08.03.10
21:35
Може ли програма с която за най-кратко време да направя тяло като това на Тейлър Лаутнер (тоя от Здрач)
А поне някаква снимка да дадеш, на тоя и как му изглежда тялото? :lol:
Мнението беше редактирано от Петко К на 09.03.10 07:16.
казано от redate на 08.03.10, 21:35:
Може ли програма с която за най-кратко време да направя тяло като това на Тейлър Лаутнер (тоя от Здрач)
Ако си жена ще е по-трудно!
казано от Петко К на 09.03.10, 07:16:
А поне някаква снимка да дадеш, на тоя и как му изглежда тялото? :lol:
http://imstars.aufeminin.com/stars/fan/taylor-lautner/taylor-lautner-20070121-201302.jpg
От гугъл това извадих, сам си го изпроси с въпроса.
Сега .. на 90% да го постигнеш това няма да е трудно. Ще трябват 2 неща:
- Намали храната. 2000 калории на ден е абсолютен максимум, защото иначе може да се образуват мускули, което е противопоказно в случая
- В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ не тренирай !!! Това дава стимул на тялото да расте, което безкрайно много ще утежни задачата.
С тези 2 неща ще си там, за 10-12 месеца (ако не си прецакан с някой ген, който да трупа мускули от въздуха..).
Има един тънък момент обаче. За последните 10% .. ами те, такова ... как да го кажа ... за тях ще се наложи да тръгнеш по мъже :smirk: Ако си старателен в тази насока за около година-две ще я докараш и осанката (най-вероятно и изражението). Не знам дали си струва обаче, защото съм чувал че боли ...
09.03.10
07:40
GEEK, материала ти е стар :lol:
http://unrealitymag.com/wp-content/uploads/2009/10/taylor-lautner-before-copy.jpg
казано от RogerF на 09.03.10, 07:40:
GEEK, материала ти е стар :lol:
http://unrealitymag.com/wp-content/uploads/2009/10/taylor-lautner-before-copy.jpg
Ахаа, звярът е заякнал викаш ... еми тогава точките се променят така:
До 90%:
- Ядеш чиста храна 3-4 пъти дневно, но пак - не прекалено много.
- Все пак ще тренираш с тежести, нормално - но не прекалено тежко, за да не се образуват пък прекалено много мускули ... големи упражнения не е нужно, нещо бицепси, флайсове и преси, малко тренажор.. абе да се омешаш с другите дами във фитнеса общо взето, като вместо розови могат да се ползват сини гири.
Останалите 10% ... съжалявам, няма начин да мине без тях тая работа.
http://artwingny.files.wordpress.com/2009/11/taylor-lautner-shirtless-doll.jpg
и ако тос уруд е на 17 наистина приготви си задника за инжекции
Мнението беше редактирано от nacepen на 12.03.10 10:20.
12.03.10
11:50
Това последното ми прилича на играчка ;)
П.С. ММ сега видях, че наистина е, от линка :)
Мнението беше редактирано от Ален Божинов на 12.03.10 11:52.
а да ве хахахах :D
и все пак мисля че са зоби....
Мнението беше редактирано от nacepen на 12.03.10 12:43.
12.03.10
12:55
Да беше голям и нацепен - да кажеш, че зоби. Ама говорим за некъв 70 килограмов, на който са му назначени персонален фитнес инструктор, диетолог и всякакви подобни глезотии, с които Холивуд те превръща от 1 човек в друг точно за едно лято.. Извадил е добър релеф, направил е малко тенче и много ясно, че ще му седят добре мускулите, или поне така би било в очите на повечето, които не се занимават сериозно с фитнес.
П.П. малко ме подсеща за Брад Пит във филма Троя - там се наложи “ударно” да изкара някоя друга плочка, тук-там някой бицепс и т.н.
Мнението беше редактирано от Alexander Katzarski на 12.03.10 12:59.
Вие гледали ли сте филма?Даже много добре си изглежда там,какво го оплюхте.Колко хора от форума изглеждат по добре от него ,особенно на неговите години ?
12.03.10
22:35
Филма беше боза, но пича наистина е корав.Мисля, че не е било нужно да вади релеф, при положение, че е имал хубави плочки и преди.Но доста маса е качил.
12.03.10
23:30
Ауууу за тоя филм и всички актьори ,които участват ,най-вече за онзи главния вампир, или ЛОШО или НИЩО :lol:
Мнението беше редактирано от fire.is.my.nature на 12.03.10 23:32.
13.03.10
06:30
Обожавам и филма, и книгите, и Тейлър :) така увлекателно не бях чела от силно пристрастения ми период към Стивън Кинг. Впечатлена съм.
Към автора: бъди себе си, тренирай и се храни добре :)
Незнам за какво ми говорите, този си е баш мека китка, както и да го погледнеш.
Ми пинковци ще - такива ги правят на конвейр, защото явно жените ги харесват - като тоя от “Флирт с 40-годишна’
13.03.10
09:08
Тази снимка е направена с фотошопера,който прави 6 месеца преди/след..
http://imstars.aufeminin.com/stars/fan/taylor-lautner/taylor-lautner-20070121-201302.jpg
Мнението беше редактирано от gogata2427 на 13.03.10 09:09.
казано от RogerF на 12.03.10, 22:35:
Филма беше боза, но пича наистина е корав.Мисля, че не е било нужно да вади релеф, при положение, че е имал хубави плочки и преди.Но доста маса е качил.
Доста няма как да е качил, защото в наличност няма доста, камо ли да е качил :lol:
Не забравяйте, че тия неща се обработват яко, и във филма (който не съм гледал), и по списанията и т.н. (е не чак толкова колкото от първата до втората снимка, ама все пак, доста е пипано).
Тъжното е, че дори след обработката не го докарват до физика, която да си струва да се дискутира от бодибилдинг гледна точка... това си е за men’s health и уелнес категорията (меките момченца). Ама такива са идеалите в момента, това правят хората. Ако го бяха направили да прилича на мъж щеше да си загуби от underage аудиторията филма, а от това полза няма.
На мен примерно ми е интересно от какви точно подбуди се налага такава визия отвсякъде (в смисъл, кой печели, и как, от това), ама още не съм го измислил защо може да е.
13.03.10
12:27
Е кой да го налага. Хубавото си е хубаво. К’вот и да си говорим момчето има нелошо тяло, а и тия истории че тялото му било кат на мека китка.. поечето по изчистени от мма в по леките категории имат подобна физика само с липсата на врат и малко по-голяма предмишница. Просто човек има ли прическа е педал :D ... G33K пусни неква снимка, че ми стана любопитно к’во животно тряа да си, че толко нахрани момчето.
казано от everytime we touch на 13.03.10, 12:27:
Е кой да го налага. Хубавото си е хубаво. К’вот и да си говорим момчето има нелошо тяло, а и тия истории че тялото му било кат на мека китка.. поечето по изчистени от мма в по леките категории имат подобна физика само с липсата на врат и малко по-голяма предмишница. Просто човек има ли прическа е педал :D ... G33K пусни неква снимка, че ми стана любопитно к’во животно тряа да си, че толко нахрани момчето.
Хубавото е това, което се лансира като хубаво и се налага като модел. Ако си мислиш, че тия неща са обективни или че мислиш самостоятелно за тях ... :)
Не е само врата да го отличава от спортистите .. а иначе това с меката китка не е заради тялото, от лицето и осанката идва (те да не би всички с меки китки да са с такива физики .. по физика за ориентация трудно да се съди).
Иначе нито спортът, нито категорията която гоня в него предполагат да съм животно, съответно не съм (и снимка без тениска или кимоно по мене нямам като гледам, но ще ми повярваш и така :lol: ). A тук все пак става дума за бодибилдинг, и при положение, че единствената ти спортна цел е да си голям или поне добре изглеждащ, това тяло не е кой знае какво постижение - плочки (подчертани от лека дехидратация, преди състезание и мене горе-долу така ми излизат), оформени (не големи, само оформени) гърди и тренирани бицепси (това дотук са т.нар. mirror muscles) и нула крака и гръб (макар че не се вижда директно, липсата на трапец е красноречива и никога не лъже). Какво толкова има ? Това си е типичния men’s health модел, не е нужно да си животно за да ти е забавен и да му сипеш.
13.03.10
14:00
просто ше умра ;-P
очаквах по-скоро въпрос “защо не става”
и аз искам да съм като моника брант ама не задавам смешни въпроси
Момчето има типичната физика, която се харесва на аудиторията на такъв филм - сълзливи тинейджърки. Напълно нормално е, ако човек е запознат със жанра. Ако се загледате във физиките на Брад Пит, Том Круз или някой друг женски любимец ще разберете, че визията им се променя спрямо целевата аудитория. Спомням си го Пит във оня филм.......”Да срещнеш Джо Блек”, май така беше и си го сравнявам с ролята му на Ахил...има разлика във физиката. Просто единия филм е драма, а другия разказва за герои, които Омир описва силни като цяла армия. За това и момчето чупи гейски стойки и вади “фьешън” прически...съмнявам се липсата ми на врат и почти обръснатата ми глава да вдъхнови някоя ученичка:).
Лошото в случая е, че се налага модел, в който функционалността на физиката остава на заден план. Тялото му е добро.....но дали има добри показател? Тези плочки, част ли са от един здрав пояс, способен да понесе голяма тежест или друго натоварване. Могат ли ръцете му да се задвижат достатъчно бързо и силно, с правилна координация, в случай на нужда? Липсата на добре развити крака, не прави ли развитието на трупа само декоративно?
Моника Брант? Сега я гугълнах - брей.. http://models.femalemodels-hq.com/wp-content/uploads/2009/03/monica-brant-1.jpg
Добре се целиш! :)
13.03.10
14:38
Само да не ми напомняше за Ози Озборн в лице...
G33K нещо по различно от гроздето е кисело няма ли да кажеш ?И тъй като тук е форум за бодибилдинг колко хора имат по добро от неговото тяло когато са ненапомпени и отпуснати?
13.03.10
19:46
Естествено,че на снимката е напомпан. :) Кой ти снима сцена от филм без да се подготви преди това. Личи си..стига да имаш малко опит.А и да не забравяме работата по светлината.
казано от biker_boy на 13.03.10, 19:42:
И тъй като тук е форум за бодибилдинг колко хора имат по добро от неговото тяло когато са ненапомпени и отпуснати?
Повечето...........
Може, но това не е повод да се правят негативни коментари за човек, когото дори не сте виждали на живо.
Гей бил, хилав бил, не бил фукционален и не знам още какво, ама той си се снима във филми, печели си милиони, има си почитатели, а вие само висите по форумите и го обсъждате ;)
Снимката може да направи човек да изглежда доста по-добре и съответно по-зле, отколкото изглежда в действителност. Не съм гледал филмите, но бях попаднал на някакви интервю с този, адски антипатичен е. А тялото му е... всъщност доста хубаво. Не знам в това отношение точно защо го нападате :)
13.03.10
22:07
казано от Петко К на 13.03.10, 20:13:
Може, но това не е повод да се правят негативни коментари за човек, когото дори не сте виждали на живо.
Гей бил, хилав бил, не бил фукционален и не знам още какво, ама той си се снима във филми, печели си милиони, има си почитатели, а вие само висите по форумите и го обсъждате ;)
Разгръщаме логиката и спекулираме по-нататък:
Прекалено е малък за да има толкова пари и следователно не знае какво да ги прави.
Не ги е спечелил с кой знае какво,следователно няма да съумее да ги оцени.
Ще захвърли всичко по почитатели/ки ,ще стане наркоманче,ще свикне да пилее парите си за глупости.
Актьорски талант - нула ==> след здрач - няма повече филми,кранчето спира.
Аз лично нямам проблем с физиката му.Постарал се е,тренирал е като нас,заслужава същото уважение,което и ние.Злобните ни коментари се дължат по-скоро на фарса,който е серията “Здрач”. :)
Филма не съм го гледал, няма и да го гледам май, затова не мога да го коментирам, а напоследък избягвам да спекулирам с неща, които не знам :)
казано от DeadManWalking на 13.03.10, 22:07:
Прекалено е малък за да има толкова пари и следователно не знае какво да ги прави.
Не ги е спечелил с кой знае какво,следователно няма да съумее да ги оцени.
Ще захвърли всичко по почитатели/ки ,ще стане наркоманче,ще свикне да пилее парите си за глупости.
Актьорски талант - нула ==> след здрач - няма повече филми,кранчето спира.
А от друга страна, тук някои на неговата възраст имат пари без да са направили нищо, заради баща си, бизнесмен.
И какво ще си ги прави и дали ще ги похарчи, си е негова работа в крайна сметка, той ще си носи последствията ;) А дали има актьорски талант не е важно - много актьори нямат (да вземем например Шварценегер, Скалата и други такива ;)), но това не им пречи да правят касови филми ;) То и да правиш музика вече не се иска да можеш да пееш :lol:
Мнението беше редактирано от Петко К на 13.03.10 22:22.
13.03.10
22:39
Гледай филма.
14.03.10
12:09
Geek, 0 гръб? Това, че момчето не ходи със стегнат гръб, не означава , че го няма ... Много е смешно, поне според мен, да ходиш стегнат ...
ps. И аз не харесвам twilight
Мнението беше редактирано от LGPz на 14.03.10 12:11.
14.03.10
12:44
много просто:ю
бавен вариант-наемаш си инструктор диетолог масажист личен лекар PR
бърз вариант-сядаш и работиш с фотошопа
после покажи резултата :)
14.03.10
13:26
казано от Петко К на 13.03.10, 22:13:
Филма не съм го гледал, няма и да го гледам май, затова не мога да го коментирам, а напоследък избягвам да спекулирам с неща, които не знам :)
казано от DeadManWalking на 13.03.10, 22:07:
А дали има актьорски талант не е важно - много актьори нямат (да вземем например Шварценегер, Скалата и други такива ;)), но това не им пречи да правят касови филми ;)
Що бе? Мен Скалата ме кефи как играе.
Не разбирам какво толкова го плюете момчето.Всеки си има цели, очевидно неговата не е била да стане шварценегер, а да направи тяло на което “сополивите ученичка” да се радват (ето пример http://twilight-bulgaria.darkbb.com/forum-f4/topic-t909-30.htm).А и за 17 годишен мисля,че има добре сложено тяло.
Все пак да не забравяме, че Скалата произлиза от най-големия театър в света - кеча :) :)
Така че си е доста подготвен за киното :)
С нетърпение очаквам 3тата серия . Въпреки че критици като Ст.Кинг се изказаха доста неприятно за писателката на книгите, филма излезе много сполучлив.
http://img29.imageshack.us/img29/586/taylorlautnertrackfield.jpg кое му е женското?и все пак нащте теенове да не са по добре с тея прически,дрехи поведение че и в фитнес неса влизали...момчето си тренира и за тези години си осигурява живота