Вътрешна част на гърдите

21.02.10
12:33

Въпросът ми е кои упражнения са удачни за вътрешната част на гърдите, дори за оформяне на каналчето. Особено в горната част на гърдите ми вътрешната част е тотално неразвита. Кофички не мога още да правя, някои други идеи?

21.02.10
12:45

Ако тренираш с лост не го хващай много широко. В долно положение предмишниците да са перпендикулярни на пода. Започвай с полулег.
Пример:
1.Полулег
2.Лег
3.Флайс
4.Евентуално пуловър за оформяне на канала

Аз от доста време наблягам на полулега и горната част на гърдите(вътрешната и външната) дръпна много. Даже е по-напред от долната!

21.02.10
12:50

Ами тренировката ми в момента е:
1. Лег с лост 5х5
2. Полулег с дъмбели 4х8
3. Флайс на полулег 4х10-12

Пуловър правя в суперсерия с тяга. От флайса външната ми част на гърдите се е развила, но вътрешната почти не, което е странно.

21.02.10
13:11

ето ти  упражнения за вътрешна част :
1- Лицеви опори с тесен разкрач  на ръцете (тип каро )
2- лег или полулег праиш флайс обаче с въженца от двете страни
3 - пек дек

21.02.10
16:12

Можеш тяга,а кофички не.Тягата с 20 кг ли я правиш?
Я не се излагаий.
Какво значи немога?

Лицевите упори с близо разположени ръце са изцяло за трицепс.Вътрешната страна на гърдите едвали може да тренираш с това упражнение.

21.02.10
17:09

Ами кофичките трябва задължително да ги правиш със собственото си тегло, докато тягата може и само с лоста ;)
Аз пък се чудя, след като не може да прави кофички, от какъв зор ще набляга на отделни части на гърдите?
Прекалено рано е за подобни изпълнения, с такива силови “постижения” трябва още да си на базова програма.

21.02.10
18:25

казано от Giovane на 21.02.10, 12:33:

Въпросът ми е кои упражнения са удачни за вътрешната част на гърдите, дори за оформяне на каналчето. Особено в горната част на гърдите ми вътрешната част е тотално неразвита. Кофички не мога още да правя, някои други идеи?

За горе, че и отвътре на гърдите си трябва доста търпение и маса! За горна част не ти и трябват кофички! Флайсове (тежки) и преси от полулег за горна част е предостатъчна!
Започвай с полулег-а ;)

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 21.02.10 18:26.

ПИ

21.02.10
18:29

А отдоло канала малко да го “позатворя” какво ще препоръчате.

21.02.10
19:03

Ами същата работа като с набиранията, до преди месец не можех, вече мога и започнах да се научавам и да правя бройки. Така ще правя и с кофичките, имам цел да мога да ги правя до лятото и ще я изпълня, в момента просто търся някое друго упражнение, което да ми помогне, докато започна за правя кофички в серии. Иначе тягата отскоро заучавам и не я правя с 20кг, всяка тренировка вдигам килограмите сега съм почти на собствено тегло. Гърдите са ми много слаба мускулна група, трябва ми и сила, и маса и то много. Иначе за флайса не знаех, че се прави тежък, винаги съм го правил лек с перфектно движение, максимално разпънати ръце и много бавно.

ПИ

21.02.10
19:10

Кат’ почнеш да правиш кофички карай някой отзад да ти държи краката назад, за да се приведеш. Става лесно.

21.02.10
19:14

И двамата забравете за упражнения, които акцентират на различни части. Качвайте яко маса и ще се оправят нещата!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1