Някой може ли да ми помогне ?

03.03.10
08:49

Значи първо искам да кажа нов съм в форума и съм начинаещ в “сферата” на фитнеса. Висок съм 184, тегло 69 кг. Някой може ли да ми помогне с изготвянето на програма, но ако има възможност искам тя да не е много претоварваща и да няма риск от хернии и подобни . . . Искам да направя сила и да оформя рамене, крака и корем. Но за това вероятно ще трябва да кача и някой друг килограм. Просто кажете как, но да е по “естествен начин” ! :)

03.03.10
09:58

Какво разбираш под естествен и неестествен на4ин?Виж в интернет 1во кръгови тренировки,а после след 2 месеца си избери сплит.Про4ети за храненето  то е задължително.А да “направиш сила” и “да направиш тяло” са много разли4ни неща.Препоръ4вам ти да си избереш едната цел.Късмет :)

Мнението беше редактирано от Николаи на 03.03.10 10:00.

03.03.10
11:04

Програмата може да е натоварваща и пак да е безопасна.Ако нямаш акъл и не знаеш за какво си в залата,и с най леката програма може да се контузиш.
Разгледай като за начало тренировки за цялото тяло.Направи стаж 3-4 месеца и тогава мисли за нещо друго.

06.03.10
20:23

Под “естествен начин” разбирам упражнения всичко физически натоварвания, само че без хранителни добавки и т.н ... всичко което трябва да си набавя като белтъци, мазнини и въглехидрати да става по естествен начин (тоест чрез храна) :) . Иначе мисля че трябва да кача няколко килограма , с височината както вече казах 184/67-69 ... и искам да “направя и уформя” гърди, крака и коремна област, но по възможност за тяхна сметка да не се загуби бързината (спринт) и подвижност, занимавам се активно с футбол  :)

Мнението беше редактирано от WWWWWW на 06.03.10 20:26.

06.03.10
20:39

Определено трябва да качиш поне 5 кг.Отначало почни с някакви кръгови тренировки, след това мини на 2 дневен сплит като няколко дни в седмицата ще правиш и спринтове , за да не изгубиш бързината си, което първите няколко месеца няма как да стане.По-верояно е да стане по-добре - да я подобриш ;)

07.03.10
13:52

Ако може ще постнеш ли някаква подходяща тренировка , а иначе за диета трябва ли да спазвам ?!

08.03.10
15:37

казано от WWWWWW на 07.03.10, 13:52:

Ако може ще постнеш ли някаква подходяща тренировка , а иначе за диета трябва ли да спазвам ?!

Някой ще отговори ли ?

08.03.10
16:21

Например... http://www.bb-team.org/workout/1359/
Разгледай сайта, нали е за това.

27.03.10
21:23

Ок, а иначе някаква програма ?!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1