17.02.10
22:56
Значи, бях супер клиощав, после почнах фитнеса и тренирах 2 месеца по 3 пати седмично всички мусколни групи по 1-2 упражнения и имаше много видим ефект. После обаче ми направиха програма и искам савет дали е добре и какво да променя защото от 2 месеца си стоя на едно място дори намалявам килограмите.
Тренировката ми е:
1-ви ден:
-гърди и рамо - лежанка, лежанка под наколон (общо 10-12 серий)
2-ри ден:
-гръб и корем - набирания 4х8, (сори но незнам как се казва опражнението) , седнал и дарпаш две дражки кам себе си
3-ти ден:
-раце - бутане на прав лост от лег 5х8 (трицепс), повдигане на дампели 5х8 и супер серия бицепс и трицепс (френско и дъмпел от седеш)
:):):)
18.02.10
04:38
в началото винаги има бърз видим ефект. Програмата си е ОК, но във втория ден сложи един клек (за крака говорим) в началото. Яж малко повече за да качваш, а не да смъкваш и пиши след 3 седмици за ефекта. Но клека задължително (от него се става голям!!!)
18.02.10
09:50
казано от Zlatin на 18.02.10, 09:21:
Брат,първо си оправи правописа,защото до никъде няма да стигнеш :)
абе кой ги прави тия програми че като чета все нещо липсват краката
малко клек прасец и римска тяга в 1 четвърти ден няма да е зле
сори че съм жена и ти се меся ама тялото не е само ръце %-P
маааалко повечко за гърди и гръб и повече време за резултати ти трябва
18.02.10
09:57
@Queen Kobra: Да, и мааааалко повечко време да потренира цялото тяло, после тялото разделено на 2, после на 3, и тогава вече краката отделно в четиридневен сплит.
Но за човек, който е имал ефект и решил да смени работеща програма е нормално :)
@Antoniooo: Преди няколко дни написах кратка статийка в блога си, ако не друго, поне може да видиш някоя дума как се пише правилно.
18.02.10
17:36
казано от Antoniooo на 17.02.10, 22:56:
Значи, бях супер клиощав, после почнах фитнеса и тренирах 2 месеца по 3 пати седмично всички мусколни групи по 1-2 упражнения и имаше много видим ефект. После обаче ми направиха програма и искам савет дали е добре и какво да променя защото от 2 месеца си стоя на едно място дори намалявам килограмите.
Тренировката ми е:1-ви ден:
-гърди и рамо - лежанка, лежанка под наколон (общо 10-12 серий)
2-ри ден:
-гръб и корем - набирания 4х8, (сори но незнам как се казва опражнението) , седнал и дарпаш две дражки кам себе си
3-ти ден:
-раце - бутане на прав лост от лег 5х8 (трицепс), повдигане на дампели 5х8 и супер серия бицепс и трицепс (френско и дъмпел от седеш)
:):):)
Спам, не спам, ама не мога да се сдържа. Купи си речник и учебници от 1-ви до 7-ми клас. Щангите ги остави за по-късно, сериозно и с най-добри чувства!
Аз попринцип през деня нямам много време да се храня много, и затова ми кажете гейнера ще варши ли работа.