15.03.10
08:46
Искам да попитам как да наблегна повече на средното ми рамо. Не че изостава, но искам да дръпне малко, пък и като се замисля наистина предното ми е бая по - голямо ?
какви упражнения си правил до сега?Избутване на щанга зад врат и “хеликоптер” акцентират вьрху средното рамо
Ами горе долу за рамо правя: 1 лост зад врат / или дъмбел; изнасяне на дъмбел в страни,хеликоптер/ или инзасяна на дъмбел от пред; нещо за задно и завършвам с 1-2 серии или с въжето за средно рамо или пак с дъмбел с наклон в страни
Опитай преси с дъмбели или арнолд преси. Дропсерии на разтваряне встрани. С лост зад врат направо може да спреш да изпълняваш.
15.03.10
12:02
звучи много като много добър сплит
мисля си че би трябвало да ти върши работа досега
нека да кажат батковците
но си мисля даму отделиш специален ден за рамото и после 1ден почивка че раменете имат навика да се претоварват
ами ти изброи 5 упражнения средно по 3 серии това са 15 серии общо. Това е доста. Прави махимум 12 серии. Двете най-добри упражнения за рамо са пресите и разтваряне встрани.
Успех.
Ок .. мерси , но пак да кажа или по - точно да уточня : средното рамо не ми изостава, просто искам да напредне ;)