Всички мускули в една тренировка ,съвет.

20.02.10
20:57

Здравейте , тренирам от близо година и половина постигнал съм достатъчно , но сега искам да наблегна на сила и маса което до сега също ми беше цел ,но вече по концентрирано.Мисля да премина на тренировки за цялото тяло в един ден няколко пъти в седмицата.
Примерно Понеделник,сряда  и петък като основен приоритет са ми гърдите,краката и гърба,но проблема е че не искам да спирам да тренирам ръцете и раменете.Мисля за гръб,крака и гърди да правя по 2,3 упражнения.Обаче не знам къде да сложа бицепс ,трицепс и рамена ,защото се тревожа да не ги претренирам ако някой може да помогне ще съм благодарен.

За крака,гърди и рамо по едно упражнение, за гръб две.Ръцете можеш да ги изтеглиш в единия ден с тягата, но пак с едно упражнение.Кви са тия 2,3???

BU

20.02.10
21:43

Понеделник:

Гърди
Клек
Бицари

Сряда:

Раменни преси
Трицепс

Петък:

Мъртва тяга
Гръб

II Вариант

Понеделник:

Гърди
Гръб
Клек

Сряда:

Трицепс
Бицепс

Петък:

Раменни преси
Тяга

Първоначално идеята ти ми прозвуча глупава,но като гледам програмката...не е лоша,а ми отне 1 мин. да я измисля.  :-)

Мнението беше редактирано от BusyMan на 20.02.10 21:44.

20.02.10
21:49

За бицепс викам да прая само с прав лост 6х6

20.02.10
21:50

Гръб:
Класическа тяга, набирания, мечка

Гърди:
Кофички, равен и горен лег.

Крака:
Римска тяга, преден клек, заден клек

Сега раздели тези упражнения за всеки тренировъчен ден от седмицата, по едно за мускулна група. Отделно мушкаш асистиращи упражнения за ръце и при добро желание и за рамо.

п.п. Много харесвам втория вариант на DeadManWalking, при положение, че наистина искаш да тренираш ръце (а както знаем, за това най-добре в повечето случаи е това да се прави в отделен ден, бицепс и трицепс заедно).

BU

20.02.10
21:54

Ми то...харесва/не харесва - друг вариант сносен при това положение просто няма. :) Вече упражненията ,протоколите,интензивността,почивките...тоест...реалната му програма ще варира.

Пък може да реши да не прави точно тия упражнения,ми скачане на въже в суперсерия с клийн...кой знае. :)

20.02.10
21:56

power squat clean and jerk…всеки ден и ставаш на теле:)))

20.02.10
22:02

Значи в бедрата ми трябва сила за това ще наблегна здраво на клека отзад, а в гърба и гърдите повече плътност. :)

Мнението беше редактирано от dbakalov на 20.02.10 22:13.

ПИ

20.02.10
22:17

Защо не пробваш 5х5?

20.02.10
22:28

За цялото тяло ли да пробвам 5х5?

20.02.10
22:59

Идеята ми беше да тренирам гърди , гръб и бедра понеделник ,вторник и петък в продължение на месец за да овелича размерите и силата.А въпросът беше къде мога да сместя 1 упр.за бицепс и трицепс и рамене.

21.02.10
03:03

1 раменни преси, тяга, кофи, набирания
2 преден клек, лег, гребане, бицепсово, френско или нещо друго за трицепс
3 клек, полулег, набирания, ..2 упражнения по избор

Нещо такова?

23.02.10
17:40

Открих това което ми трябваше 5х5.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1