24.02.10
10:32
Здравейте,
Имам един странен проблем, бицепса ми става на топка когато го стегна,а това не ми харесва. Не искам да расте така, защото след време топката ще ми се удря в ръката като си свивам ръката. До сега съм тренирал, Бицепсово сгъване на долен скрипец, скотово сгъване с дъмбел, но съм си завъртял китката със дъмбела във вертикално положение и също тренирам бицепсово сгъване на дъмбели на лежанка - 30-40 градуса. Всичките упражнения ги правя, 3 серии, по 8 повторения. Също така след всяка тренировка разтягам бицепса като си повдигам ръцете назад. Някой може ли да ме посъветва какво да направя, за да променя разтежа на мускула ми, така че да не става на топка, а да расте просто без да се оформя?
Темата беше редактирана от Петко К на 25.02.10 15:47.
24.02.10
10:54
Яж всичко каквото видиш за да натрупаш маса и прави по рядко бицепс повече трицепс ..и на мен ми се е случвало бицепса ми беше тръгнал да става на топка но натрупах много и сега е норамелен
казано от Tony на 24.02.10, 10:32:
Здравейте,
Имам един странен проблем, бицепса ми става на топка когато го стегна,а това не ми харесва. Не искам да расте така, защото след време топката ще ми се удря в ръката като си свивам ръката. До сега съм тренирал, Бицепсово сгъване на долен скрипец, скотово сгъване с дъмбел, но съм си завъртял китката със дъмбела във вертикално положение и също тренирам бицепсово сгъване на дъмбели на лежанка - 30-40 градуса. Всичките упражнения ги правя, 3 серии, по 8 повторения. Също така след всяка тренировка разтягам бицепса като си повдигам ръцете назад. Някой може ли да ме посъветва какво да направя, за да променя разтежа на мускула ми, така че да не става на топка, а да расте просто без да се оформя?
С генетичната форма трудно ще се пребориш.
казано от manqka на 24.02.10, 10:54:
Яж всичко каквото видиш за да натрупаш маса и прави по рядко бицепс повече трицепс ..и на мен ми се е случвало бицепса ми беше тръгнал да става на топка но натрупах много и сега е норамелен
Кандидатирам те за ВИП като направят този раздел!
А и какъв е проблем че ще ти се допира до предмишницата,като го свиеш едвали се разкарваш по улиците в двойна бицепсова поза.
Пък знае ли човек? :)
Мнението беше редактирано от Biad__ на 24.02.10 11:59.
Тая тема, като гледам как е започнала, ще я следя с интерес... :D
казано от Никола на 24.02.10, 11:34:
Кандидатирам те за ВИП като направят този раздел!
x2 :lol:
24.02.10
13:58
като ,каква топка е футболна басктеболна или може би медицинска ?
хората искат добре развити и чисти мускули ,а другия кандидат културист ти казва да натрупаш мазнини за да го замажеш еми сам си прецени.
До колкото разбрах,мисля че момчето иска бицепса му да е във формата на ръгби топка не на горепосочените от вас :)
24.02.10
14:03
моя става на баница понякога... дори без да го помпя (като не тренирам няколко години) :D.
Шегата настрана - тренирай си спокойно, прави си основни упражнения (по-малко машини) и ги прави по цялата им траектория. Така (поне на теория) мускулите стават по-дълги. Успех!
казано от entwickler на 24.02.10, 14:03:
моя става на баница понякога... дори без да го помпя (като не тренирам няколко години) :D.
Шегата настрана - тренирай си спокойно, прави си основни упражнения (по-малко машини) и ги прави по цялата им траектория. Така (поне на теория) мускулите стават по-дълги. Успех!
Имайте милост, бе хора :lol: :lol: :lol: :lol:
Той и моя е на топка. Откакто се помня. Преди исках да изглежда като куб, кубчето на Рубик, но сега се отказах. Топка си е добре според мен. А вие как мислите?
24.02.10
15:15
казано от Владимир92 на 24.02.10, 14:50:
казано от entwickler на 24.02.10, 14:03:
Шегата настрана - тренирай си спокойно, прави си основни упражнения (по-малко машини) и ги прави по цялата им траектория. Така (поне на теория) мускулите стават по-дълги. Успех!Имайте милост, бе хора :lol: :lol: :lol: :lol:
XD
Не е вярно тук сме от Кътлар нагоре само.Тоя аматиор дните на цената са му преброени.
Мнението беше редактирано от Biad__ на 24.02.10 15:58.
24.02.10
18:04
Моят проблем е че бицепсът ми като го стегна става на квадрат и ъгълчетата ми боцкат на китката !
Тренирай си нормално.Всичко ще си дойде на мястото.
24.02.10
18:23
Моя става на петоъгълник. :lol:
24.02.10
18:37
Хах.То и моя е на топка,но мисля,че си е нормално.Но иначе колко санта пък ще ти стане ръката 50?!Че да му пречела пък.
24.02.10
20:19
Стречинг прайш ли след тренировка ?
24.02.10
20:48
Моя бицепс не съществува.Вместо това имам два трицепса,един отгоре и един отдолу. :) Не мога да си сгъвам ръцете,но много мощни удари правя! :lol:
25.02.10
11:19
Ох боже... към автора: Нищо не го прави тоя бицепс.
Хахаха тоя форум е станал по-зле от тийнпроблем... Само умници има тука!
Мнението беше редактирано от Tony на 25.02.10 13:12.