07.03.10
21:28
Когато правя бицепсово сгъване със щанка с нормални килограми докато си правя серийте не ме боли но при самото оставяне на лоста имам страшна болка в предмишницата това е от 3-4 тренировки насам .Преди го нямаше този проблем но сега не се търпи .От какво може да е тази болка :down:
казано от Silvest1r на 07.03.10, 21:28:
Когато правя бицепсово сгъване със щанка с нормални килограми докато си правя серийте не ме боли но при самото оставяне на лоста имам страшна болка в предмишницата това е от 3-4 тренировки насам .Преди го нямаше този проблем но сега не се търпи .От какво може да е тази болка :down:
и аз имам същия проблем, само че само с лявата рака и по точно близо до китката (по принцип сам десничар)
Наи вероятно претренирата.При мен мина с по малки тежести и повече повторениа.Или даите почивка ;-)
08.03.10
17:19
same thing
08.03.10
19:07
Упражнението товари едни ‘жили’ ли как се наричат не съм запознат и от това идва болката. Но това да не ви притеснява с времето ще отмине тези ‘жили’ ще станат по-здрави и няма да усещате болка. Това упражнение е най-доброто за маса но се изисква постояннство и воля. Не го спирайте в никакъв случай просто преоделейте болка. Аз дори на моменти ми се е препикавало от болка, но вече не е така имам по-здрави китки и т.н. :)
казано от SetinngS на 08.03.10, 19:07:
Упражнението товари едни ‘жили’ ли как се наричат не съм запознат и от това идва болката. Но това да не ви притеснява с времето ще отмине тези ‘жили’ ще станат по-здрави и няма да усещате болка. Това упражнение е най-доброто за маса но се изисква постояннство и воля. Не го спирайте в никакъв случай просто преоделейте болка. Аз дори на моменти ми се е препикавало от болка, но вече не е така имам по-здрави китки и т.н. :)
На мен друго ми казаха че може да е от това защото ми изостава предмишницата ???
10.03.10
22:20
Не, не няма такъв вариант ! Тренирам от много години и никога не съм правил предмишница, тя си се тренира сама с времето(от набиранки, мъртва тяга, за трапец упражнения и други). Просто търпете болка и с времето ще отмине, днес точно правих ръце и даже на скотовото ме заболяваше китката, но е нормално без болка няма успех :))
10.03.10
23:21
и при мен е така и като го стягам с ластичен бинт намалява болката :) мен ме боли кокала в областа на предмишницата и мисля ,4е е от правият лост понеже се осуква ръката с него и ако е с по-вече кг нормално ....
казано от Todor Dimitrov на 10.03.10, 23:21:
и при мен е така и като го стягам с ластичен бинт намалява болката :) мен ме боли кокала в областа на предмишницата и мисля ,4е е от правият лост понеже се осуква ръката с него и ако е с по-вече кг нормално ....
Не е хубаво с ластични бинтове да си връзваш ставите от личен опит знам ...
Предполагам, че скоро сте почнали с тренировките. И аз в началото имах същия проблем,с времето ще отмине напълно болката, но няма да е бързо. Не намалявайте килограмите , освен ако болката не е в действие, докато изпълнявате самото упражнение, защото тогава има голяма вероятност да го изпълните неправилно. Като цяло продължавайте в същия дух и всичко ще е ок ! :)