26.02.10
08:22
Добър ден.На 17 години съм и тренирам от няколко месеца (преценям достатъчно ,че да направя стъпка напред и да кача малко маса) 1.78 висок , 73 кг.Насочил съм се към American whey на ASN ,но на описанията му в нета пише да не се приема от лица под 18 години.Та искам да попитам дали ще е проблем ,ако започна консумация и в какво точно се изразява тази забрана (т.е какви са евентуалните негативни ефекти от приема.).
Не съм се спрял категорично на него ,а съм решил да си взема суплемент за покачване на теглото , така че ако имате по-добри идеи ,приемам и други препоръки.Добре ще е качеството и количеството да е съобразно с цената.
26.02.10
08:28
Няма такива, търговски ташаци и застраховки :+) Давай смело.
Иначе разгледай също Scivation / All the whey / Muscle Gauge Nutrition / Syntrax Whey Shake
Хм ,като ги огледах ,видях ,че за Scivation има наистина добри отзиви.Като цяло започнах да се колебая между двете.Някакъв съвет да ми дадете ?
казано от Kennel на 26.02.10, 08:39:
Хм ,като ги огледах ,видях ,че за Scivation има наистина добри отзиви.Като цяло започнах да се колебая между двете.Някакъв съвет да ми дадете ?
Все тая, виж кой ти е по-изгоден ;)
Нутра Форс виж . В момента е на промоция , а протеина им е супер. Дори мисля , че превъзхожда American-а. Пия вече 4-та кутия и съм страшно доволен :)
26.02.10
10:28
Да, доста добре изглежда тоя NutraForce, като му гледам профила е същия като Scivaiton / ATW / MGN ^^
здравейте искам да попитам за този продукт(Scivation Whey 2lbs) някой знаели дали мога да го комбинирам с Креатин–Монохидрат,и по колко пъти на ден да го ползвам
Мнението беше редактирано от Braqn на 26.02.10 11:57.
26.02.10
14:43
казано от Silvest1r на 26.02.10, 13:39:
Какво ви е мнението за Muscle Gauge Nutrition ??
Добро!
26.02.10
14:47
Всичките тия са еднакъв ташак, квото и да се вземеш няма да сбъркаш :) Гледай единствено цената и вкуса, някои като MGN имат по-богата гама.
Мнението беше редактирано от Камен Каменов на 26.02.10 14:48.
казано от Камен Каменов на 26.02.10, 14:47:
Всичките тия са еднакъв ташак, квото и да се вземеш няма да сбъркаш :) Гледай единствено цената и вкуса, някои като MGN имат по-богата гама.
х2
Взех American whey-я.Ако може да ми разясните как да го приемам - какви дози и кога.
казано от Kennel на 02.03.10, 14:41:
Взех American whey-я.Ако може да ми разясните как да го приемам - какви дози и кога.
Веднага след ставане -преди закуска 1 доза, и веднага след трен 1 доза. В не тренировъчни сутрин след ставане и след това между храненията.
казано от Kennel на 02.03.10, 14:41:
Сутрин на гладно и след 20-ина минути след бързия въглехидрат след тренировката.
В нетренировъчен ден - сутрин на гладно и следобед между храненията.
Дозите могат да се покачат и на 3 на ден, според нуждите.
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 02.03.10 18:14.
02.03.10
19:52
Освен тия 2 пъти аз го приемам и преди трен. Нали няма проблем?
02.03.10
20:26
казано от Mavrodinov на 02.03.10, 19:52:
Освен тия 2 пъти аз го приемам и преди трен. Нали няма проблем?
давай смело- 30 min. преди трен. е добре
И да попитам - една мерителна лъжичка е 15 гр. нали така ?Следователно трябва общо 4 на ден да консумирам?