18.03.10
13:19
Предстои ми период на качване и съответно съм се ориентирал към креатинова матрица. Бях се насочил към Size On, но напоследък чувам доста добри мнения за Green Magnitude, чиято опаковка за 110 лв стига за 2 месеца и половина(Size On същата цена - 1 месец)
Чудя се дали с правилно хранене и тренировки, ще кача повече с Green Magnitude, в сравнение с Gaspari-то, при положение, че първото го взимам 2 месеца и половина, а второто 1 месец, като не се притеснявам от излишни мазни. Има и вариант 2 месеца Size On, но според мене доста ще се подуя, а и ще излезе соленичко. Също така ако взема Green Mag, ще ми останат пари за протеин/gainer.
Бюджета е 170~190 лв.(2 месеца със Size On, ще ми излязат над бюджета, но ако си заслужава все ще изнамеря 20-на лв.)
18.03.10
14:02
Не мисля, че има кой знае каква разлика, сам го каза с добра храна и тренировки ще качиш дори без креатин. Ползвал съм ГМ, добър продукт на добра цена, но чак някаква огромна разлика не видях
Не мисля, че има кой знае каква разлика, сам го каза с добра храна и тренировки ще качиш дори без креатин. Ползвал съм ГМ, добър продукт на добра цена, но чак някаква огромна разлика не видях
Аз вече пия green-a 2 месеца,много съм доволен..
Ъмм, не знам вие ли се объркахте нещо или искахте да кажете “Купи си Green Magnitude, защото е по-добър от Magnitude.” :D
Иначе благодаря за съветите, сигурно ще взема Green Magnitude и ще се огледам за някой добър протеин, който да ми стигне за месец и половина до 80 лв., напоследък има доста промоции.
Мнението беше редактирано от fqls на 19.03.10 17:49.
19.03.10
17:50
Просто казва, че ефектът от Магнитюд-а е по-добър ;)
19.03.10
17:55
Всичко е индивидуално. Аз не останах очарован от магнитуда, но повечето са много доволни.
Всичко е индивидуално. Аз не останах очарован от магнитуда, но повечето са много доволни.
x2
само малко сила ми даде
19.03.10
18:51
карло ти нали беше доволен от Сайза? :)
Иначе бих пробвал новата му версия.
19.03.10
20:08
Аз съм пил 2 кутии от сайза и останах много доволен,това беше и първият път когато пия креатинова матрица,но се получи много добро физическо развитие и доста се увеличи силата с хубаво хранене разбира се... :)
Size On не съм пил, от Green Mag бях много доволен, но най-голям напредък имах, когато пих MAN Clout.
Аз съм пил 2 кутии от сайза и останах много доволен,това беше и първият път когато пия креатинова матрица,но се получи много добро физическо развитие и доста се увеличи силата с хубаво хранене разбира се... :)
х2 Сила, маса и фокус, идеален продукт. Сега съм на Грийн маф, ще пиша след месец отзиви ;)
Трудно може да се каже кой от двата продукта работи по-добре. И от двата имаме много добри отзиви. Същественото тук обаче е че GREEN MAGNITUDE стига за значително по-дълъг период от време, което го прави много изгоден продукт.
За това и ще избера него пък и през последния месец съм изял поне 20 кг. ябълки, което допълнително накланя везната. :)
Жалко, че Controlled labs, нямат някой хубав протеин и ще трябва да се обърна към друга марка.
Мнението беше редактирано от fqls на 20.03.10 09:29.