03.03.10
19:11
Здравейте, значи, че си имам коремче имам си го, че имам мазнинки в долната част на гърдите- така е, и та исках да ви питам тази комбинация възможна ли е за прием, тъй като разгледах из форума, мнения и тн. за тези добавки, и ги считат за най добрите, за да не объркам ще споделя това което съм разбрал за тях: Fyre- фет бърнър преобразяващ мазнините ти в енергия (грубо казано нали, не съм лекар). Креатина разбрах че е за сила и енергия, да можеш повече пъти примерно да дигнеш от лежанка, а аминокиселините ти спомагат мускулите да разтат по бързо и по големи. Искам да подчертая, че го имам навпредвид това че приемането на добавките без изграждане на хранителен режим, и силни тренировки няма да се постигне нищо.
И друго исках да питам, значи прочетох тук, там, и имаше доста позитивни мнения и за продукта Lipo 6X. И още нещо, ще ме извинявате ама по добре тук да струпам всичко до добавките, отколкото да правя нови теми, та исках да питам имало също така някакъв гел Дермо терм, който в една тема момчето споделил че има доста добри действия върху подкожните мазнини, но никъде немога да го намеря, някой ако го е ползвал или пък знае нещо за него ще го помоля да сподели. Но главно искам за тези трите добавки да ви питам дали няма проблем да ги пия заедно. Малко данни ще ви кажа все пак, значи... на 19 съм 176см. 79-80 кг.
Имам набито тяло просто ми е трудно да направя релеф, да си ги оформя нали. Почнах да тренирам преди 2 седмици, съвсем нов съм, но съм решил твърдо и съм сериозен към намеренията си. От тия 2 седмици спрях всякакви продукти от сорта на свинско месо, кисело мляко ям само култура 0,1% , накупил съм си плодове, и мюсли, пълнозърнест хляб, и почнах да ям само риба и пилешко месо. Почнах да тичам от този понеделник, трудно ми е признавам след 300-400 м. краката ми не ме държат, и се принуждавам да спра за 2-3 мин. за да мога да продължа пак да тичам. Незнам дали това има връзка, но... забелязъм съм че повечето хора които тренират се потят доста, а аз от малък колкото и да се изморявам не се изпотявам дори и 1 капка не се появява по тялото ми. Ами това е което исках да ви помоля за съвет и малко да ме ориентирате ако може. Благодаря ви.
Тц , тц ... . Правите теми , където ви е кеф.. . Я малко се съобразявай с правилата !!!
” Креатина разбрах че е за сила и енергия, да можеш повече пъти примерно да дигнеш от лежанка, а аминокиселините ти спомагат мускулите да разтат по бързо и по големи ” потренирай още малко , почети още малко и тогава
Ли4и ти,4е си много ентусиазирън и това е добре,но ти липсва още мн информация за това как да “променим” тялото си.
За бърнара добре,но..то4но този креатин ли?..Този е монохидрат-няма да се съ4етае добре.Аминотата-от тях няма да ти пораснат огромни мускули.Не си мисли,4е ще станат 4удеса с добавките.И имаш много малко стаж..2 седмици...трябват ти 2 месеца за вработване :)..Добре е да имаш желание да направиш нещо,но пове4е стаж и пове4е 4етене на фитнес статии ти е нужна. :)..А за бягането с времето се пока4ва издражливостта.:) Късмет
Мнението беше редактирано от Николаи на 03.03.10 21:17.