тренировачна програма

MI

16.03.10
21:28

здравеите
след дълги наблюдения на това форумче накрая се престраших и реших да се регистрирам и да задам няколко въпросчета(за някои глупави за др не )
Ходя на фитнес  от 1 месец и 2 седмици 
ефект има макар и малък
понеже фитнеса си няма собствен иструктор и утредите също неса мн  беше ми казано от жената която сабира паричките
че трябва да минавам всички упражнения и повъзможност да си разделя графика на понеделник и вторник на фитнес сряда почивам и четвъртак и петък пак на фитнес 
всеки път правя коремни преси  правя сички упражнения на гладиатор и  лежанка  и за КАПАК СЛАГАМ КАРДИО 35-40 мин при пулс 135-140
Въпросите  са ми следните към компетентните във форума
Програмта кадето ми я изгради таз женица вярна ли е или не
Казано ми е че сериите трябва да ги правя с около 15-20 повторения
и ако може да препоръчате някоя програма като за мен
значи аз съм на 19 год момче  тежа 105 кг и съм висок 188 (преди да почна с фитнеса бях 116 кг )
промених си хранителния режим
сутрин хапвам по 1-2 плода
кам 10 пия кафе
кам 12 хапвам нещо готвено
слетобед 1 плод
и вечера различно (картофи ориз  пилешко  омлетче)
и на около 4 дена си позволявам по 1 маь 2 филии хляб
газираното съм го махнал сладкото и него единствено кафето дето го пия с 2 захарчета
очаквам вашите съвети и препоръки

17.03.10
07:28

Твоето повече прилича на гладуване от колкото на диеата.

MI

17.03.10
08:34

казано от Biad__ на 17.03.10, 07:28:

Твоето повече прилича на гладуване от колкото на диеата.

Ем доволен съм от резултата пак и чесно казано  неми се хапва повече (вече свикнах на този режим и сега го следя)

Няма начин да не си доволен от резултата - кантарът показва по-малко. Какво ти пука, че сваляш предимно вода и мускули и по-малко сланина, както и че ще стигнеш точка, от която няма да може да свалиш надолу дори и с пълен глад. А и какво ти пука, че после ще станеш още по-дебел, защото трудно се издържа цял живот на глад, а като сваляш с глад всяка излишна хапка се лепи на сланина веднага по теб? На 19 е рано, но може вече да ти е писнало от секс и да не ти пука, че няма да може и да го вдигаш, знам ли...
На другия ти въпрос: програма е нещо, което има упражнения, серии и повторения, освен кой ден се тренира.

17.03.10
08:48

WOW! Как издържаш бе човек?! Не че съм специалист и аз, но като ти гледам тренировката и ако наистина е такава и ядеш по толкова малко не знам как си издържал толкова време...Както ти каза Oranje замисли се по въпроса.Не е номера там да гладуваш и да сваляш! Прочети малко из сайта има доста писано по тея въпроси.И един съвет...тая женичка във фитнеса не я слушай! Явно иска да те умори ! Лек ден.

MI

17.03.10
18:29

казано от vaniuto на 17.03.10, 08:48:

WOW! Как издържаш бе човек?! Не че съм специалист и аз, но като ти гледам тренировката и ако наистина е такава и ядеш по толкова малко не знам как си издържал толкова време...Както ти каза Oranje замисли се по въпроса.Не е номера там да гладуваш и да сваляш! Прочети малко из сайта има доста писано по тея въпроси.И един съвет...тая женичка във фитнеса не я слушай! Явно иска да те умори ! Лек ден.

Здравеите отново
значи далеч съм от мисалта че правя правилното нещо и затова искам вашата поткрепа  и помощ
за храненето ще го промена вече си харесах и режим
но за тренировките ще можете ли за покажете някоя примерна (ако е възможно)
благодаря за отговорите до сега (бяха ми от голяма полза)

Много е странно как си си харесал режим. Добрите режими се правят спрямо човека и какво е правил досега, а не е написано в колко часа колко грама нещо си да изядеш.
Не така стои въпросът с тренировките - там нещата са по-общи и флуктоацията е много по-малка.
Например:
-ако си 195см по-добре да правиш преден клек
или
-ако предишните два месеца си се хранил нормално, то режимът ти е просто с леко орязване на въглените и малко повече физическа активност...

Мнението беше редактирано от Юлиян Тодоров на 17.03.10 18:46.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1