08.03.10
16:27
Ето я и програмата http://www.bb-team.org/workout/1358/ опит-1година и 7-8 месеца; ръст-180; тегло-83-85 не ползвам никакви добавки но наблягам след тренировка да ям само белтъците на яицата (от 2 до 3 след тренировка) при тренирока от пулолег сам го намалил на 3 серии, и корема съм го преместил във вторник и четвъртък щото ме мързи да го тренирам в редовните дни след основните упражнения. Какво ще кажите по програмата, да тренирам ли по нея както съм га направил в момента ДАИТЕ МАЛКО СЪВЕТИ И ВАЩО МНЕНИЕ
2-3 белтъка са нищо,удвои това количество.След трен. е ок само белтъци,но иначе яж яйцата цели.
Според стажа ти програмата е добре.
08.03.10
17:31
и аз така смятам за програмата но до яицата не мога да ги ям тия белтъци като хапна повече от 2 на единпат почвам да ги връщам не знам защо така ям ги през 5 минути а жълтъците ги ям по 1 преди тренировка но не всеки път понеже са добър източник на сила но не са ного полезни все пак не трябва да се прекалява с яицата
казано от Crusty_Demons на 08.03.10, 17:31:
и аз така смятам за програмата но до яицата не мога да ги ям тия белтъци като хапна повече от 2 на единпат почвам да ги връщам не знам защо така ям ги през 5 минути а жълтъците ги ям по 1 преди тренировка но не всеки път понеже са добър източник на сила но не са ного полезни все пак не трябва да се прекалява с яицата
Прав си не трябва да се прекалява,но на ден 3-4 цели яйца са нормална бройка,която не е в графата прекалено.