17.02.10
15:25
Здравейте на 18 съм от ското тренирам ( почти година). Тренирам 4 пъти седмично имам резултат определено- коло 10 кг съм качил. По принцип съм доста сух и нямам никакви изишни мазнини около 14 % в тялото, но от няколко месеца съм наддал много на задни части. Всички ми казват че и това си е мускил и е нормално да качвам , но покраи мускула имам и много излишни мазнини. Можели да ме посъветвате какво а правя за да не наддавам повече и какво за да сваля тея излишни мазнини, но без да свалям от цялото тяло. Идеята ми е ако може да си родължа да тренира обаче да вскуча нещо за задни части. До сега правя полклек ( правил съм и пълни наи-вначалото) зада не ми участа въпросния мускил после правя легпре и бедрени ексттензии.
Мислите ли че може да си тренирам за маса да пия добавки за маса и паралелно да се опитам да намаля размера на дупето.
Темата беше редактирана от vankata91 на 17.02.10 15:27.
Качването на мазнини по задника си е до генетика.Ако си предразположен ще качваш там.Едни качват на корем,други на задник така е.Има много хора по 100 кила със 110-115 коремна обиколка но със 100 ханш.Е аз примерно като стана 100 кила ставам със 100 коремна обаче със 110 + ханш,предразположен съм да трупам там.На мене лично за сваляне на мазно от задника ми действа най добре бягане на стадиона.
Мнението беше редактирано от biker_boy на 17.02.10 16:19.
Дръж нисък процента мазнини в тялото (14% не е много нисък) и ханша ти няма да расте (за сметка на мазнини имам предвид).
Моят ханш между другото също е над 100 см, но не се оплаквам :)
18.02.10
10:08
казано от nacepen на 18.02.10, 09:46:
същия съм като теб! опитай се да повишиш нивата си на тестостерон.
И как по-точно да се опита да го повиши?
казано от vankata91 на 17.02.10, 15:25:
Можели да ме посъветвате какво а правя за да не наддавам повече и какво за да сваля тея излишни мазнини, но без да свалям от цялото тяло.
Човек не сваля мазнини целенасочено само от едно място на тялото, а на друго да качва.
Не става.
20.02.10
16:38
казано от JAUN на 18.02.10, 10:08:
казано от nacepen на 18.02.10, 09:46:
същия съм като теб! опитай се да повишиш нивата си на тестостерон.
И как по-точно да се опита да го повиши?
Като намали въглехидратите, “ръкоделието” :lol: , яде повече мазнини, яйца,яйца,яйца,яйца! :)