Ако някой може да помогне?!?!

21.02.10
19:30

На 15 години съм 1.87см. 100кг. от скоро ходя на фитнес ако някой може да ми препоръча програма за сваляне на мазнини и трупане на мусколна маса или нещо от сорта...програма максимално много пъти на седмица, хранителни добавки,диета каквото и да е иска да направя хубави гърди рамене и раце краката и корема не чак толкова гърба г/д не държа на релефа
Мерси предварително

21.02.10
19:43

колело - 10 мин
клякане 3x10
Бедрено сгъване 3x10
дърпане на горен скрепец 3x10
дърпане на долен скрепец 3x10
хоризонтална лежанка 3 по 10
2x10 разтваряне на дъмбели встрани
4х25 гръбни преси
4х25 коремни преси

тренирай така през ден поне 2 месеца ще ти паднат мазнините доста и ще започнат да ти никнат мускулчета.

Мнението беше редактирано от DOBRUJANECA на 21.02.10 19:44.

21.02.10
20:22

а нещо по натоварващо искам да стана “мечка” http://www.musclefitness-bg.com/FRAMES_files/magazin/100/2.gif нещо подобно ако има начин да не си губа теглото а да го напраа мусколи по визможност да ми кажеш диета и някфи добафки

21.02.10
20:27

Като Христомир (един от най-добрите български културисти) може да станеш ако тренираш колкото него, т.е., след 15-20 години. И ако си на неговата химия.
Мазнините не можеш да ги направиш на мускули, така че ще трябва да ги свалиш.
Почвай по горната програма и се обади пак след 3 месеца, за да ти измислим друга. И ако не ти се струва натоварваща, значи не я правиш правилно.

Мнението беше редактирано от Петко К на 21.02.10 20:29.

21.02.10
20:52

аха мерси ще пробвам аз до сека правих 7 дневна програма с всеки ден различна мусколна група но не дава резултат мерси отново почвам
п.п ако ходя всеки ден има ли нещо лошо??

21.02.10
21:00

Има.
Няма да се възстановяваш и няма да растеш.

BU

21.02.10
21:55

Всъщност...на теория в началото няма проблеми да ходиш по-честичко.Просто нервната ти система не е дотам обработена,че да я изгаряш с една тренировка.Даже може да се усещаш,все едно не си тренирал на другия ден. ;) Ако не броим напомпването и мускулната треска.

21.02.10
21:59

Точно за това да тренира по-често цялото тяло, а не по една група на ден.

21.02.10
22:06

e az hoda veche mesec treskata e minalo izvinqvam se kirilicata mi se bugna

22.02.10
17:08

То пък точно треска ти трябва за да разбереш , че си нарпавил нещо на тренировката и че мускулът ти расте . Поправете ме ако греша , но така съм чел и ми казват във фитнеса нямаш ли мускулна треска - все едно не си тренирал

23.02.10
18:22

нали се сещащ че мусколната треска е изливане на млечна киселина в разкъсания мускол(когато тренираш мъскола се разкъсва и после там кадето е скъсано “има дупчици” расте нов по силен мускол)и като мусколите ти превикнат към разкъсването млечната киселина не е обходима на тях
тоест кат идеш 5 пъти няма как да имаш треска ако не си дифузен

23.02.10
18:34

Малко ако се поразровиш ше разбереш че не много яасно точно какво е треската в научните среди се спори по този вапрос. ;-P

03.04.10
18:49

искам да благодаря минали са около 40 дена с тази програма и НВД и в момента съм 89 килограма кажете дали е време да сменя програмата или да изчистя още малко
п.п. в момента съм с 2 сантиметра и половина по висок(3 пъти в седмицата баскетбол)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1