05.05.09
13:15
Четох доста за кашкавалената извара,но неможах да разбера,при положение,че не се страхувам от омазняване(бърз метаболизъм)да ям кашкавалена вместо от другата.Предпочитам я понеже повече ми понася.И да питам освен разликата в мазнинит,разлика в другите съставки има ли ?
06.05.09
09:15
И аз:)
И аз си хапвам само кашкавалена извара, насипна на Милктрейд. Много вкусна. Ама вчера бяхме в Била и от там си купих 4 пакета по 250 гр обезмаслена извара фитнес на Дядо Либен... хммм вкусът е съвсем различен, сега ще трябва да я изям >:( и повече няма да правя експерименти. Искам си пак кашкавалената!!
Мария щом не ти харесва дядо либен може да ми я дадеш аз мн я обичам :)
Мнението беше редактирано от Toopal на 06.05.09 11:33.
Дядо Либен е хубава извара, аз преди, отдавна, такава хапвах. Ама ела да светна за кашкавалената на Милктрейд и тогава друга песен ще запееш.. :lol: Е не знам де, но аз съм пристрастна, а не обективна в случая. Ама така е, като си харесам нещо... и край!!
Мнението беше редактирано от maria на 06.05.09 12:07.
06.05.09
19:54
казано от Мария Никифорова на 06.05.09, 12:07:
Дядо Либен е хубава извара, аз преди, отдавна, такава хапвах. Ама ела да светна за кашкавалената на Милктрейд и тогава друга песен ще запееш.. :lol: Е не знам де, но аз съм пристрастна, а не обективна в случая. Ама така е, като си харесам нещо... и край!!
Мария от къде си взимаш тази извара на Милктрейд? В Билла я няма нали? Иначе и аз хапвам само “фитнес” изварата на Дядо Либен, защото няма голям избор в моя град, обаче въобще не ми е вкусна...
От едно магазинче в Студентски град. Тя е насипна. Иначе я има и същата пакетирана. 2.65 лв е килото, ако правилно съм запомнила (все си купувам, ама цифри не помня). В големите магазини я няма. В Била като бях си купих тая на Дядо Либен. И вчера като почнах да ям извара и малкият ме пита: “Мамо, какво е това?”, казах му: “Извара”, той опита и ми каза:”Това не е извара, вътре има лимонче!!” (каза така, защото му накиселяваше), а досега винаги е ял от мойта кашкавалената, която наистина е много много вкусна, и някакси сладка!!
Мнението беше редактирано от maria на 07.05.09 10:40.
Хора, сега се прибирам от фантастико и има на промоция тяхна извара на цена 85ст за 500гр или 1.7лв за кило! На вкус е ядима, аз лично мисля да се запася с няколко пакета... За момента не се сещам за по-евтин протейнoв източник. Ако сложим, че е средно 15% белтък се връзва около 32ст на порция от 30гр белтък :)
Мнението беше редактирано от Lenks на 07.05.09 13:18.
казано от Lenks на 07.05.09, 11:05:
Хора, сега се прибирам от фантастико и има на промоция тяхна извара на цена 85ст за 500гр или 1.7лв за кило! На вкус е ядима,
Хмммм, кой я знае колко е “истинска” тая извара....
16.05.09
10:36
казано от Мария Никифорова на 07.05.09, 10:39:
От едно магазинче в Студентски град. Тя е насипна. Иначе я има и същата пакетирана. 2.65 лв е килото, ако правилно съм запомнила (все си купувам, ама цифри не помня). В големите магазини я няма. В Била като бях си купих тая на Дядо Либен. И вчера като почнах да ям извара и малкият ме пита: “Мамо, какво е това?”, казах му: “Извара”, той опита и ми каза:”Това не е извара, вътре има лимонче!!” (каза така, защото му накиселяваше), а досега винаги е ял от мойта кашкавалената, която наистина е много много вкусна, и някакси сладка!!
Дали ще може да ме ориентираш къде точно се намира това магазинче,защото изварата която я има във фантастико не я понасям и искам да пробвам кашкавалената.
Разбира се, сега да видя как да обесня най-добре... че не знам кой е номера на блока.... :)
Тръгваш от спирката на Зимният Дворец, пазарчето за плодове и зеленчуци (с безбожно надутите цени).. та точно в края на пазарчето, на завоя има Пица на парче и на около 10-20 метра от нея, в ДЯСНО - се намира хранителният магазин. Много се кефя като се наредя на опашката (почти винаги има опашка) - и някой як мъжага пред мене да си купи две кила извара.. Насипна е, прясна-прясна.. Ще ти хареса!!
Мнението беше редактирано от maria на 16.05.09 11:21.
16.05.09
11:17
Мерси много,непременно и аз ще се наредя на опашката. :)
16.05.09
20:54
Забравих да питам за най-важното за един студент!!!Цената на тая извара каква е? :) :) :)
За коментара за цената, аз лично одавна съм разбрал, че в България по-високата цена изобщо не означава по-високо качество :)
Тая извара вече струва 2.10 лв /КИЛОГРАМ. Паднала е. Уикенда ходих да си купя и :bug: като видях цената... :lol: :lol:
17.02.10
13:48
Някой случайно да знае съдържанието на белтъчини, мазнини и въглехидрати на насипините извари?