18.02.10
11:14
Здравейте, моля за малко помощ решил съм да си взема нещо за кардио тренировки в домашни условия, но не мога да избера какво да бъде.Четох доста из форума но мненията са много разнообразни.Спрал съм се на кростренажор засега , но не изключвам и варианта за бягаща пътека и веларгометър.Основното което искам да постигна е отслабване в областа на корема .Тъй като не съм ползвал досега и незная какви са предимствата и недостатъците на всеки един от тях, ще се радвам на всякакви мнения.
Поздрави
Темата беше редактирана от Vesko на 18.02.10 15:12.
Бих ти препоръчал пътеката, понеже, доколкото знам кростренежора е за стягане, а не за сваляне. За велото нищо немога да ти кажа, защото просто не го ползвам. Все пак изчакай други мнения, защото аз и моят скромен опит не сме най-сигурните източници, но съм за пътека, определено :]
18.02.10
15:45
Аз съм се спрял на вело кетлер за 250-300. Излиза евтино и не заема много място.
Мнението беше редактирано от Анонимен на 18.02.10 15:46.
Щом целта ти е да сваляш мазнини правиш следното: спираш junk food -> намаляш въглехидратите -> намаляш калориите -> излизаш да правиш спринтове около блока или разни кръгови тренировки в стил Crosfit. Щом така или иначе имаш излишни пари даваш ги за качествена храна, а не за уред, който има 1000 хем безплатни, хем по-ефикасни заместители :)
Аз бих си купила колело, но истинско. Свалянето на килограми сред природата е по-приятно, а може да се прави и с приятели.