Един бърз въпрос Green Mag vs Size On

18.03.10
13:19

Предстои ми период на качване и съответно съм се ориентирал към креатинова матрица. Бях се насочил към Size On, но напоследък чувам доста добри мнения за Green Magnitude, чиято опаковка за 110 лв стига за 2 месеца и половина(Size On същата цена - 1 месец)
Чудя се дали с правилно хранене и тренировки, ще кача повече с Green Magnitude, в сравнение с Gaspari-то, при положение, че първото го взимам 2 месеца и половина, а второто 1 месец, като не се притеснявам от излишни мазни. Има и вариант 2 месеца Size On, но според мене доста ще се подуя, а и ще излезе соленичко. Също така ако взема Green Mag, ще ми останат пари за протеин/gainer.
Бюджета е 170~190 лв.(2 месеца със Size On, ще ми излязат над бюджета, но ако си заслужава все ще изнамеря 20-на лв.)

18.03.10
13:47

Взимай Green Mag-a + протеин :) Не дей гейнър!

18.03.10
14:02

Не мисля, че има кой знае каква разлика, сам го каза с добра храна и тренировки ще качиш дори без креатин. Ползвал съм ГМ, добър продукт на добра цена, но чак някаква огромна разлика не видях

18.03.10
18:42

казано от soul rebel на 18.03.10, 14:02:

Не мисля, че има кой знае каква разлика, сам го каза с добра храна и тренировки ще качиш дори без креатин. Ползвал съм ГМ, добър продукт на добра цена, но чак някаква огромна разлика не видях

Аз вече пия green-a 2 месеца,много съм доволен..

19.03.10
17:47

Ъмм, не знам вие ли се объркахте нещо или искахте да кажете “Купи си Green Magnitude, защото е по-добър от Magnitude.” :D
Иначе благодаря за съветите, сигурно ще взема Green Magnitude и ще се огледам за някой добър протеин, който да ми стигне за месец и половина  до 80 лв., напоследък има доста промоции.

Мнението беше редактирано от fqls на 19.03.10 17:49.

19.03.10
17:50

Просто казва, че ефектът от Магнитюд-а е по-добър ;)

19.03.10
17:55

Всичко е индивидуално. Аз не останах очарован от магнитуда, но повечето са много доволни.

19.03.10
18:30

казано от p0w3rslav3 на 19.03.10, 17:55:

Всичко е индивидуално. Аз не останах очарован от магнитуда, но повечето са много доволни.

x2

само малко сила ми даде

19.03.10
18:48

Май и двете не стават :) Креапюр е доста по-добре.

19.03.10
18:51

карло ти нали беше доволен от Сайза? :)
Иначе бих пробвал новата му версия.

Аз съм пил 2 кутии от сайза и останах много доволен,това беше и първият път когато пия креатинова матрица,но се получи много добро физическо развитие и доста се увеличи силата с хубаво хранене разбира се... :)

19.03.10
21:23

пил съм и двете, а и не само тях и съм най-доволен от маг-а

19.03.10
21:50

Size On не съм пил, от Green Mag бях много доволен, но най-голям напредък имах, когато пих MAN Clout.

20.03.10
07:50

казано от MaSTaH на 19.03.10, 20:08:

Аз съм пил 2 кутии от сайза и останах много доволен,това беше и първият път когато пия креатинова матрица,но се получи много добро физическо развитие и доста се увеличи силата с хубаво хранене разбира се... :)

х2 Сила, маса и фокус, идеален продукт. Сега съм на Грийн маф, ще пиша след месец отзиви ;)

20.03.10
09:19

Трудно може да се каже кой от двата продукта работи по-добре. И от двата имаме много добри отзиви. Същественото тук обаче е че GREEN MAGNITUDE стига за значително по-дълъг период от време, което го прави много изгоден продукт.

20.03.10
09:22

За това и ще избера него пък и през последния месец съм изял поне 20 кг. ябълки, което допълнително накланя везната. :)
Жалко, че Controlled labs, нямат някой хубав протеин и ще трябва да се обърна към друга марка.

Мнението беше редактирано от fqls на 20.03.10 09:29.

20.03.10
09:28

В момента Matrix 5.0 е с намалена цена - 125 лева. Отделно има WHEY SHАКЕ, който е най-изгодният протеин на пазара.... така че не е като да нямаш избор :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1