20.03.10
22:27
“Студентствувам” в Русе, правист съм (уж). Лекции, лексии, тренировка, лекции, по някоя и друга дискотечка, за чалъмите естествено, някоя друга биричка. И най-приятната част е когато легна удовлетворен от деня до някоя от симпатичните ми колежки, или до две при голям късмет :) Като цяло това и тук-таме разходка до Букурещ за по кафе и риболов на Дунава, на биричка и скара.
Студентския живот е чудесен :) ;-P
Само да вметна нещо което ме разочарова. Като цяло отнощението на преподавателите към по едрите момчета е нещо от сорта на ” колега, не зяпай през прозореца, не си във фитнес залата ” Страшно се дразня, че общоприетото и консервативно, отвратително мнение дори на професори и доценти ( предполага се, че трябва да се “отворени” мозъци ) е че щом тренираш, значи си тъп. Тя доцентката от къде да знае, че аз през прозореца не зяпам врабчетата, а вероятно някоя симпатична млада дама >:( което пък си е в реда на нещата...
Мнението беше редактирано от StronG™ на 20.03.10 22:36.
1)забавление
2)забавление
3)забавление
Мнението беше редактирано от rozovka на 23.03.10 21:06.
На 31 години съм,тренирах 10 години бокс,като спрях бокса започнах фитнеса.Завършил съм НСА-треньор по културизъм,учих и работих 6 години в Северна Америка/САЩ,Канада/.Направих грешката да се върна в България,но не мога да свикна и сигурно ще се върна в Америка.Имам собствен блог http://fitnessdietolog.blogspot.com/.Давам безплатни съвети на желаещите/понякога и платени,трябват пари/.Женен съм,не пия и не пуша,обичам да пътувам извън София.Успех на всички,които са се отдали на фитнеса като начин на живот.
24.03.10
08:02
казано от борислав васков на 24.03.10, 07:56:
...Имам собствен блог http://fitnessdietolog.blogspot.com/...
За съжаление търсената от вас страница в блога „ fitnessdietolog.com “ не съществува.
24.03.10
08:21
Кольо, отваря я страницата.
24.03.10
09:09
казано от Finish First на 24.03.10, 08:21:
Кольо, отваря я страницата.
Да, вече я виждам... явно е имало моментен проблем.
казано от борислав васков на 24.03.10, 07:56:
На 31 години съм,тренирах 10 години бокс,като спрях бокса започнах фитнеса.Завършил съм НСА-треньор по културизъм,учих и работих 6 години в Северна Америка/САЩ,Канада/.Направих грешката да се върна в България,но не мога да свикна и сигурно ще се върна в Америка.Имам собствен блог http://fitnessdietolog.blogspot.com/.Давам безплатни съвети на желаещите/понякога и платени,трябват пари/.Женен съм,не пия и не пуша,обичам да пътувам извън София.Успех на всички,които са се отдали на фитнеса като начин на живот.
Мхм, а на мен ли само ми се струва , че копираш информация от потрбители на ББ-тийм. Позволено ли е? Питал ли си?
24.03.10
18:43
казано от DeadManWalking на 15.05.08, 08:14:
Извън залата съм бодибилдър,в залата съм пауърлифтър... Като го написах,толкова ми хареса,че си го турих в подписа. : ))
Аам..какъв съм аз...мързелив,егоист,не уча много.Ако едно момиче не ми хваща окото-ми диша въздуха...Трагедиите не ме трогват,изглеждам отвеян,разсеян съм,емоционален,обичам да влизам в спорове,импулсивен,невъздържан,понякога невъзпитан... и т.н. и т.н....конкретни въпроси ?! :cheese:
Все едно съм го писал за себе си :lol: :lol:
На 35 год съм.... все още млада във фитнеса...ИЗВЪН ЗАЛАТА:дентален лекар,с много още допълнителни дипломки.
Омъжена от14год....имам три дъщери.
Разтоварването ми е физически упражнения...там си отиват отрицателните емоции :)
11.07.10
08:59
Ами аз съм ученик. Уча в езикова гимназия , завърших преди няколко дни 10-ти клас с отличен успех (6,00). Занимавам се вече 9-та година с модерен петобой. Харесва ми да се развивам във всякакви области. От скоро стратирах проект за плувна анатомия - http://swimatomy.co.cc
Не пуша, пия много рядко по малко и при повод (последно това стана когато изкарах изпитите си за спасител и трябваше да почерпя, но ако изключим това последното ми пиене беше на нова година)... Храня се здравословно и ми харесва.
Във залата съм от 7 месеца. На кратко казано е това :) Ако някой му е интересно и за външния вид (надали) на аватара съм аз :D
Мнението беше редактирано от Иван Попов на 11.07.10 09:04.
казано от Иван Попов на 11.07.10, 08:59:
Ами аз съм ученик. Уча в езикова гимназия , завърших преди няколко дни 10-ти клас с отличен успех (6,00). Занимавам се вече 9-та година с модерен петобой. Харесва ми да се развивам във всякакви области. От скоро стратирах проект за плувна анатомия - http://swimatomy.co.cc
Не пуша, пия много рядко по малко и при повод (последно това стана когато изкарах изпитите си за спасител и трябваше да почерпя, но ако изключим това последното ми пиене беше на нова година)... Храня се здравословно и ми харесва.Във залата съм от 7 месеца. На кратко казано е това :) Ако някой му е интересно и за външния вид (надали) на аватара съм аз :D
Това да учиш в езикова гимназия и да завършиш с 6.00 трябва да си доста умен човек, и да четеш много!! Как отделяш време да четеш, храниш здравословно, тренираш незнам :)
11.07.10
11:45
казано от Rikoo на 11.07.10, 11:28:
Това да учиш в езикова гимназия и да завършиш с 6.00 трябва да си доста умен човек, и да четеш много!! Как отделяш време да четеш, храниш здравословно, тренираш незнам :)
Ами не е чак да чета много... Моята философия е такава, че докато правиш всичко с удоволствие се получават нещата.. Не си го поставям за цел , но от както съм ученик (1ви клас) винаги завършвам с 6,00 някак си на майтап :} По-специално отделям внимание само на литературата и българския, защото искам да се занимавам със спортна журналистика :)
казано от Иван Попов на 11.07.10, 08:59:
Ако някой му е интересно и за външния вид (надали) на аватара съм аз :D
Браво! Много си нацепен. Това съчетание (добър спортист и отличен ученик) се среща все по-рядко по нашите географски ширини. По-скоро като изключение отколкото като правило. В повечето случаи едното е за сметка на другото занимание :)
11.07.10
13:58
казано от Миро на 11.07.10, 13:07:
Браво! Много си нацепен. Това съчетание (добър спортист и отличен ученик) се среща все по-рядко по нашите географски ширини. По-скоро като изключение отколкото като правило. В повечето случаи едното е за сметка на другото занимание :)
Благодаря.. Смятам, че едното се съчетава с другото.. За мен интелигентния човек не е този който има безброй знания в главата, а този който съчетава различни интереси без да му пречат, а да си помагат един на друг... Хайде, някой друг да се представи, че ми стана неудобно от последните два поста. Благодаря ви за хубавите думи :)
14.07.10
09:35
Смятам, че едното се съчетава с другото.. За мен интелигентния човек не е този който има безброй знания в главата, а този който съчетава различни интереси без да му пречат, а да си помагат един на друг... Хайде, някой друг да се представи, че ми стана неудобно от последните два поста. Благодаря ви за хубавите думи :)
Въобще не трябва да се чувстваш неудобно :)
Смятам, че на такива хора като теб трябва да се отделя по специално внимание :) . Иначе ми прави впечатление, че в форума има много , ама много отракани хора, който с коментарите си понякога засягат тези, който са отскоро в “фитнеса като начин на живот” и по някакъв начин се интересуват от това, с което са се заедли!!! Относно тези персонажи ще кажа едно : “Момчета и момичета взимайте пример не само за спортната натура на човека, но и от еродираното му поведение спрямо другите и най вече към себе си” ;)
Мнението беше редактирано от Lorena Rojas на 14.07.10 09:39.
:) Инженер - физик. Тренирам за удоволствие, здраве и самочувствие. Откривам много инетресни неща тук в сайта :)
Казвам се Радослав на 14 години. Извън залата аз съм уеб програмист. А иначе второто хоби ми е Freerun :)
03.09.10
10:52
казано от bad_rado на 03.09.10, 10:19:
Казвам се Радослав на 14 години. Извън залата аз съм уеб програмист. А иначе второто хоби ми е Freerun :)
Извинявам се за офтопика. От Пазарджик ли си наистина. И аз съм от там :}
Да ви се представя и аз - Казвам се Георги , от Асеновград съм и съм ученик на 14г. (Сега ще съм в 8ми клас). Следващите години ще се занимавам главно с учене (технологии , английски , математика). Обичам много да тренирам - просто за хубава фигура , сила и здраве (и удоволствие) ; Тренирал съм 6месеца баскетбол преди 2-3 години. Хоби - компютри (технологии , телефони и др.) , спорт (фитнес) , английски език (ако може да го пиша като хоби :D) футбол, баскетбол , пари , жени , окей ? :D
Стремя се да не бъда “много як и страшно тъп” , а да съм умен и интелигентен човечец с хубава фигура :) . Извън залата съм много забавен човек , правя много смях и просто атмосферата около мен е чудна :D
Te това е за мен , друго не се сещам в момента (защото дъвча дъвка и съм се съсредоточил в/у това :))
03.09.10
13:37
Аз пък съм електричарче ( да не дава господ да слагам инсталация на блог... после ще вися в затвора 40години за масово убийство )
казано от kristiancho на 03.09.10, 13:37:
Аз пък съм електричарче ( да не дава господ да слагам инсталация на блог... после ще вися в затвора 40години за масово убийство )
Тъкмо ще станеш като негрите от клипа..
Когато не съм в залата, ям или спа.
Мнението беше редактирано от El padre на 11.09.10 19:24.
18.09.10
18:16
казано от PULLUP на 11.09.10, 19:03:
казано от kristiancho на 03.09.10, 13:37:
Тъкмо ще станеш като негрите от клипа..
лошо няма.. ! :D:D
Казвам се Мартин.На 14 години съм, от град Пазарджик.Занимавам се с фитнес от 4 месеца(наистина малко), доста сериозно.Ям качествено и доста стриктно, спрял съм джънка, коли, фанти и всякакви простотии, с което много се гордея.Тренирам здраво и сериозно.За 4 месеца съм постигнал доста добри силови резултати за моите години.Уча в езикова гимназия(8ми клас съм), с профил-английски,немски език.Преди тренирах плуване, но поради здравословни проблеми спрях за 1 година.Сега отново ще почвам.Обичам да играя Counter-Strike с приятели, или просто да си лафим по скайпа и да се шегуваме.Играя добре футбол.Занапред смятам да продължавам да се занимавам доста сериозно с фитнеса и съм сигурен, че ще постигна високи резултати и ще осъществя мечтите и целите си.
07.10.10
18:58
17 години...ученик .. тренирам футбол