Как да си съставя Хранителен режим ??

17.02.10
16:03

Здравейте,казвам се Борис и съм от София . От 1 месец ходя на фитнес по програма и тренирам здраво.Ето данните : ръст-1.73;тегло-64;гр.обиколка-94;талия-82;ханш-92;китка-18;глезен-22
На училище съм от 6 и 30,на тренировка съм от 3 и 30 до към 5 .Имам бърз метаболизъм.Това са най-важните неща. 

Готов съм да взимам хранителни добавки,по-точно Гейнър
и искам ДА кача МУСКУЛНА МАСА . Ако можете по тези данни да ми изработите що - годе някакъв хранителен режим ще съм ви много благодарен.

17.02.10
22:03

Хранителния режим трябва да си го съставиш ти ние само може да те насочим. Кажи на колко години си.
Щом качваш трудно не се ограничавай с яденето например не яж пълнозърнест хляб а бял яж пълномаслени млека и сирена.
Най добре си купувай мляко сирене и яйца от някое село не са изобщо скъпи и са много по добри от боклуците в магазина.
Не пропускай закуската и гледай да имаш поне 2 силни хранения с месо зеленчуци и ориз или картофи а между тях хапвай мед мляко овесени ядки банани и нещо по леко та хем да приемаш калории хем да не ти е тежко за следващото ядене.
Много е важно да спазваш тайминга и всеки ден храненията да са ти в определен час гледай да не се разминават за да ти свикне организма. Общо взето яж от всичко и по много ако не ти се лепи мазнина останалите пишат за черен хляб извара и варени картофи но те вече са пораснали и се пазят от омазняване а твоя организъм сега се развива :)
Преди тренировка не яж сладко но след нея си хапни един сникърс например или два за да достигнеш така наречения инсулинов пик
хем ще имаш повече енергия и ще се възстановиш по бързо
Това е от мен колегите да ме допълнят :)
По-зрдави!

18.02.10
15:32

На 16 съм,благодаря за информацията,въпреки че тези неща са ми ясни горе долу.Но как да съчетая храненията..Ям по 5 на ден и качвам бързо килограми,примерно миналия месец качих 3кг . Имаше период , в който качих 7 килограма невероятно бързо.Фитнес инструктора ми препоръча да взимам гейнер и за това искам да го комбинирам с хубава програма :)

18.02.10
22:39

Дадох ти основни насоки седни и се помъчи малко почети и си състави нещо после ние ще го коментираме и редактираме.
Не вярвам някой да седне да ти пише програма,това се плаща така ми казаха на мен като бях като тебе :) и аз седнах дълго време четох мислих и след 2 седмици проби накрая открих сам най доброто за мен и сега имам резултати
Успех!

19.02.10
13:29

Явно така ще стане,благодаря за инфото ; ))

Съвет - прецени с какви средства за храна ще разполагаш в дългосрочен план.
Това ще ти позволи да следваш хранителния си режим достатъчно дълго или за постоянно.
Формулирай целите, виж подходящите за тях храни и направи режима така, че да можеш да си го позволиш финансово. На този етап гейнърът не ти е наложителен и е повече от вероятно да не ти донесе ефект. Основата е храненето.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 19.02.10 14:28.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1