Закуска

14.03.10
13:46

Здравейте.. Мислите ли ,че за закуска е добре да си правя орехи+мед+кисело мляко (3 % масленост).. При положение че искам да почна да се ограничавам с по вредните храни, освен това сегашната ми закуска е много мизерна -> кренвирш или някакъв салам :| Спициално закуската ми е такава иначе си хапвам така добре за обяд и за вечеря с не толко вредни храни .. опитвам се да ям и повече пиле с ориз но незнам как ше ме разберете майка ми не би ми готвила всеки път пилешко.. Та моя въпрос е контректно за закуската - какво мислите?

14.03.10
15:35

На мен ми звучи добре новата ти закуска :) Доста е по-добре от кренвирш :) За да разннобразяваш може да вкараш яйца, овесени ядки... Но ако не обичаш, няма проблем така :)

Комбинацията кисело мляко, мед и орехи е много добра идея.
Ако добавиш едно подходящо количество овесени ядки ще получиш една перфектна закуска.

14.03.10
20:39

И аз съм на същото мнение както:Anelia и Кольо Пияндето!Ще е добре да вкараш в закуската ти яйца и овесени ядки,а и овесените ядки ще вървят добре с киселото мляко,орехите и медът. :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1