Болка в предмишницата

07.03.10
21:28

Когато правя бицепсово сгъване със щанка с нормални килограми докато си правя серийте не ме боли но при самото оставяне на лоста имам страшна болка в предмишницата това е от 3-4 тренировки насам .Преди го нямаше този проблем но сега не се търпи .От какво може да е тази болка  :down:

08.03.10
07:35

казано от Silvest1r на 07.03.10, 21:28:

Когато правя бицепсово сгъване със щанка с нормални килограми докато си правя серийте не ме боли но при самото оставяне на лоста имам страшна болка в предмишницата това е от 3-4 тренировки насам .Преди го нямаше този проблем но сега не се търпи .От какво може да е тази болка  :down:

и аз имам същия проблем, само че само с лявата рака и по точно близо до китката (по принцип сам десничар)

08.03.10
16:28

при мене болката е и във двете ..

08.03.10
16:51

Наи вероятно претренирата.При мен мина с по малки тежести и повече повторениа.Или даите почивка ;-)

АН

08.03.10
17:19

same thing

Упражнението товари едни ‘жили’ ли как се наричат не съм запознат и от това идва болката. Но това да не ви притеснява с времето ще отмине тези ‘жили’ ще станат по-здрави и няма да усещате болка. Това упражнение е най-доброто за маса но се изисква постояннство и воля. Не го спирайте в никакъв случай просто преоделейте болка. Аз дори на моменти ми се е препикавало от болка, но вече не е така имам по-здрави китки и т.н. :)

08.03.10
19:57

казано от SetinngS на 08.03.10, 19:07:

Упражнението товари едни ‘жили’ ли как се наричат не съм запознат и от това идва болката. Но това да не ви притеснява с времето ще отмине тези ‘жили’ ще станат по-здрави и няма да усещате болка. Това упражнение е най-доброто за маса но се изисква постояннство и воля. Не го спирайте в никакъв случай просто преоделейте болка. Аз дори на моменти ми се е препикавало от болка, но вече не е така имам по-здрави китки и т.н. :)

На мен друго ми казаха че може да е от това защото ми изостава предмишницата ???

Не, не няма такъв вариант ! Тренирам от много години и никога не съм правил предмишница, тя си се тренира сама с времето(от набиранки, мъртва тяга, за трапец упражнения и други). Просто търпете болка и с времето ще отмине, днес точно правих ръце и даже на скотовото ме заболяваше китката, но е нормално без болка няма успех :))

10.03.10
23:21

и при мен е така и като го стягам с ластичен бинт намалява болката :) мен ме боли кокала в областа на предмишницата и мисля ,4е е от правият лост понеже се осуква ръката с него и ако е с по-вече кг нормално ....

11.03.10
16:47

казано от Todor Dimitrov на 10.03.10, 23:21:

и при мен е така и като го стягам с ластичен бинт намалява болката :) мен ме боли кокала в областа на предмишницата и мисля ,4е е от правият лост понеже се осуква ръката с него и ако е с по-вече кг нормално ....

Не е хубаво с ластични бинтове да си връзваш ставите от личен опит знам ...

14.03.10
07:46

Предполагам, че скоро сте почнали с тренировките. И аз в началото имах същия проблем,с времето ще отмине напълно болката, но няма да е бързо. Не намалявайте килограмите , освен ако болката не е в действие, докато изпълнявате самото упражнение, защото тогава има голяма вероятност да го изпълните неправилно. Като цяло продължавайте в същия дух и всичко ще е ок ! :)

17.03.10
15:21

И аз имах подобен проблем болеше ме много като слагах по-тежко. Мазах се с Волтарен, защото ми казаха че ми се е възпалило сухожилието. Мина ми за около 2 седмици просто не правих ръце и преди всяка тренировка хубаво масажирах предмишницата.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1