ДАЛИ ДЕЙСТВА

Темата е заключена.

17.03.10
10:23

От около 5 месеца сека седмциа по 10 пати виждам това http://www.hollywood-workout.org/bg/?c=x&k=bg на английски или на бг няма значение чета и невервам .. ама ми писна само да ми се показва от некой сайт искам да попитам дали има ефект и дали някой го е пробвал и моля некви  хора които просто обичат да пишат да не ми отг ... само компетенти или такива опитали тия добавки ???

Темата беше редактирана от Георги Гайдов на 19.03.10 11:31.

17.03.10
11:34

Мъка,мъка,това чувство изпитвах докато четох твоите “писания”.
Ако си на 6 год и не си влизал в училище си ок.

А по темата:Както казах,ако си на 6 год,може и да повярваш на такива неща от рекламите.

Мнението беше редактирано от Biad__ на 17.03.10 11:35.

1. Пишеш ужасно, едвам се чете в следствие на което никой не ти е отговорил защото не му се занимава.
2. Не виждам връзката между статия за добавки и раздел “тренировъчни програми”.
3. Нормално е да се преувеличи даден продукт в статия в която на всеки абзац има линк към продуктите които рекламират.
4. Пък молбата да ти пишат само компетентни на фона на това, че не можеш да пишеш е меко казано смешно.

Мнението беше редактирано от Иван Шишманов на 17.03.10 11:37.

EK

17.03.10
11:42

Според мене правят голяма реклама на добавките, но такъв ефект не ми се вярва за 4 седмици.

17.03.10
11:57

казано от ekofresh1 на 17.03.10, 11:42:

Според мене правят голяма реклама на добавките, но такъв ефект не ми се вярва за 4 седмици.

Е, ако си в лаборатория сигурно ще се получи ;)

17.03.10
12:31

На онзи сайт твърдят, че ще направиш перфектното тяло за 4 седмици. Всъщност снимките преди/след са част от играта “открийте разликите”

http://www.az-deteto.com/pic/article/picture/246_1.gif       (Виж шапката на десния клоун - пискюла е станал черен :) )

Каква разлика се вижда на втората снимка след 4 седмици “помпене”: 1)гърдите са по-големи, 2)МАЛКО по-изчистен, 3)хванал е тен, като тена едва ли е резултат от “помпенето”.

Мнението беше редактирано от usgsus на 17.03.10 12:32.

17.03.10
14:34

Не се заблуждавай, “вълшебните хапчета” винаги са били за глупаци и наивници. Само с химия + фотошоп може да станеш така за 4 седмици.

18.03.10
18:36

извинявам се за грешките в първия пост просто тъкмо излизах и бързах .. а от отговорите разбирам,че никой не го е пробвал ..
има ли начин ако го купя да разбера в действителност какво съдържа едно хапче.......

п.п.  Уча в НПМГ .... даже см завършил  6 клас : )

EK

18.03.10
19:41

Недей.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1