Разширен стомах, прибиране как ?

SH

04.03.05
12:52

Как да си прибера стомаха защото е леко разщирен :(
с какви упражнения преди имаше тема за някакжо Йога упражнение ако някои може да ми даде линк към темата или да помогне ..

04.03.05
22:47

А да и на мен ми е интересно. Имахора с едни такива изпъкнали шкембаци. Дори в други части да нямат сланини, в корема са като бъчви. Има ли начин да се пребере, защото е адски изпъкнало... жсе едно се е сцепил гръдния кош и от там изхвръкнало едно шкембе... :)

04.03.05
22:57

Диета и тренировки! Другото е липосукцията, но може да е упасна.
по-здрави

04.03.05
23:03

[quote author=“emil_mlo”]Диета и тренировки! Другото е липосукцията, но може да е упасна.
по-здрави

А можеш ли да кажеш нещо по-така... Работата е, че като го гледам този човек, който имам в предвид, той сякаш няма точно сланини, а просто корема му е щръкнал... ребрата на страни са му ок, обаче напред е изпъкнало яко... :) ИДеи?

04.03.05
23:06

Ами първо да отиде на лекар и да направи общи иследвания и прегледи! След това да започне кардио тренировки и упражнения с тежести във зала и бавничко ще коригира проблема.
по-здрави

05.03.05
18:02

и моя е издут мисля че се получава от преяждане и от биричка :)

07.03.05
20:42

Е, не е казано, че щом е изпъкнал, значи е изпъкнал от бирички и преяждания :wink:
Можеби ShoSho тярбваше малко да се уточни. Защото примерно и моето шкембе стърчи на вън, но не съм дебел.  Предполагам, че и това си е до ген.
На Рони Колман търбуха също му стърчи навън, но немисля че е дебел :D

07.03.05
23:22

че е до ген, до ген е. Ама аз говорех за един дето има изключително сериозно разширени наред, а на страни си е втален. Егати феномена... :) при това няма изсипвания и такива аномалии. :)

Иначе, браточни, ако искате да се оправите , ще трябва да влезете в релси. Ако ревети и къркате с аверите с повод и без повод, няма да стане. :)

Поздрави

08.03.05
17:40

виж тези 2-те :)
http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?p=25784&highlight=#25784
http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=2992
дано намерите нещо което ще ви е от полза все пак това е стара тема.. :)

08.03.05
17:48

а бе стига с тва ген бе писна ми да го слушам ! Щом нещо не ви харесва казвате ми то си ми е ген и се примирявате буул шит !  :evil:

08.03.05
18:13

[quote author=”^MaD^”]а бе стига с тва ген бе писна ми да го слушам ! Щом нещо не ви харесва казвате ми то си ми е ген и се примирявате буул шит !  :evil:

Ми май го има и този момент :wink:
И наистина НЕ трябва да се примиряваме. Може да не е генно, но да си го втълпим, и всичко после отива по дяволите.

ME

09.03.05
15:30

Храната е ключа. Аз тежа малко например и не ми се надува корема като си набявям хранителните вещества само от твърда храна. Но инааче-хранителни добавки,месо,ядене често по малко.
Пример от опит: Да кажем ако ядеш овес, не го вари с много вода , а го накисни, после изцеди водата и така го яж. Спестява място:)

09.03.05
18:00

Тва за овеса...... след като го сваря ли да го кисна?
И каква е разликата :oops:

09.03.05
18:56

При варене овеса не губи ли от хранителната си стойност? Ако някой знае нека каже.

10.03.05
19:45

[quote author=“tpd”]А да и на мен ми е интересно. Имахора с едни такива изпъкнали шкембаци. Дори в други части да нямат сланини, в корема са като бъчви. Има ли начин да се пребере, защото е адски изпъкнало... жсе едно се е сцепил гръдния кош и от там изхвръкнало едно шкембе... :)

хихик :) не ми говори зад гърба :oops:  (саштия сам по рацете, гарба, краката... нямам почти никаква мазнинка ама никаква, а на корема - WoW) че е ген ясно обаче като понамаля и започна да ям по разумно и умерено, като се помачиш малко повече и с ген и без ген си личи как ми намалява корема... ;) сичко е до храненето
успех на вас, а си пожелавам и на мен по сащия вапрос  :D

10.03.05
22:06

всичко е от течностите. аз например докато ям - пия, обикновенно сок.
другото е бързото ядене.
малко самовъзпитание и се корегира проблема.
тея чичковци дето са само шкембе е от бира предимно (някои имат и проблеми все пак).

BA

11.03.05
09:57

абе най-дуброто упражнение за разширен стомах са така наречените вакуумки :) Stomach Vacuum : 
http://www.bodybuilding.com/fun/exercises.php?Real=%3C%3D+7&start=40&Name=&MainMuscle=Abdominals&Equip=&Isolation=&order=Name

има и друг начин на изпълнение: значи сгъвате леко колената и се хващате за бедрата след което поемате въздух и се гълтате корема и държите колкото се може повече :) така е по-удобно от колкото тези от горния линк :)

11.03.05
17:19

Газираните напитки дали имат отношение към това? С други думи дали да се притеснявам? Аз коли и т.н. съм спрял, ама содата продължавам да си пия.

11.03.05
17:30

[quote author=“spookyy”]Газираните напитки дали имат отношение към това? С други думи дали да се притеснявам? Аз коли и т.н. съм спрял, ама содата продължавам да си пия.

имат и още как :) особенно смесени с храна става хубава торба отпред :)

BA

11.03.05
20:23

за съжаление да :)

12.03.05
04:18

[quote author=“basketball”]абе най-дуброто упражнение за разширен стомах са така наречените вакуумки :) Stomach Vacuum : 
http://www.bodybuilding.com/fun/exercises.php?Real=%3C%3D+7&start=40&Name=&MainMuscle=Abdominals&Equip=&Isolation=&order=Name

има и друг начин на изпълнение: значи сгъвате леко колената и се хващате за бедрата след което поемате въздух и се гълтате корема и държите колкото се може повече :) така е по-удобно от колкото тези от горния линк :)

Това някой от вас пробвал ли го е дали действа?

14.03.05
11:46

Аз съм го пробвал, действа :) Обаче си трябва да има тоалетна наблизо :D

CL

15.03.05
13:53

Аз също съм го правил - трябва да се комбинира с правилно хранене - в смисъл на повечко на брой и по-малки като обем яденета през деня. Практикувах поне час и половина след ядене.
Другото, което съм правил освен това упражнение е да се опитвам да си държа корема стегнат - не става за 1-2 седмици, но мисля, че и това имаше резултат.

15.03.05
16:47

Хмм найстина вакумките дават резултат, но като един вид изометрия и неможе да прибере издутия корем. Има обаче други дихателни упражнения взети от йогата за тая цел и Рони Колман беше казал, че ги е използвал, но колко ефект имат незнам. Аз използвам такива техники в тренировката просто доста адреналина ти се качва и си по настроен да вдигаш.
по-здрави

15.03.05
21:57

а тези дето ти повдигат адреналина са  :?:  сподели да пробвам а вакумките аз се да ги пробвам ама се сам ял и с пален стомах... :)

15.03.05
22:57

Дишане от гърдите и стягане на корема. За всичките техники трябва да се прочете малко литература за Йога.
по-здрави

16.03.05
23:42

шкембе се сваля само с тичане, съм чувал аз и то в начален стадии.
В по-напреднал най-лесното е рестриктивна диета или така наречения лечебен глад, хем ще те излекува от стреса, хем щи прибере шкембака.

17.03.05
08:55

Аз с такиа неща като глад не се занимавам :D , благодаря, ще си ходя с шкебето :D Ясно е, че да гладуваш е супер вредно (въпреки че налице са добри резултати от лечебния глад в някои случаи). Но като цяло вредата е повече от ползата според мен.
При наличие на сериозно по обем увеличение в коремнопоясната област, спопред мен не е необходимо да се прави нищо повече от обичайното (диета и тренировка), само че с условието да се изготви план за една-две години, който да се следва неотклонно. Съжалявам за любителите на бързите резултати :)

SH

17.03.05
11:26

[quote author=“tpd”]А да и на мен ми е интересно. Имахора с едни такива изпъкнали шкембаци. Дори в други части да нямат сланини, в корема са като бъчви. Има ли начин да се пребере, защото е адски изпъкнало... жсе едно се е сцепил гръдния кош и от там изхвръкнало едно шкембе... :)

на мен корема ми е издут в областа на папа на долу :(

BA

17.03.05
21:04

[quote author=“Pepper”]шкембе се сваля само с тичане, съм чувал аз и то в начален стадии.
В по-напреднал най-лесното е рестриктивна диета или така наречения лечебен глад, хем ще те излекува от стреса, хем щи прибере шкембака.

“...лечебен глад, хем ще те излекува от стреса...” - епа хем ще те излекува и от живота !! хахахаахха ! не гледате ли новини бе хора - оня ден дадоха как неква жена държала на такув “лечебен глад” двете си деца и те почийнали :( я не си правете експерименто - наи добрия начин да свалите шкембето е да отслабнете изцяло - това става като горите повече от колкото сте приели за деня - а това пък става с яко тренировки ( най-вече кардио ) и постоянство !!!!!!!  :!:

28.12.08
12:13

http://www.youtube.com/watch?v=s4WDlbqME4Y
Вижте корема на Рони. Според мен това си е генетика.

28.12.08
13:13

по проблема с изпъкналия стомах бих казал, че тва с липосукцията е за парвенюта дето ги мързи даси мръднат гъза, а реват че били дебели. Проблема ти е по-скоро от разщирена стомашна лигавица...не се храниш правилно, стомаха ти има определен обем, които може да поеме и обработва нормално. Само че ти с течение на времето все му поидаваш повече и повече храна и той си се разширява, как да го върнеш този процес ли....доста трудно, ама доста...!!! Просто тук не е вупрос на 100000 коремни преси, а просто на супер изчистена диета и тотално секване на дивите преяждания...:)))
иначе stomach vacuum си правя всеки ден, но е тотално абсурдно да се прави в периода 2-3 часа след хранене, по-скоро на празен стомах зада може да “изтикаш” всичко което е останало необработено в стомаха ти, което може да се каже, ч е е вредно
p.s. на това ме научи една мадама, която води курсовете по йога в плевен, доста трудно се контролира в началото, но свикнеш ли да ги правиш, ще се почувстваш доста добре...!!!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1