Тренировка (релеф)

28.02.10
08:06

Здравейте!
Искам да попитам за тренировка за релеф . Четох из форума , но сранно доста често има разминавания и затова реших да пиша . Тренирам 6 пъти в седмицата , ръцете 2 пъти , а всички останали групи по веднъж . До сега тренирах с малки килограми и правих 14 повторения + кардио , 3 пъти в седмицата , по 15 минути след тренировка и диета . Под “диета” разбирайте , че съм спрял сладкото , хляба , безалкохолното . Нямам излишни пари да си взимам само месо и т.н. Добавки не съм употребявал поради същата причина . Идеята ми е дали мога да тренирам с “тежко” ? Примерно да правя по 8-10 повторения , защото с тези килограми не усещам нищо и не се чувствам добре , а когато сложа повече ми идват много повторенията . А ако някой пита какви са ми данните : 18 г , 176 см , 86 кг , 42 ръка (напомпена) и съм офоремен . Целта на тренировката ми е да се изцедя максимално или по - точно до колкото е възможно с горе посочените неща .
Ще съм благодарен на отговори !

ПИ

28.02.10
10:55

Епа що да не може?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1