P&B Labs протеин

18.02.10
19:04

Здравейте, протеина на P&B Labs ще ми помогне ли да кача мускули?

18.02.10
19:11

няма да станеш рони де .Това е бг фирма и никой не е удобрява едва ли някой щте ти е препоръча
аз съм пил тяхен протеин 1кг от него качих бая килца 7-8кг и аминото съм пил сашто и сам доволен
други зашто не го удобряват нз не на секи действа сиг

От протеина им едва ли... Гейнера да. Моля научете коя добавка за кое, след това пишете...

18.02.10
20:15

Не съобразих че гейнера е за качване, а не протеина. Извинете ме. Искам да си купя един ефтин продукт, който да ме възстановява и да качвам от него, пил съм на времето когато започвах, не помня какъв беше ефекта тогава, но сега имам постижения в залата и искам да си помогна.

Ефтин продукт и голямо развитие са оксиморони. Ако искаш яки резултати приготвяй по 100 лева на месец :). (Става въпрос да се счупваш от тренировки редовно и да растеш както трябва от добавките)

18.02.10
20:53

казано от Gopeto92 на 18.02.10, 19:11:

няма да станеш рони де .Това е бг фирма и никой не е удобрява едва ли някой щте ти е препоръча
аз съм пил тяхен протеин 1кг от него качих бая килца 7-8кг и аминото съм пил сашто и сам доволен

От 1 килограм протеин 7-8 кила ... ти си настинал батенце

18.02.10
21:27

казано от summer_jam на 18.02.10, 20:53:

казано от Gopeto92 на 18.02.10, 19:11:

От 1 килограм протеин 7-8 кила ... ти си настинал батенце

Представям си ако удари 5 либри американски  :lol:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1