Помощ с протеина.

18.02.10
17:59

Значи аз съм на 14,искам да почвам да пия някакъв протеин.Един приятел бивш боксиор,борец и културист ме посаветва да зимам млечен протеин.2 по 20 грама дневно кат за начало после 2 по 25.Каза ми да си зема на биогейм.Искам да питам какво е ващо мнение по този въпрос.

18.02.10
18:08

казано от Trayus на 18.02.10, 17:59:

Значи аз съм на 14,искам да почвам да пия някакъв протеин.Един приятел бивш боксиор,борец и културист ме посаветва да зимам млечен протеин.2 по 20 грама дневно кат за начало после 2 по 25.Каза ми да си зема на биогейм.Искам да питам какво е ващо мнение по този въпрос.

Пропусна да споменеш че е и космонавт,пожарникар и дърводелец ... и аз го знам тоя. От колко време тренираш? Рано ти е за добавки .. яж много и качествена храна

18.02.10
18:11

Малък си още, натискай на ядене.
Като станеш на 18-20, тогава.

18.02.10
18:16

Тренирам бойно изкуство,плуване и ходя от време на време на фитнес.Бойното изкуство го тренирам от година и нещо,а плуване преди тренирах 3 години сега отскоро почнах отново.Та искам да кача повече мускулна маса,ако е вредно да пия протеини на моята възраст някакви по специални упражнения?

Мнението беше редактирано от Trayus на 18.02.10 18:20.

18.02.10
18:53

казано от Trayus на 18.02.10, 18:16:

Тренирам бойно изкуство,плуване и ходя от време на време на фитнес.Бойното изкуство го тренирам от година и нещо,а плуване преди тренирах 3 години сега отскоро почнах отново.Та искам да кача повече мускулна маса,ако е вредно да пия протеини на моята възраст някакви по специални упражнения?

Повече манджа протеин ти не требе, особено пък български...

18.02.10
20:13

Е се пак мерси ще имам всичко това в предвид.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1