Малко помощ за три мускулни групи

02.03.10
08:21

Така искам да включа няколко мускулни групи които не съм тренирал до сега.

Трапец,Прасец,Предмишница.

Трапеца мисля да го сложа  в денят в който правя Рамо,Крака,корем,както и прасеца мисля в този ден да включа въпреки ,че ми се струва дали няма да стане малко по натоварено.

Добре ли е според вас да правя Трапец и Прасец тогава ?

Така идва и големият ми проблем - Предмишница. Незнам просто кога да правя предмишница.Като имам гърди,трицепс и корем едва ли ще мога,В денят на рамото краката и корема примерно е заето вече от Трапеца и Прасеца,а при Гръб,Бицепс и корем мисля,че също няма да мога.

Тренирам през ден.Както виждате програма ми е 3 дена.Моля давайте съвети. :)

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 18.04.11 12:03.

02.03.10
08:29

Предмишницата се натоварва значително в деня за гръб, така, че може да включиш няколо серии като за начало тогава, тъй като вече ще е уморена и няма да има нужда от много време за да я натовариш добре :)

02.03.10
08:46

казано от deiman на 02.03.10, 08:29:

Предмишницата се натоварва значително в деня за гръб, така, че може да включиш няколо серии като за начало тогава, тъй като вече ще е уморена и няма да има нужда от много време за да я натовариш добре :)

Мерси за съвета. Иначе 1 упражнение  по 3 серии добре ли ще е за предмишницата ?

02.03.10
09:05

Като за начало мисля, че е добре :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1