Такаа... да попиша и аз. За пореден път идва лято и аз пак започвам да се чудя да “чистя” ли, ама как, ама с какъв режим.... И стигам до извода, че това не е за мен и просто ще тренирам, ще се храня доколкото мога правилно и единствената марка за “добра” или “лоша” форма ще бъде силата... дали ще ми пука ако съм с леко шкембе, но съм здрав и силен ? Надали... така че за мен сезона за маса продължава чаак до другото лято! :D
ще се храня доколкото мога правилно
Е защо “доколкото мога”? Толкова ли е трудно да се купуват овес, месо, риба и яйца вместо други глупости. Ами да, сигурно е трудно...на рибата трябва да й отрежеш главата, да й извадиш червата и да я опечеш на скарата. Слагаш в чиния. Отделно трябва да си измиеш лист по лист марулята, да накълцаш марулята, краставицата, лука, репичката, да разрежеш лимон, да го стиснеш (упражнение за бицепс), да полееш със зехтин, да объркаш.
А толкова е по-лесно да си купиш готов нарязан хляб, 2 готови опечени кюфтета и буркан с лютеница. Или още по-лесно: торбичка с чипс и за десерт кроасан. Бъркаш и ядеш. Дори няма да миеш после чинии, вилици, ножове.
Обаче тъй като ми приличаш на млад човек, ще ти кажа: мацките въобще, ама никак даже! не им дреме колко буташ на лежанка ;) Те оценяват единствено шкембето ти. Останалото “какъв добър характер имам” е едва на по-късен етап и до него може и да не се стигне.
Стягай се!
ще се храня доколкото мога правилно
Останалото “какъв добър характер имам” е едва на по-късен етап и до него може и да не се стигне.
Стягай се!
Истините от живота... : )
та фитнеса не е само във фитнеса ; )
Те оценяват единствено шкембето ти. Останалото “какъв добър характер имам” е едва на по-късен етап и до него може и да не се стигне.
Стягай се!
Говори за себе си. :)
Щото едни оценяват портфейли и коли, други оценяват комуникативност, трети си имат някакви фетиши...
Шкембетата, освен в случаите когато са преобладаващи, не са от особено значение. А и ..ги има при над 80% от мъжкото население(и не само :lol: ). А познавам и жени, които държат мъжете им да имат шкембета.(неразбираемо за мен, но ...така твърдят)
Madman, чисти бе човек. Да няма да ставаш трибоец?
С7АЛК3Р, шкембето е стабилност брат :) :) :)
отивам да пия бира, докато решите ще чистите или не :P
@ Anelia
Донякъде си права - едно нещо или се прави като хората или... не се прави. Но това е много ограничено мислене - сам си поставяш окови и едва ли не страх “аууу ама кво ще стане ако изям тая баничка?”... Не говоря, че ще ям боклуци - грешно ме разбираш, но от време на време няма да превръщам в проблем едните пържени картофки с бира по време на мач или дори чипса.... Дори се опитвам да накарам семейството ми да се храни по-здравословно, но е малко mission impossible. ;) Не си изкарвам прехраната с тоя спорт, нито пък съм останал без женско внимание. Хубу ще изкарам преса и в първия момент ще грабвам окото, но ако съм кухо парче и нямам какво да и кажа к’во става по-натам? Важно е да има чар - мъж или жена... ако нямаш излъчване и не знаеш как да се държиш и да си Мр Олимпия или Мис Свят.... нищо не може да те спаси!
Далече съм от добра форма(и все пак моля те не си представяй огромно шкембе) - а пътят до там е първо през покачване на още мускули и чак тогава чистене. По тая причина пресата не ми е приоритет - затова и планувам да я изкарам другото лято. ;)
Поздрави!
@ deiman
Хаха и аз тва планирам тая вечер! Наздраве на всички, който смятат да разпуснат тази вечер... ;)
Мнението беше редактирано от Madman_ на 20.03.10 16:33.
и все пак моля те не си представяй огромно шкембе) - а пътят до там е първо през покачване на още мускули и чак тогава чистене. По тая причина пресата не ми е приоритет - затова и планувам да я изкарам другото лято. ;)
Ами точно огромно шкембе си представих :lol: Сори за което %-P
Разбира се, че изключенията “картофки с бира” са нормални, но просто има някаква граница :) Аз също не мога да си представя свят без “чийт” ;)
За да не си мислиш пък, че аз имам фаянс, ще ти кажа, че днес изпих 2 бири за половин час (без картофки обаче) :lol:
Мнението беше редактирано от Anelia на 20.03.10 18:09.
Спам темата има нужда от изкуствено дишане уста в уста ;-) .
Мнението беше редактирано от maria на 21.03.10 09:06.
А едно време какъв спам имаше... между другото по всички форуми е замряло...
Както каза orajne, когато се бе отворил въпроса “защо вече не се спами в СПАМ темата?” - когато е позволено, не е толкова благо, както би било ако беше забранено (интерпретация на думите му).
И този моменто го има, съгласен съм, но пак казвам хората пишат все по-малко... имам работа пред компютъра и доста голяма част от времето кисна по форумите паралелно с това, което правя и такива са ми наблюденията...
21.03.10
11:46
Сега се прибирам от Метро
Абра кадабра и яйцата ненадейно станали по 30 стотинки бройката.
Добре дошли в Булгаристан
Ванка, вчера купувах от магазина на “авес” на младост по 25ст/бр - L. XL бяха по 28ст
21.03.10
11:58
Странно е на Метро винаги са били по скъпи яйцата дори на едно, на магазина в блока ми са по 26 стотинки.
Франко на Авес имат ли хубаво пилешко, живея на 100 метра от магазина, но кой се е сетил да видя.
В пеобразния има магазин на Чикън Груп, но не ми харесва.
alabalaa Вън все още не е толкова горещо, но теб май те е напекло доста... :lol:
21.03.10
15:24
в спам темата на латинциа може ли да се спами
Прочел ли си изобщо правилата?
Разлика между “спам” и “флууд” правиш ли?
Още една такава изцепка и ставаш читател!!!
Честито поставих те под наблюдение.
21.03.10
15:35
Ванка, аз онзи ден мернах едни яйца по над 30 стотинки бройката, така че не бива да се изумяваме...
едно време като хапвах бутчета, ги купувах по 1.60-1.70 едното (сготвени). След няколко месеца станаха 2.30 и просто се отказах. Храната скача рекордно
21.03.10
15:43
Нямаше как да не сме свидетели на типичното за тези географски ширини празнично увеличение на яйцата.
Нямаше как да не сме свидетели на типичното за тези географски ширини празнично увеличение на яйцата.
Увеличението върви постепенно от февруари месец насам.
21.03.10
16:43
Да постепенно празнично увеличение :lol:
До преди седмица си взимах от Метро за по 27 стотинки.
Сигурно и други неща са скочили, но не обърнах внимание
Днеска карах 160км и пропаднах в 1600 дупки, еб* и се майката на горката ми колица (като купя частите няма да има пари за яйца хаххахаха).
Обмислям вариант да си взема кокошки на вилата, баси инфлацията
21.03.10
17:49
Ванка искам да ти препоръчам един от моите любими автори Лари Уингет се казва. За щастие вече има цели 3 негови книги на пазара в Булгаристан. Мисля, че ще ти помогнат дори и за яйцата.
1) Не се прецаквай сам! (PEOPLE ARE IDIOTS AND I CAN PROVE IT! - THE 10 WAYS YOU ARE SABOTAGING YOURSELF AND HOW YOU CAN OVERCOME THEM)
2) Не се скатавай! Работи! (IT’S CALLED WORK FOR A REASON! - YOUR SUCCESS IS YOUR OWN DAMN FAULT)
3) Спри да хленчиш. Размърдай си задника. (SHUT UP, STOP WHINING, AND GET A LIFE - A KICK-BUTT APPROACH TO A BETTER LIFE)
Да постепенно празнично увеличение :lol:
До преди седмица си взимах от Метро за по 27 стотинки.
Сигурно и други неща са скочили, но не обърнах внимание
Аз забелязвам тенденция на намаление на свинското и малко на пилешкото, така че не е съвсем зле, просто ще се преориентирам.
Странно е на Метро винаги са били по скъпи яйцата дори на едно, на магазина в блока ми са по 26 стотинки.
Франко на Авес имат ли хубаво пилешко, живея на 100 метра от магазина, но кой се е сетил да видя.
В пеобразния има магазин на Чикън Груп, но не ми харесва.
изобщо не погледнах месото. и аз не съм фен на чикън груп ...
жена ми работи в метро и ми каза, че имало някакви полски яйца, които били по-евтини от нашенските. може просто в момента да е нямало.
по отношение на месото - отдавна съм минал на свинско - пилешкото филе става деликатес напоследък :)
21.03.10
18:12
Свинското не мога да го ям не ми харесва изобщо, по скоро ще пратя на командировка при баба ми малко бройлери :lol: , но свинско едва ли ще проям.
За вас не знам но аз от ХИТ месо не вземам... бил съм отзад да ремонтирам фотоклетките на чешмите им и не останах очарован... никак. Факт е, че навсякъде най-вероятно е същата кочина, но просто не бих си взел от там понеже съм го видял...
ПП Аз си купувам по 20 стотинки яйца, че дори 16 когато са по-малки... макар, че току виж тия дни и там скочат...
21.03.10
20:08
Свинското не мога да го ям не ми харесва изобщо, по скоро ще пратя на командировка при баба ми малко бройлери :lol: , но свинско едва ли ще проям.
Мхмм .. свински вратни пържолки, ммм.
Alternative blues-rock преди сън:
http://www.youtube.com/watch?v=VbUOaTkyDrA&NR=1
Айде и аз да се включа... http://www.youtube.com/watch?v=m1oJklXJ1xc ;)
Не мога да заспяяя, въртят ми се едни мисли за скачане с бънджи ама... шубето е голям страх. :D
Скота, при тебе била сериозна работата. :) - http://www.youtube.com/view_play_list?p=BED8D563B92AE854 Аз съм го правил. И Джони Кеш има.
Madman_ - да ти се връща с crazy train.
Мнението беше редактирано от ~ DN на 22.03.10 10:57.
22.03.10
12:45
Аз пък слушам транс и денс докато тренирам :lol: Проблем?! :gulp:
Не мога да заспяяя, въртят ми се едни мисли за скачане с бънджи ама... шубето е голям страх. :D
Aз пък, ако имах възможност бих си заеб@л някоя от тренировките, за да отида.
Трашметъл, разбираш ги нещата доста! Не мога да не поздравя с една на любимата ми група- http://www.youtube.com/watch?v=rwY3Ftfdy6M
Радостине, да що?
ПП Шегувам се :D
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/34502/P15/ , там имам един графичен пост :lol:
Явно като блъскаме железата и ни взимат за будали...
Ххъхъхъъх... @emzo ти нищо не вдяваш, може да са на един доставчик и “доволният клиент” случайно да е получил от DHCP-то същия адрес xaxa
Това е като холивуд уърк аута за 4 седмици ставаш ЖИВОТНО с главно Ж