12.03.10
13:03
Тренировките са А и Б почивките са 1-2 дни межо тренировките. Целта като цяло е да дигна килата на лежанката и клека пък и малко да понабъбна за лятото. Клекът ще го изпълнявам в рамките на 3 повторения просто защото имам чувството че при по дългите серии нещо почва да куца техниката ли незнам и аз какво, а това немога да си го позволя поради отдавнашна травма в кръста. Основното ми притеснение е че предното рамо и трицепса ще претренират. Приемам съвети относно програмата и как би се вързала със целите които съм написал по горе.
А:
Клек 5-6-7 х 3
Лег 4х6
Нещо за корем ( молитва; повдигане краката от вис; повдигане краката от лег)
Предмишница
Б:
Лег тесен хват 4х6
набирания надхват 4-5 до отказ
тяга 4-5х3
прасец (калф машина или на лег преса ще го правя най - вероятно)
В първата може да добавиш гребане, а тая лежанка с тесен хват се замисли дали да не я смениш с раменни преси, защото така за рамо нямаш нищо. Също така, може да правиш кофи в комбинация с набиранията, ако искаш и във втория ден да тренираш трицепс и гърди.
12.03.10
13:30
Кофи няма как да правя с тежест в залата която ходя и се губи смисъла от упражнението имайки предвид целите ми. Лежанката тесен хват съм я сложил за да има във всяка тренировка по една вариация на лежанка, колкото по-често правиш едно упражнение толкова по-силно ти става? За рамото може да добавя 3х10 раменни преси с дъмбели защото нито ми е приоритет като сила нито като размер. Гребането ще го добавя.