Програма за врат.

24.03.10
07:22

Някой може ли да ми каже програма за вратъ? Искам да стане по дебел и по силен. Ако някой има идеи да пише.

Темата беше редактирана от dbakalov на 24.03.10 20:55.

25.03.10
09:24

Пуснах темата ,защото съм виждал Лий Хейни да го тернира.

BA

25.03.10
09:43

Закачаш едно бесило на него някаква тежест и действаш. Наклони напред, назад, настрани... Гледай само да не се обесиш :) :) :) Това е общо взето, което се сещам за врат. Ти пък като искаш врат тренирай си трапеца той ще те направи да изглеждаш доста добре и влиза и във врата като го правиш :) Успех.

25.03.10
10:15

Упражнения само мога да ти изброя, конкретна програма не знам - аз правя почти всички всеки ден, ама в началото ти го дай по-леко да не стане контузия нещо.
Всякакви раздвижвания от легнал по гръб и странично легнал, борцов мост, преден мост, въртене около главата от борцов мост, движения на врата от челна стойка (крака на стената за баланс, с или без ръце), преход преден мост - челна стойка - борцов мост и обратно - това са динамичните.
Отделно изометрия - челна стойка без ръце (краката за баланс на стена), същото, но не на чело, а на ухо.
Това е което се сещам, някои от упражненията изискват база за да се правят.
Най-добре да започнеш с първите 3 от динамичните и челната стойка от изометрията. С времето като ти заякне врата можеш да започнеш да вкарваш и другите. И яко трапец в залата, разбира се.

26.03.10
21:34

казано от Bad^Boy на 25.03.10, 09:43:

Закачаш едно бесило на него някаква тежест и действаш. Наклони напред, назад, настрани... Гледай само да не се обесиш :) :) :) Това е общо взето, което се сещам за врат. Ти пък като искаш врат тренирай си трапеца той ще те направи да изглеждаш доста добре и влиза и във врата като го правиш :) Успех.

Като стана въпрос за трапеца ми става тъжно.Двата са ми различни десния е по нисък.

26.03.10
21:36

Мерси за написаното.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1