18.02.10
19:04
Здравейте, протеина на P&B Labs ще ми помогне ли да кача мускули?
няма да станеш рони де .Това е бг фирма и никой не е удобрява едва ли някой щте ти е препоръча
аз съм пил тяхен протеин 1кг от него качих бая килца 7-8кг и аминото съм пил сашто и сам доволен
други зашто не го удобряват нз не на секи действа сиг
18.02.10
19:16
От протеина им едва ли... Гейнера да. Моля научете коя добавка за кое, след това пишете...
Не съобразих че гейнера е за качване, а не протеина. Извинете ме. Искам да си купя един ефтин продукт, който да ме възстановява и да качвам от него, пил съм на времето когато започвах, не помня какъв беше ефекта тогава, но сега имам постижения в залата и искам да си помогна.
18.02.10
20:21
Ефтин продукт и голямо развитие са оксиморони. Ако искаш яки резултати приготвяй по 100 лева на месец :). (Става въпрос да се счупваш от тренировки редовно и да растеш както трябва от добавките)
18.02.10
20:53
казано от Gopeto92 на 18.02.10, 19:11:
няма да станеш рони де .Това е бг фирма и никой не е удобрява едва ли някой щте ти е препоръча
аз съм пил тяхен протеин 1кг от него качих бая килца 7-8кг и аминото съм пил сашто и сам доволен
други зашто не го удобряват нз не на секи действа сиг
От 1 килограм протеин 7-8 кила ... ти си настинал батенце
казано от summer_jam на 18.02.10, 20:53:
казано от Gopeto92 на 18.02.10, 19:11:
други зашто не го удобряват нз не на секи действа сигОт 1 килограм протеин 7-8 кила ... ти си настинал батенце
Представям си ако удари 5 либри американски :lol: