19.03.10
20:12
Здравейте,
преди време се занимавах с футбол и развих големи крака, а горната част на тялото ми изостана доста... След това имах застой известно време при което напълнях още в краката, които вече са си откровенно дебели а нагоре така и не успях да сложа някои и друг килограм... :( Моля Ви дайте съвет как да отслабна в краката и същевременно да развия горната част на тялото си... Благодаря!
19.03.10
21:46
еми ще си направиш програма,в която да не се включват краката .... само гърди,гръб,рамене,бицепс,трицепс и корем ако искаш :) нооо не можеш едновремено да сваляш и да качваш :)
19.03.10
22:42
Благодаря! Но аз по-скоро искам да отслабна в краката... :( упражнения, диета... какво би било най-подходящо в случая?
Аз съм по-скоро с обратния проблем и наблягам на краката. Но в никой случай не съм спрял да тренирал горната част - лично за мен това е грешка. Тренирай си краката, просто по-леко, без да акцентираш на тях. Щом си имал застой и те надали са в перфектна форма. Много хора тука ще ти кажат същото - тялото е едно цяло, затова залагаш на комплексните упражнения + акцент на по-слабите ти места и... просто чакаш с времето нещата да се изравнят. Успех ;)
19.03.10
23:08
Аз ако бях на твое място Дидко не бих тръгнал да си смалявам краката освен ако нямам мазнини де ;) но ти си знаеш мисля,че ще е добре една кръгова тренировка иии НВД ... но тогава няма да сваляш само от краката ;)
20.03.10
06:29
Благодаря! Ще пиша при резултати.