казано от Etcetera. на 18.02.10, 16:56:
Малко странична тема,но от няколко дена водя спор с мои немски познати ан тема НВД с/у ВВД...ясно ,че никой няма да си отстъпи от позицията-аз си говоря от опит ,те си държат на [email=http://www.stern.de/wissen/ernaehrung/diaet-abnehmen-mit-muesli-macht-schlau-599296.html]тази статия [/email]и така ...
..за който разбира немски :lol:
Споко, мои познати пък слагат знак за равенство между Аткинс и НВД, тъй че.. :)
казано от Anelia на 18.02.10, 17:37:
Аткинс е разновидност на НВД :)
Разговорът беше всъщност конкретно за ВМ-НВД :)
Всъщност винаги ми е било интересно какво е лекарското мнение за НВД като цяло - и доколко считат подобен режим за полезен.
Мнението беше редактирано от Грахче на 18.02.10 17:46.
Лекари колкото искаш, мнения също :)
Битуват обаче отношения спрямо тези режими: Аткинс като цяло не се приема, но НВД както се разбира тук: с порция въглехидрати около тренировката, с плод за закуска и с много зеленчуци, според лекарите би трябвало да е ок :)
04.03.10
13:12
Почивах си психологически от водене на дневник , от мисли за храна,от следването на опрелен модел на трениране/сега ми е интересно тае бо-то ,до фитнеса ходя по-рядко-1-2 пъти седмично/.Тази промяна не съм я планувала,но съм по-спокойна,имам желание да тренирам,апетитът ми е нормален .И като резултат -3 кг за 2 седмици.
Продължавам да си почивам...
Лек ден,седмица,месец!
казано от Etcetera. на 04.03.10, 13:12:
Почивах си психологически от водене на дневник , от мисли за храна,от следването на опрелен модел на трениране/сега ми е интересно тае бо-то ,до фитнеса ходя по-рядко-1-2 пъти седмично/.Тази промяна не съм я планувала,но съм по-спокойна,имам желание да тренирам,апетитът ми е нормален .И като резултат -3 кг за 2 седмици.
Продължавам да си почивам...
Лек ден,седмица,месец!
Ами така се получава обикновено. И аз като почивам съм най-слаба, спокойна и здрава. Но не ми е дощъл момента още. Наслади се на почивката си