на 17.02.10 07:27.