17.03.10
10:05
Доста теми изчетох ,но все още се чудя на кой продукт да се спра :)
Най-добри ми изглеждат VPX Meltdown и Oxy Elite Pro
Моля дайте своето лично мнение или препоръка за тези или други продукти ?
Мисля освен Burner да включа и по 2г на ден L-Carnitine
До сега не съм ползвал Fat-burner или L-Carnitine
Благодаря предварително :)
17.03.10
11:30
Пак ще получиш отговори в стил “този или този”, а може и “зависи от организма ти”. Най-добре взимай единия и действай. И двата са достатъчно коментирани и общо взето всички са доволни.
17.03.10
13:55
И двата са супер! Взимай единия и успех.
17.03.10
19:40
Абе емзо, ревю не се ли правеше след изпиване на една опаковка :lol:
Ревю се прави след като се изпие продукта.
:P
Мнението беше редактирано от Fitness Freak на 17.03.10 19:43.
17.03.10
22:12
Приликите с реални лица са напълно случайни :lol:
Както и да е, май темата е приключена.
18.03.10
05:27
Карнитинът ако не е ацетил, 2 гр на ден са малко... Даже и ацетил може и повече.
18.03.10
05:35
Ако знаех, кой от двата би бил ефективен конкретно към теб, щях да залагам на мачове или тото :).
Иначе Voltmachine е прав в крайна сметка не е чак толкова важно кой от двата ще избереш, по важно е храненето и тренирането. Доста хора са постигнали завидни тела дори без да са пили бърнери.
Ако знаех, кой от двата би бил ефективен конкретно към теб, щях да залагам на мачове или тото :).
Иначе Voltmachine е прав в крайна сметка не е чак толкова важно кой от двата ще избереш, по важно е храненето и тренирането. Доста хора са постигнали завидни тела дори без да са пили бърнери.
От 2 седмици съм си променил много храненето - намалил съм въглехидратите до минимум,основно се храня с пилешко,пуешко,извара,яица и пия протеин по 2-3 пъти на ден
В залата 3-пъти седмично след тренировката отделям по 30мин за кардио и отделно ходя да бягам 1-2 пъти седмично :)
18.03.10
08:52
намалил съм въглехидратите до минимум
Това е сериозна грешка.
18.03.10
08:58
Чак пък сериозна. Ако под минимум има предвид 50-70 грама, не е кой знае какъв проблем.
Гледам нагоре си написал, че и без бърнари правят тела. Те и на кето правят също. ;)
18.03.10
09:10
Finish First, както знаеш обикновенно има много начини да постигнеш определена цел дали с бърнери или само с диета, кето войнска РБД, НВД и т.н. или с яко трениране без добавки или чрез свъркупност от всичко това си е друга тема.
Това дали имаш нужда от определена добавка особенно бърнер не зависи само от целите ти.
Личното ми мнение, че която и добавка да си вземе няма да сгреши, а това как и дали ще подейства е функция от много променливи.
Иначе един Оранжев винаги ми е казвал, да не съм много добре настроен към думите “минимум” и “максимум” най вече в спортно отношение :).
Ванкович, ако си на НВД или РБР, да кажем 2 месеца, 1 седмица на КЕТО е много добър вариант ;)
Въглехидрати до мимимум-имам предвид ,че спрях тотално хляба и всякакъв вид тестени изделия , през деня понякога хапвам картофи и ориз , но вечер наблягам само на храни с повече протеин. :)
Тази зима съм качил 10-15кг , като съм увеличил размерите навсякъде видимо :) , но имам омазяняване в коремната област и с него главно искам да се справя и за това се искам да изпробвам подобен вид продукт за по-голям ефект :) Сега съм 177см - 87кг .
А чуденката с Бърнера все повече се засилва :) и вече класацията изглежда така :
Gaspari-Mitotropin
VPX-Meltdown
Usb labs-Oxy Elite Pro
BSN-Astro-Phex
Наистина ще ми е труден избора , понеже имам възможност само 1 продукт да си позволя сега.
Помагайте :)
Никой не дава съвет и май ще стрелям на сляпо :( , след като всички са добри ще се водя по цената , а най-изгодно ще ми излезе Meltdown :)
Моля дайте ми конкретна насока или съвет преди да съм направил грешка да го взема :)
Виждам ,че има малка разлика в опаковките, дали има разлика и в самият продукт ?
Мнението беше редактирано от neckron на 18.03.10 15:46.
18.03.10
15:35
Много повече ще си навредиш с храната, отколкото да избереш най-лошият за теб от 4-те бърнъра. Т.е. има над какво да размишляваш, щом си нямаш работа ;)
Ванкович, ако си на НВД или РБР, да кажем 2 месеца, 1 седмица на КЕТО е много добър вариант ;)
защо?
Никой не дава съвет и май ще стрелям на сляпо :( , след като всички са добри ще се водя по цената , а най-изгодно ще ми излезе Meltdown :)
Моля дайте ми конкретна насока или съвет преди да съм направил грешка да го взема :)
Виждам ,че има малка разлика в опаковките, дали има разлика и в самият продукт ?
Ако си се спрял на този продукт,изчакай fitness1.bg/ защото до седмица ще го имат продукта ( на 90 кинта) с доставка :)
защо?
Защото стресира организма, лъже го един вид.
18.03.10
20:02
Лъже го, че свалянето е вече свършило. Т’ва е и идеята на зареждащия ден.
Мнението беше редактирано от Fitness Freak на 18.03.10 20:14.
Идеята на зареждащия ден с въглехидрати ми е ясен, но на този с мазнини, т.е. от примерно РБД да се премине на кето ми се струва глупаво - организмът се нуждае от период на аклиматизация с мазнините като енергия според мен. Или не съм прав? Това за кетото много ми харесва, може да пробвам седмица кето по средата на режима :)
Ако си се спрял на този продукт,изчакай fitness1.bg/ защото до седмица ще го имат продукта ( на 90 кинта) с доставка :)
Аз ще го взема на доста по-ниска цена :) , въпросът по-скоро беше дали да бъде точно той :)
Идеята на зареждащия ден с въглехидрати ми е ясен, но на този с мазнини, т.е. от примерно РБД да се премине на кето ми се струва глупаво - организмът се нуждае от период на аклиматизация с мазнините като енергия според мен. Или не съм прав? Това за кетото много ми харесва, може да пробвам седмица кето по средата на режима :)
някой запознат, наистина ме интересува отговора.
Дали наистина седмица на кето е удачен избор да излъжеш организма, че не си на диета, при положение, че съм на 150/100гр карбс (трен/нетрен)? Контузих си китката и следващата седмица ще бъде изцяло кардио и си мисля, че мога да направя наистина седмица на кетогенна диета. Доводът ми да не правя това е, че за седмица няма да вляза в кетоза и това ми се струва леко безсмислено. Какви са твоите доводи в обратното?
принципно доводът ти е да се стресира организма, а това може да стане и с седмица джънк. Нещо по- конкретно знаеш ли за този период на кето?
Здравейте :)
1.Днес ми пристигна Meltdown-а :) и мисля след Великденските празници да започна да го пия
Искам да попитам КАК точно е най-добрият вариант за прием?
2.Също от около седмица пия Л-карнитин по 1гр. сутрин и вечер и в тренировъчен ден по 1гр. преди тренировка.- по тази схема ли да продължа да си го приемам ?
3.Тези дни ще си купя и БЦАА ,но искам да попитам и тях по-колко грама и кога да ги приемам ?
Също в момента пия и сурватъчен протеин сутрин,преди и след тренировка.
Ако нещо не е както трябва , кажете да го променя и ако има нещо друго което да се добави пак чакам съвети :)
супер си, амините можеш да вземеш примерно xtend или purple wraath; относно л-карнитина мисля си, че 1гр е малко, но при наличието на Мелтдаун аз бих направил като теб.
Според мен един Липо 6 120 хапове ще свърши перфектна работа. Сега е и на промоция за 59 лв в dobavki-bg.com
22.04.10
16:47
Според мен един Липо 6 120 хапове ще свърши перфектна работа. Сега е и на промоция за 59 лв в dobavki-bg.com
Подкрепям. Има ефект! Една приятелка свали 4.8кг. за 3дни. Доста е силен. Ако някой е приемал този продукт, нека сподели мнение. Има и друг вариант на Lipo 6- не Blak, a Lipo 6X, който контролирано и постепенно се освобождава в организма. Цената му съответно, също е ‘добра’. Повече info тук:
http://www.sports-nutrition-superstore.com/nutrex-research/Nutrex%20Lipo-6X%20(fat%20burner)%20120%20%D0%BA%D0%B0%D0%BF%D1%81%D1%83%D0%BB%D0%B8-550.html
Подкрепям. Има ефект! Една приятелка свали 4.8кг. за 3дни.
Тия 5 кг са вода....ама тва е друга тема =)
23.04.10
05:08
Ivko, щом казваш, вярвам ти, че е вода. Какво е мнението ти за Lipo 6? Ако препоръчваш друг продукт...
Ако приятелката ти е била 100 кила и е яла по 2 шоколада преди лягане,нормално е после за 3 дена да свали 5 кила :)
Ако приятелката ти е била 100 кила и е яла по 2 шоколада преди лягане,нормално е после за 3 дена да свали 5 кила :)
Няма такава емотикона, за да опиша колко ме разсмя.
(рофляк)
23.04.10
23:14
Кажи й да го спира тва Липо, че с тия темпове за 30 дни ще изчезне. ^^
Мнението беше редактирано от Камен Каменов на 23.04.10 23:15.
24.04.10
06:44
Такаа, посмяхме се, сега по-запознатите да препоръчат нещо качествено, ефективно и ако може да не изчезваме...