20.02.10
14:54
Здравейте.Имам малко мазнини в корема т.е. почти нямам, но гърдите ми са имам чуството пълни с мазнини леко са увиснали и съм забелязал следното: когато е студено например съм излязъл от банята зимата и ми е студено гърдите ми се прибират навътре и стават по плоски когато си ми е топло изпъкват “заострят се”Малко смешно се изразих но няма друг начин.Помогнете ми упражнения ли трябва да правя какво незнам?Благодаря предварително за отговорите
20.02.10
16:14
казано от *Ronnie Coleman* на 20.02.10, 14:54:
Здравейте.Имам малко мазнини в корема т.е. почти нямам, но гърдите ми са имам чуството пълни с мазнини леко са увиснали и съм забелязал следното: когато е студено например съм излязъл от банята зимата и ми е студено гърдите ми се прибират навътре и стават по плоски когато си ми е топло изпъкват “заострят се”Малко смешно се изразих но няма друг начин.Помогнете ми упражнения ли трябва да правя какво незнам?Благодаря предварително за отговорите
И аз съм така. Имаш мазно в долната част.
Хранителен режим + кардио - плоски цици. :lol:
20.02.10
18:22
А кво ще рече хранителен режим да изключа някой вредни храни и напитки ли?И кардио става ли планинско колоездене защото от доста време го спортувам и ми е любимия спорт/хоби
Това от подписа ти, ако се отнася за теб, то тогава иди да си играеш пред блока. Доста ти е рано да мислиш за такива глупости, които не можеш да ги махнеш в момента, защото са следствие от навлизането в пубертета.
казано от LttS на 21.02.10, 09:49:
Това от подписа ти, ако се отнася за теб, то тогава иди да си играеш пред блока. Доста ти е рано да мислиш за такива глупости, които не можеш да ги махнеш в момента, защото са следствие от навлизането в пубертета.
Подкрепям те напълно. Много му е рано за зала, според мен. Виж след 2-3 годинки може да помисли за по сериозни тренировки.
На 47 кг и 13 годишна възраст хмм а ти сега навлизаш в пубертета момко.
Как няма да имат мазнинки - всяко хлапе е пред компа и набива яко бързи въглехидрати.
А едно време при нас техниката беше мн назад, цял ден по училищата футбол, баскетбол. Ето това е което можеш да направиш за сега, да поспортуваш малко повечко.
Ако си на 13г и 47кг, НЕ се ограничавай с храната! Никакви диети! Това не означава, че трябва да ядеш само бургери, шоколади и вафли. Съвсем спокойно обаче можеш да изключиш от режима си всякакви газирани напитки и да намалиш бързите въглехидрати. Бягане, лицеви, набирания, кофички ще ти свършат работа като за начало.
Стига сте пълнили на момчето главата с простотии..като ви гледам аз телата колко сте релефни и големи ми става лошо чак..Стоянчо си е напълно прав да яде каквото иска, но и да има движение и да си тренира редовно няма как да не напрваи работа и фитнес залата не виждам с какво му пречи..
казано от rrrrMD на 21.02.10, 10:48:
Стига сте пълнили на момчето главата с простотии..като ви гледам аз телата колко сте релефни и големи ми става лошо чак..Стоянчо си е напълно прав да яде каквото иска, но и да има движение и да си тренира редовно няма как да не напрваи работа и фитнес залата не виждам с какво му пречи..
Приятел Стоянчо не му е казал да яде каквото иска, защото ще се превърне в геврек :) Нека си яде каквото иска и да видим после как ще реве как да свали мазнините.
Каква зала на 13 години ???? - то има приказка една “пишката още не му става” ти го пращаш на зала.
Типично за българските момченца да се покажат и докажат колко са силни и злобни без да обиждам или засягам някой.
Миналата година ги гледах 18 годишни назобени - целите им гърбове пъпчасали и след 3 месеца спадат с 15 кг и замязват на
НИЩО.
Нека това момче да си спортува някакъв спорт и да вкара лицеви опори , а за зала му е рано на 13 години, 16 годишна възраст е най-добре.
Също съм чел, как предлагат на 13 годишен фат бърнър, това нямам как да го коментирам.
Мнението беше редактирано от Blahzay на 21.02.10 11:22.
Може и да си ходи в зала, нищо не пречи.
А относно храната -като вляза в Макдоналд, там е пълно с деца на неговата възраст. Ако и той се храни като връстниците си, определено не бих му препоръчал да яде всичко.
21.02.10
11:55
Здравейте подписа ще си го поправя понеже вече съм на 16 години а не 13.Спортувам колоездене в планината всяка събота около 30км изкачване и толкова спускане.Мисля е добро кардио и ще изключа някой храни и напитки като газирано,вафли много рядко.