Как да постъпя

20.03.10
09:46

Здравейте ! На 17 години съм,81-82кг,183см, стажа ми е 7 месеца като преди това съм тренирам два пъти по 3-4 месеца и съм прекъсвал.Последните два месеца тренирах по следния начин:
понеделник-гърди
вторник- почивка
сряда-гръб
четвъртък-почивка
петък-ръце
събота-крака, рамо
Тъй като тренирофката в събота ми беше доста тежка, инструктора  ми предложи да тренирам 5 дена в седмицата като редувам голяма и малка мускулна група:
понеделник-гърди
вторник-рамо
сряда-крака
четвъртък-ръце
петък-гръб
Въпроса ми дали ще мога да се въстановявам добре? Дали ще е по добре четвъртък да ми е почивен ден ,а ръце и гърба да ги изместя в петък и събота?

21.03.10
09:10

Дайте някой съвет, pls

Пич, дай достатъчно информация, за да може да ти се отговори.
Да ти поясня - ако ‘крака’ е разгъване и сгъване на уреда, то за ‘ръце’ ще си се възстановил, но ако ‘крака’ са няколко вида тежък клек, то ‘ръце’ може да ги пропуснеш. В ‘гръб’ ако има тежка тяга не е същото, като да има само скрипци.
Никой уважаващ себе си няма да ти даде съвет така. Все едно да те питам русата с големите гърди или чернокосата да избера. Ще кажеш русата, но тя е на 52години и 152кг и не съм сигурен, че си прав ;)
А за стаж 7 месеца, които със сигурност поне 90% са били сплит, ако не си генетично чудо и на стероидите на Рони, то ти е рано за която и да е от горните две ‘програми’ - това е моето лично мнение.

BU

21.03.10
11:15

Хихи,и аз съм така.

Понеделник - лека атлетика
Вторник - щанги
Сряда - лека атлетика

...абе,според вас дали ще има резултат ?

21.03.10
11:19

Зависи дали гледаш “България търси талант” !

21.03.10
19:18

Ми значи за краката 4 упражнения:
1 клек с щанга 4х10
2 разгъване 4х10
3 сгъване 4х10
4 прасец на машина 4х12-15
За гърба:
1 набирания
2 придърпване на горен скрипец тесен хват
3 гребане с щанга
4 придърпване на долен  скрипец
5 трапецовидно повдигане на рамене с щанга

Oranje би ли предложил друга програма подходяща за стажа ми, щом тази не става

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1