14.03.10
19:43
Имам много малка китка и искам да си я уголемя, но никъде не видях упражнеиние за това!
Темата беше редактирана от Георги Гайдов на 16.03.10 09:21.
Абе каква е тази мания за голяма китка? “Уголеми” предмишницата и ще седи добре, колкото по-малка китка, по-голяма изглежда ръката.
И упражнения за китка няма, китката е кокал, как се тренира кокала?
Мнението беше редактирано от Мирослав на 14.03.10 19:47.
14.03.10
20:05
nike_stone, коя част (или зона) от човешкото тяло наричаш ‘китка’?
Би ли уточнил, моля, защото имам странно подозрение...
казано от daka934 на 14.03.10, 20:03:
Тешки тренриовки за предмишница бицепс и от натоварането се удебелява коста
Ама, ако е много теШко няма ли кокала да стане дебел като кюнец ?
И мойто положение е същото и странно,защо като тренирам от бая време,тренирам и за предмишница,но тази китка не иска да порастне?!
Ами как кост ще порастне от тренировки? За какво ти е по-голяма китка - с по-малка китка, предмишницата изглежда по-голяма.
Не виж аз не говоря за уголемяване на кост а за маса около нея разбираш ли ?Там е работата,че аз тренирам за сила и предпочитам да е много здрава от колкото да изглежда “по-красиво”!
15.03.10
07:58
казано от NoMercy на 14.03.10, 20:42:
Не, виж, аз не говоря за уголемяване на кост, а за маса около нея, разбираш ли?
Хайде сега опипай с ръката си мястото, което искаш да порасне. Има ли според теб нещо, което да расте там?
Отвори един атлас по анатомия и разгледай мястото. Има ли мускул там?
От къде идва това безумие да искате да ви растат ставите - не знам.
Главите на раменете ви за какво служат?
15.03.10
08:03
Ако някой още не е разбрал - китка и глезен с фитнес не растат. И се радвайте ако са ви малки ;) Малката китка не значи хилава китка, тренирай по-сериозно предмишницата и ще я чувстваш по-силна,здрава и т.н.
Който има малки китки е предимство, защото така изпъкват предмишницата, бицепса... Ако имаш дебела китка, трябва да положиш доста повече усилия за да докараш добрата визия на ръцете.
При мене има разлика дали съм 105 или 85 кг.В зависимост от това ми намаля или увеличава китката с около сантиметър.Не знам мазнини или мускул се трупа но при по голямо тегло е по голяма,а при по малко се вижда ясно кокала.
казано от biker_boy на 15.03.10, 08:31:
При мене има разлика дали съм 105 или 85 кг.В зависимост от това ми намаля или увеличава китката с около сантиметър.Не знам мазнини или мускул се трупа но при по голямо тегло е по голяма,а при по малко се вижда ясно кокала.
Естествено, че е мазнини....
Или не съм мерил както трябва, но в последните 3-4 месеца китката ми е пораснала с половин см. Не знам от какво може да е. Но 100% не съм омазнил.
Мнението беше редактирано от TheRunawy на 15.03.10 15:23.
15.03.10
15:46
Ако си на около 16 е съвсем нормално да растеш.
15.03.10
23:56
Темата найстина е много забавна....
И както хората се изказаха малка китка голяма предмишница и от там на свой ред Бицепс за какво ви е да вървите срещу природата..
Кокала си е кокал, и все пак радвайте се ,че имате малка китка ,защото 4асовниците ви ще стават без проблем :)
Мнението беше редактирано от Todor Dimitrov на 15.03.10 23:57.