12.03.05
11:07
Значи стажа ми е 5 месеца и ако правя за гърди(четири упражнения по 4x10),за гръб(четири упражнения по 4x10) за бицепс и трицепс(по три упражнения по 4x10) и за рамо по едно за всяка част на по едно упражнение по 4x10) ще претренирам ли програмата ми е следната:
Понеделник-гърди,предна и средна част на рамото
Вторник-крака
Сряда-почивка
четвъртък-гръб и задна част на рамото
Петък-почивка
Събота-бицепс,трицепс и по някои път и предшминица
12.03.05
15:03
как си тренирал до сега и какви са резултатите?
[quote author=“x_man”]как си тренирал до сега и какви са резултатите?
Хм,както и да е тренирал 5 месеца....нали!
Смърфчо,не са впрягай толкова.Много яко ще претренираш.За големите мускулни групи прави не повече от 12-13серии,а за малките 9-10.За гърдите и гърба прави по 3упр,а за рамената прави по 3серии.
Еми разбрах че много яко съм претренирвал до сега защото правих квото знам за гръб,гърди,бицепс и особено трицепс и намалих упражненията(драстично) но пак увеличих сериите преди правих по 3 дали пак да се върна на 3 или да остана на 4 еми резултати тигам 55 от лежанка ръка 30 и сам висок 178 и тежа 69 кг
Еми разбрах че много яко съм претренирвал до сега защото правих квото знам за гръб,гърди,бицепс и особено трицепс и намалих упражненията(драстично) но пак увеличих сериите преди правих по 3 дали пак да се върна на 3 или да остана на 4 еми резултати тигам 55 от лежанка ръка 30 и сам висок 178 и тежа 69 кг
Mного странно ми стана за пропорциите, които даде. Теглото ти е с 9кг по-малко от височината, а ръката ти е едва 30см :roll: къде ти се намират тези килограми .... на корема ?? на бедрата ??
Позовавам се на себе си защото аз съм с 9кг по-малко от височината си, но ръката ми ненапомпана е 37см :oops: за сега. /189см 80кг/
Mного странно ми стана за пропорциите, които даде. Теглото ти е с 9кг по-малко от височината, а ръката ти е едва 30см :roll: къде ти се намират тези килограми .... на корема ?? на бедрата ??
Позовавам се на себе си защото аз съм с 9кг по-малко от височината си, но ръката ми ненапомпана е 37см :oops: за сега. /189см 80кг/
Ти кво се чудиш ти си с 10 килограма над мен и в корема не са защото имам плочки нито в дупето верно че краката не са ми малко но не са и някви изродски(24 прасец в наи-долната част а бедро 48)
Според мен ще претренираш зверски! Защо искаш да правиш толкова много упражнения и серии?
SMURFcho Взимаш няква химия ? Незнам ама си 70 кг тва 30 см рака ми се стори моно странно, според мен ако не взимаш нещо ништо няма да можеш да постигнеш
И аз сам сас 5 месеца стаж но имам рака 38 , гурба ми малко куца още ама има време аз не барзам за никаде ина4е сам 187 87 кг
УСПЕХ
[quote author=“Beliver”] според мен ако не взимаш нещо ништо няма да можеш да постигнеш
Не е така естествено,че ще има резултат! :x
[quote author=“Beliver”]SMURFcho И аз сам сас 5 месеца стаж но имам рака 38 , гурба ми малко куца още ама има време аз не барзам за никаде ина4е сам 187 87 кг
УСПЕХ
Колко ти е била ръката преди да почнеш моита беше 26 мисля че добре сам се справил при условие че сам претренирал супер много!!!
[quote author=“Martin”]Според мен ще претренираш зверски! Защо искаш да правиш толкова много упражнения и серии?
За коя мускулна правя много упражнения???Иначе от днеска почвам пак по 3 серии!!!
Ти кво се чудиш ти си с 10 килограма над мен и в корема не са защото имам плочки нито в дупето верно че краката не са ми малко но не са и някви изродски(24 прасец в наи-долната част а бедро 48)
Ти май не ме разбра правилно... това, че съм по-тежък от тебе не е важно, защото ти говорех за съотношението височина/кг.
Ти написа че си 178/69
Аз съм 189/80
т.е. 1 метър от височината се маха..... и остава, че си с 9кг по-малко от това, което поне трябва да бъдеш “178/78”
Аз също съм с 9кг по малко. Пропорциите ни трябва да са горе-долу сходни, а ти казваш, че ръката ти е 30, а при мене е 37. Затова се учудих, даже продължавам да се съмнявам доста :)
По-здрави!
[quote author=“Rosen”]Аз също съм с 9кг по малко. Пропорциите ни трябва да са горе-долу сходни, а ти казваш, че ръката ти е 30, а при мене е 37. Затова се учудих, даже продължавам да се съмнявам доста :)
По-здрави!
Това няма нищо общо. Няма такава зависимост. А и ръста минус 100 не е изобщо точна формула за определяне на килограмите.
Няма ли да е много малко????