13.03.10
17:58
Тренирам от около година, почнах с цялото тяло, преминах на кръгова, мисля че е крайно време да си избера някоя по-сериозна програма, та исках да питам какво да избера?
килограми: 54-5
ръст: 165-7
години: 13
цел: Ами да се чуствам добре, да знам че съм в форма, и все пак да пооформя тялото, като за начало естествено трябва да изгоря малко мазнини.
п.с.
Ето днес сам си изготвих някаква програма за гръб(преди това четох малко статии), направо се смазах(имам предвид, че найстина нещо съм тренирал, а доколкото до сега просто съм си дигал нещо).
Темата беше редактирана от fam0us на 13.03.10 18:00.
13.03.10
18:43
На 13 години.. ми малък си още ама щом си тренирал година.. продължавай с кръгови според мен и вече си избери програма от сайта според целите ти... Но ако искаш да се чувстваш добре и във форма.. мисля, че бягането и лостовете са добър вариант :) сила, издръжливост и тяло се правят :)
казано от gosheto___ на 13.03.10, 18:43:
На 13 години.. ми малък си още ама щом си тренирал година.. продължавай с кръгови според мен и вече си избери програма от сайта според целите ти... Но ако искаш да се чувстваш добре и във форма.. мисля, че бягането и лостовете са добър вариант :) сила, издръжливост и тяло се правят :)
Благодаря, аз намерих ето това:
1 ден.Рамо, трицепс, трапец
2 ден.Почивка
3 ден.Крака
4 ден.Почивка
5 ден.Гърди, Бицепс
6 ден.Почивка
7 ден.Гръб
8 ден.Почивка
И после се повтаря, добре ли е(нарочно направих по 1 ден почивка след всеки тренировачен ден, за да привикна по-бързо, пък после ще видя)?
13.03.10
20:10
Какъв фитнес на 13 години?! Бягай пред блока да риташ с наборите.
Стиге глупости, нека си тренира, по полезно ще е от безсмисленото гонене на топка пред блока.
Обаче, зарежи тоя сплит, рано ти е за него. Като цяло, сплита е за културисти и напреднали атлети, а ти още не си такъв.
казано от Петко К на 13.03.10, 20:16:
Стиге глупости, нека си тренира, по полезно ще е от безсмисленото гонене на топка пред блока.
Обаче, зарежи тоя сплит, рано ти е за него. Като цяло, сплита е за културисти и напреднали атлети, а ти още не си такъв.
Благодаря ти, ще си карам като сега, само ще овелича тежеста.