казано от Limka на 03.03.10, 03:20:
Инес, пиеш ли някакви витамини?
Аз доскоро се чувствах адски изморена и постоянно ми се спеше. Купих си една доста силна формула за трениращи жени (на Biotech USA ми се струва, че беше) и веднага даде отражение... виж в колко часа пиша :lol:
Хахахах Лим да не си ходила на тренировка по плуване? :)
Аз пък днес бях от 8 и 30 на тренировка, защото басейна като з апразничен ден работеше от по-късно :)
Храната:
06:30-150грама овес+2лъжици мед+1с.л.какао+1ч.л.канела+100грама извара+30грама шоколад
11:00-1/2пиле с кожата+една огромна ама наистина огромна салата+7маслини+2филийки
А да и 3400метра във водата.....
Иначе относно това, че съм изплувала 7500метра...че това няма значение, обикновено са по 8.5км иииииииии са много по-тежки, то има значение и каква е тренировката не само колко е дълга :) принципно и само с 2км можеш д аумреш ;)
Сега си взех още витамини и сега ще си се зобааааааааааам ;) хахаха
Та 2капсули омега;2капсули комплексни витамини;2гр. витамин Ц;1гр.магнезии;20гр. БЦАА след тренировка
Та за сега това :) Приятен ден :)
И от толкова бръщолевене да не забравя... ЧЕСТИТ ПРАЗНИК :)
Добро утро :) Да добавя за вчера :)
15:30-0.5л мляко+100грама свинско+6моркова
18:00-нещо,като мусака, но вместо картофи с тиквички,та бече тиквички,печени червени чушки,кайма и други разни подправки...ужасно вкусно беше :) +2филийки
21:00-пак от това с тиквичките+1филийка+3моркова
Приятен ден на всички :)
казано от Ines на 04.03.10, 03:20:
18:00-нещо,като мусака, но вместо картофи с тиквички,та бече тиквички,печени червени чушки,кайма и други разни подправки...ужасно вкусно беше :) +2филийки
21:00-пак от това с тиквичките+1филийка+3морковаПриятен ден на всички :)
Инес, ти спиш ли въобще? :roll:
казано от Allegra на 04.03.10, 03:54:
казано от Ines на 04.03.10, 03:20:
21:00-пак от това с тиквичките+1филийка+3морковаПриятен ден на всички :)
Инес, ти спиш ли въобще? :roll:
Спя :) Може да не е толкова, колкото трябва за физическите услия, които полагам денем, но за съжаление денонощието е само 24 часа :) Аз предлагам да стане поне 32 часа ;) :) :)
Та как сте днес :)
Тренировката-3600метра
Храна:
01:00-30грама шоколад
05:30-150грама овес+2лъжици мед+1с.л.какао+1ч.л.канела+100грама извара
09:00-след тренировка 20гр. БЦАА
09:30-0.5л мляко+100грама извара
Приятен и усмихнат ден на всички :)
Добър вечер :)
1час фитнес+3700метра
Храната:
11:00-400грама телешко+огрооооомна салата+2филийки
м/у фитнеса и тренировката 20гр БЦАА
18:30-4свински пържоли+4филийки+5моркова+салата(печени чушки+сирене+кисело мляко)
2капсули омега3;2хапчета магнезии+2цинк+2комплексни витамини+2гр. витамин Ц
Приятна вечер :)
Добро утро :)
Как сте? :)
Аз май открих какво ми е .... утре или в неделя пак ще дам кръв да е сигурно, ноооооооооо имам анемия :( ... мноооого зле... нищо чудно, че вече дори и волята ми не може да се пребори с умората ми... вчера се прибрах от тренировка и ми беше супер зле... легнах в 8 понеже нямах никакви сили и съм станала в 5 и 30 и то едва едва и след тренировка ми се виеше ужасно много свят...ама аз съм кораво копеле ще се оправя :) само не знам дали две седмици са достатъчни за подобрение понеже тогава ми е състезанието...
Както и да е :)
Днес 3400метра
Храната:
02:00-1еклер+1шок.бонбон
06:00-150грама овес+2лъжици мед+1с.л. какао+1ч.л.канела+100грама извара
след тренировка 20гр БЦАА
09:30-0.5л мляко+1филийка+200грама свинско филе+4маслини и 1домат
Приятен и усмихнат ден на всички :)
Инес, верно си кораво копеуе :lol: Грижи се за здравето си миличка, то е НАЙ-ВАЖНОТО И НАЙ-ЦЕННОТО което имаме! :kiss:
казано от Allegra на 05.03.10, 15:23:
Инес, верно си кораво копеуе :lol: Грижи се за здравето си миличка, то е НАЙ-ВАЖНОТО И НАЙ-ЦЕННОТО което имаме! :kiss:
:) Тъжно, но факт- без здраве всичко друго е мираааааааажжжжжжжж ;)
Така Добър вечер :)
Втората тренировка-3500метра
Храната:
11:00-200грама свинско+1парче от това с като мусака, но с тиквички+1филийка+зеле+4моркова
15:00-1протеинова вафла(бях на лекции и си забравих кутийката и само това имах в колата :) )
18:00-цялото бяло месо на 1пиле+1филийка+8моркова+2лъжици салата(сирене;кисело мляко;печени чушки)
20:30-1филийка+100гр пиле
Някъде през деня имаше и 1горещ шоколад
Мнението беше редактирано от Ines на 05.03.10 18:32.
казано от Ines на 05.03.10, 08:07:
Аз май открих какво ми е .... утре или в неделя пак ще дам кръв да е сигурно, ноооооооооо имам анемия :( ... мноооого зле... нищо чудно, че вече дори и волята ми не може да се пребори с умората ми... вчера се прибрах от тренировка и ми беше супер зле... легнах в 8 понеже нямах никакви сили и съм станала в 5 и 30 и то едва едва и след тренировка ми се виеше ужасно много свят...ама аз съм кораво копеле ще се оправя :) само не знам дали две седмици са достатъчни за подобрение понеже тогава ми е състезанието...Както и да е :)
Днес 3400метра.......
Ines,ще бъда прям,но ти имаш проблем...той се корени най-вече в последното изречение,което цитирам от твоя пост.Извинявай,че нахълтвам така,но следя дневника ти от доста време,защото със своя оптимизъм и хъс направо заразяваш околните.Тялото ти дава сигнали,които ти поради своята младост не искаш да приемеш(кво ли се чудя,аз на 43 не си обръщам внимание,при все че имам сериозни проблеми...)Първо беше кръвното преди месец...много приятели тук те съветваха да намалиш темпото и че здравето е най-важното нещо,но не слушаш...Сега и съмнението за анемия(искрено се надявам да не се потвърди...)Не искам да те плаша излишно,но това са МНОГО сериозни неща за млад човек.Ти си толкова млада,че не си струва да жертваш здравето си за сметка на каквото и да е.Състезанието не е най-важното нещо,повярвай!
05.03.10
22:23
Инес,
Имай предвид че може да имаш липса на желязо но хемоглобина да ти е ОК-демек пак анемия,която обаче не може да се открие с даване на кръв.Общо взето пий си витамините и си тренирай,такива периоди имаме всички дето спортуват за чест и слава,случва се.Пък и предполагам ти имаш тенденцията да се хвърляш и бориш като на баскетболното игрище, и да даваш всичко на тренировка :-) Ама в индивидуалните спортове има момента пазене на сили ,така че вместо да си тровиш живота-не го мисли толкова,тренирай си,радвай се,че тренйорката не те мъчи с много тежки неща сега когато си изморена и си свиркай.Общо взето психическото ти състояние също можеда ти влияе зле.аз съм имала периоди,в които тренирам,режим спазвам ,всичко стриктно,и в крайна сметка изведнъж се чувствам съвсем едно такова плоско и изморено.После се случва приятели да ме изведат навън на клубче,да изкарам весело една нощ на крак,да спя на следващия ден ,и после тав ми държи седмици,и аз се чувствам освежена и тренирането и всичко друго отива напред.Разбира се при теб това би било зле да го направиш преди състезание,но дай си сметка че имаш нужда от разведрпване в чисто емоционален план,ей така ,да направиш нещо извън лекциите и плуването което да ти донесе много приятна емоция,и което не е много по план.
Поздрави :-)
Здравейте :) Благодаря за коментарите :)
old_man - напълно си прав... аз тия неща ги осъзнавам,ама...
Хубавото е че направих си още два пъти изследвания и кръвната ми картина е меко казано ПЕРФЕКТНА!!! така че.... лекарите казаха, че най-вероятно съм си преизтощила организма и сега може и няколко месеца да отнеме да се възстанови...
Днес 3900метра
Храна:
03:00-40грама шоколад
08:00-150грама овес+2лъжици мед+1с.л.какао+1ч.л. канела(аз закъснях за тренировка понеже лабораторията работеше от 8 ииииии отидох да дам кръв и си бях взела овесените ядчици и нямах търпение да си ги изям ;) )
11:00-2свински пържоли+5моркова+1филийка
14:30-2филийки+200грама свинско филе+5моркова
17:30-2свински пържоли+4моркова+1филийка
20:30-200грама свинско
и тука имаше около 250грама бадеми :)
Приятна нощ :)
07.03.10
08:09
Според мен повече от месец едва ли ,ако тренираш разумно и не си тровиш живота че не си във форма.Просто тренирай за кеф в момента без да избъхтяваш до последна капка кръв,почивай след тренировка,пий си витамините ,весели се и съвсем скоро ще си на крака :-)
А кръвните картини показват само част от истината,можеш да имаш недостиг на разни неща и без да е поакзано това на изследванията,но за да се установи трябва да си правиш по-специализирани тестове ,но според мен това е губене на време и сили-при правилно хранене+добавки ако има недостиг на някой микроелемент ,той след време ще изчезне.
07.03.10
10:00
Хубаво би било Шакита (не пишманова) да има в предвид, че ако е много дефектна, няма да я взема.
Господин Шишманооооооооооооов много претенциозен ще се окажете ;) То това нашето никва любов не е ...щом не ме приемаш с недъзите ми ;) хахаа
Иначе добър вечер :)
Храната:
07:30-150грама овес+2лъжици мед+1с.л. какао+1ч.л.канела+1домашна меденка
11:00-цялото бяло месо на 1пиле+салата(картофи;печени чушки;царевица;пилешко филе)
17:00-400грама агнешко+ориз+огромна салата
1горещ шоколад
Иначе за тренировките...ще видим какво ще стане,нямам търпение да дойде утре и да плувам, за да видя дали се чувствам по-добре...днес ми беше по-добре, поне не ми се виеше свят и не ми беше трудно да стана от стола и да отида някъде, даже се разхождах два часа в парка... :) Което е добре :)
Иначе hill_runner е толкова права :) Аз в момента в който имам малко повече сили и ги използвам на макс... а много пъти в басейна съм се замисляла как трябва да си пестя силите за когато трябва :) Знам, че ще ми е мноооооооооого ама мноооооооооого гадно, ако се издъня на състезанието, ноооооо ще гледам с оптимизъм към лятното републиканско ( това не значи, че съм отписала зимното :) напротив аз съм си оптимист, че въпреки всичко яе извадя сили :) )
07.03.10
17:41
казано от Ines на 07.03.10, 16:55:
щом не ме приемаш с недъзите ми
Че ти да не би да приемаш моите недъзи.
казано от Иван Шишманов на 07.03.10, 17:41:
казано от Ines на 07.03.10, 16:55:
щом не ме приемаш с недъзите ми
Че ти да не би да приемаш моите недъзи.
Ами да си ме чул да ги критикувам ;)
07.03.10
17:46
Не е важно да приемаш някого с недъзите му , а точно тези недъзи да те карат да го обичаш.В крайна сметка не са ли точно недъзите уникалното във всеки характер ;)
07.03.10
17:59
казано от RogerF на 07.03.10, 17:46:
а точно тези недъзи да те карат да го обичаш
Трудно да е обичаш някой точно защото е нисък дебел, космат, с криви зъби и изкривено под и над съзнание :lol:
07.03.10
18:01
В случая не би ставало въпрос за любов :)
казано от RogerF на 07.03.10, 18:01:
В случая не би ставало въпрос за любов :)
Напълно съм съгласна с Десо :) Аз както и да звучи за скромните ми 20г. определено мога да твърдя,че знам какво е любов ииии определено Десо е прав, че любов е когато недостатъците на другия те карат дори още повече да го обичаш :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
Добро утро :) :) :)
За вчера:
3500метра
Храната:
03:00-1редче шоколад
05:30-150грама овес+2лъжици мед+1с.л. какао+1ч.л. канела
09:30-0.5л. мляко+100грама извара
11:00-350грама телешко+много ориз със коприва+1филийка
15:30-1филийка+200гр свинско филе+3моркова
18:15-200грама свинско+моркови и карфиол+1филийка
Приятен ден :)
Добър ден :)
В бб-тийм ми четат мислите ;) Тъкмо си обмислям длаи да си взема инозин и си се ровя из гугъл да намеря повече информация и попадам на статията за инозина, която се оказа съвсем прясна ;)
Днес 3300метра на първата тренировка..
Храната до сега:
02:00-35грама тоблерон
05:30-150грама овес+2лъжици мед+1с.л. какао+1ч.л.канела+100грама извара
10:00-печени чушки с яйца и сирене(солидно количество ;) ) +1филийка+1краставица
3капсули омега-3 ;1гр магнезии;1гр цинк;2комплексни витамини;1гр витамин-Ц
И предните дни ги пих, ама нещо забравям д аги пиша, з акоето се извинявам :)
Приятен ден :)
Добър вечер :) Как сте?
Днес за мен е мнооооого странен ден и с риск да превърна дневника в сапунена опера ще разкажа какво ми се случи днес...и предварително се извинявам, че се отклонявам от темата на дневника :)
Значииииии отидох аз на тренировка първо имах 1 час фитнес...оцелях на фитнеса и после дойде ред на водната... е там вече си беше жива драма! Значи почнах да плувам и беше адски, адски зле...ревеше ми се меко казано....то не само ми се ревеше плувах си с насълзени очи през цялото време...нямаше такава мъка просто....и плувах, плувах така де мъчих се мъчих спирах в единия край на басейна няколко пъти, защото наистина нямам никакви сили не знам какво ми става...и волята ми ме напуска :( ... :) и след като се борих със себе си 1600метра спрях на стената и тренера пита как съм аз я погледнах и тя стана и каза “ама ти си пред рев” и аз много съм тъпа...никога не плача пред хора...ама кво проявих слабохарактерност и смао като ми го каза тва и се разплаках и казха тренер аз не мога да си изплувам тренировката и тя каза спокойно излез... и излезнах и тя каза ходи да си почиваш,но недей да се притесняваш...и аз отидох в съблекалнята и бяхме само аз и едно малко 7годишно момиченце и аз отидох в единия ъгъл и плачех и някой дойде при мен, погледнах и пред мен стоеше 7годишното момиче. И ми каза “защо плачеш?” аз и се усмихнах и и казах, че не плача и че нищо ми няма, тя обаче продължи да стои при мен и ми каза ” Ама ако ти има нещо, моля те кажи ми и недей да плачеш” :) :) Аз пак и се усмихнах и и’ благодарих, че ме попита как съм и и казах, че нищо ми няма и отидох в банята на душовете...и след няколко минути същото момиче дойде при душовете с една мартеничка със сърчице и ми я сложи на ръката :) :) :) :) :) :) Това беше най-милото 7годишно дете, което съм виждала и аз бързо се облякох и купих един шоколад(нямаше протеинови вафли ;) хахаха извинявам се, че развращавам децата с шоколади ;) ) хаха :) ) и я догоних и и’ го дадох и тя седеше и чупеше пръсти и гледаше надолу усмихвайки се и не го взимаше и след като 6-7 пъти и казах да го вземе и и’ благодарих, че беше толкова мила се усмихна супер широко и го взе :) :) :) :) :) :)
Така това беше :)
Иначе остатъка от храната:
13:00-1филийка+екскузия+1домат
18:00-400грама агнешко(ама тоя път беше някакво по-тлъсто явно хранителния му режим не е бил на ниво ;) ) +доста печени картофи
По-късно 100% ще изям някой друг морков :) Приятна вечер :)
Определено мога да кажа, че си най- положителния човек сред жените във форума и затова ми е приятно като ти гледам дневника понякога. Продължавай така с тренировките и особено с този позитивизъм :)
09.03.10
17:58
казано от Ines на 09.03.10, 03:36:
За вчера:
3500метраХраната:
18:15-200грама свинско+моркови и карфиол+1филийкаПриятен ден :)
Извинявай, ако вече си обяснявала, но защо ядеш посред нощите?
казано от paolomaldini на 09.03.10, 17:58:
казано от Ines на 09.03.10, 03:36:
За вчера:
3500метраХраната:
18:15-200грама свинско+моркови и карфиол+1филийкаПриятен ден :)
Извинявай, ако вече си обяснявала, но защо ядеш посред нощите?
Хахаха :) :) :) :) Ами не искам да ям нощем и аз ама понеже се будя от глад и ям... знам, че не е подходящо това което ям,защото винаги е сладко, но понеже е част от закуската ми и просто го изяждам... :) Няма някакво обяснение,знам че не е правилно! :)
09.03.10
18:31
Хе,хе,хе то глад,то чудо :))) Лошото на това ти действие е,че организмът свиква да получава храна по това време, ще си го иска и за напред и рискуваш да си стане перманентно нощно хранене :) а в дългосрочен план това не е хубаво за фигурата :))) иначе тоблерона си го “измлати” с кеф, но да е сутринта поне :)
Добър ден :)
Да това за нощното ядене е така :) Трябва да се стегна и да спра д аям през нощта, както направих тази нощ хаха бях гладна станах изпих една чаша вода да си преглътна глад аи си легнах ;) хахаха :) Днес не ходих на тренировка, защото съм още по-зле и нямам никакви сили, дори едва се навдигам от стола вече... в 3 часа съм на лекар, тази сутрин пак давах кръв и вече е почти сигурно, че имам желязодефицитна анемия, т.е. поне според кръвните изследвания, но ще кажа със сигурност след лекаря...
Здравейте :) Как сте? :)
Та в заключение след днешния ден...имам желязодефицитна анемия... дадоха ми да пия желязо, утре пак съм на лекар, може и някоя друга инжекция желязо да ми сложат... и абе смотана работа мамка муууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууу :) :) :) :) май няма да се плува другата седмица :( Само днес не съм тренирала, а вече се побърквам...утре пак няма да мога...то и нямам сили де... ама... и много ме е яд ама много!!!! Ама аз пак се надявам на чудо да събера малко силички и да се метна другата седмица да поплавам :) :)
Храната:
08:00-150грама овес+2лъжици мед+1с.л.какао+1ч.л. канела
11:00-350грама черен дроб+6моркова+печени картофи
15:00-1мляко с какао
17:00-400грама агне+1/2зелка+1филийка
21:00-2филийки+200грама свинско филе
Мнението беше редактирано от Ines на 11.03.10 03:59.
10.03.10
16:15
Мдааммм определено имам много добър вкус към жените.
Добър вечер :) Как сте?
И днес не съм тренирала... днес пак бях на лекар, дадоха ми по-силни хапчета...
Утре вече ще се замъкна на басейна, но само на една тренировка...
Храна:
05:45-150грама овес+2лъжици мед+1с.л.какао+1ч.л.канела+30грама тиквени семки(сурови)
10:15-300грама черен дроб+6моркова+печени картофи
14:00-1филийка+200грама свинско филе+зеле
18:30-200грама пилешко+ориз+1по-голяма домашна питка+4моркова
Поздрав с тази песен,изпълнението куца, но песента е много хубава :)
http://www.youtube.com/watch?v=SR0i5Ep7xPY
П.С. Между другото всички “разбирачи” край мен са на мнение, че имам анемия,защото съм спряла да ям сладко и други такива хахахаха :) :) :) :)
От околните можеш да чуеш кааааааааааааакво ли не! Питали са ме защо не ям бисквитена торта, та нали в нишестето няма мазнини ?! По едно време се бях смалил...станал съм агресивен от яйца...фитнеса не се препоръчвал за хора под 25години... :lol:
казано от Владимир92 на 11.03.10, 18:19:
От околните можеш да чуеш кааааааааааааакво ли не! Питали са ме защо не ям бисквитена торта, та нали в нишестето няма мазнини ?! По едно време се бях смалил...станал съм агресивен от яйца...фитнеса не се препоръчвал за хора под 25години... :lol:
:) :) :) Аз предлагам да напишем една книга с “вицове” относно темата тренировки и здрвословно хранене и компетентното мнение на околните ;)
Лелеле някой да ми помогне да намеря тези филми :) Моля ви :)
Frontline: Diet Wars
Food Fight: Childhood Obesity and the Food Industry
McLibel: Two Worlds Collide
Surplus: Terrorized into Being Consumers
The Nature of Things: The Weight of the World
Time Machine: American Eats - History on a Bun
Ама съм и нагла :) Ама много се вманиачих да гледам такива документални филми за ядене и други подобни та, ако знаете и други казвайте :)
Добър вечер :)
Значи днес ходих да плувам...беше ми доооооооста трудно,на едни 50делфин даже спрях на средата,защото нямах никакъв въздух...,ама още не съм се отказала до състезанието има цяла седмица!...3000метра
Храна:
06:30-150грама овес+2лъжици мед+1с.л.какао+1ч.л.канела
10:00-200грама пиле+6маслини+1голяма домашна питка
13:15-1/2домашна питка+100грама свинско филе+1/2краставица+зеле
17:15-250грама пилешко+ориз+1филийка
1мляко с какао
Спрях да пия част от витамините,защото някои от тях пречат на усвояването на желязото, сега пия желязо;фолиева киселина;Б-комплекс и едни комплексни витамини
Приятна вечер
Добър ден :) Как сте? :) Днес времето е супер яко :) :) :) :)
Аз ходих на тренировка...и пак беше зле...нещо никаква сила нямам и даже не успях да изплувам едни 3 по 100 та само 3000метра успях да изплувам... Днес си взех и инозин и от понеделник почвам да го пия, да видя с него как ще е :)
Храна:
06:00-150грама овес+2лъжици мед+1с.л.какао+1ч.л.канела+1редче шоколад
11:00-цялото бяло месо на едно пиле+цялата кожа+салата(царевица+печени чушки+картофи+магданоз и пресен лук)
15:30-100грама свинско
18:00-телешко със спанак и ориз на фурна :) +1филийка+1/2краставица+4моркова
22:00-1голямо капучино
Това е за сега :) Приятен и усмихнат ден :)
Мнението беше редактирано от Ines на 13.03.10 19:30.
Здравейте :) Как сте? Оххххххххх да ви кажа...тренера ми звънна преди малко...трябваше да пуска заявката за състезанието и ме пита дали ще скачам...и аз чудих се малко и казах, че ще плувам...и тя вика ще плуваш много ясно толкова сме се готвили...
Ама сега ме обзе лека паника хаха защото наистина съм доста зле амаааааа ще си промия аз мозъка до петък и ще си преборя “болестта” :) :)
Добър вечер :) Как сте :)
Днес станах рано, рано и ходих да се разхождам на Витоша :) Със сестра ми оставихме колата на Драгалевци и се качихме до Алеко и обратно :) На моменти ми ставаше зле ама се калявам за края на другата седмица ;) :)
Храната:
06:00-100грама овес+50гр бадеми+2лъжици мед+1с.л.какао+1ч.л.канела
11:00-телешко с ориз и спанак на фурна+1филийка
14:00-1филийка+200грама свинско филе+2маслини
18:00-телешко с ориз и спанак на фурна+2филийки+2моркова
1фреш от киви;портокал и мандарини;1голямо капучино
Направо ъкъла не ми го побира при начина ти на хранене как може да направиш анемия!!! Желая ти бързо оправяне и успех на състезанието въпреки всички негативни обстоятелства!
Ами като цяло една от причините за ниските нива на желязо при спортистите са тежките натоварвания! Повечето пъти анемията се причинява от други неща, но и това е един от вариантите...което предполагам е моя случай...или пък може и д аима нещо, което да пречи на усвояването на желязото, но не съм сигурна точно какво... :) Иначе всички мои приятели ме питат същото как е възможно с моя начин на живот да имам анемия...
казано от Ines на 15.03.10, 03:06:
Ами като цяло една от причините за ниските нива на желязо при спортистите са тежките натоварвания! Повечето пъти анемията се причинява от други неща, но и това е един от вариантите...което предполагам е моя случай...или пък може и д аима нещо, което да пречи на усвояването на желязото, но не съм сигурна точно какво... :) Иначе всички мои приятели ме питат същото как е възможно с моя начин на живот да имам анемия...
Ines,
Ти беше намалила леко кафетата, нали? Чел съм, че кафето възпрепятства усвояването на желязото и това важи с особена сила при жените.
Стискам ти палци бързо да възстановиш баланса!