28.03.10
17:42
http://vbox7.com/play:a0e0923c&al=1&vid=309516
Правя упражненията от 3 дни, всяка сутрин и вечер, та въпроса ми е освен стягането(което се усеща и то много), ще сваля ли мазнини ?
28.03.10
18:08
Как се храниш?
28.03.10
18:50
Ако кажа не - няма да свалиш, ще излъжа. Но няма да е това, което искаш.
Опитай с диета, кардио, фет бърнър. Иначе упражненията са страхотни!
казано от MidnightWhisper на 28.03.10, 18:50:
Ако кажа не - няма да свалиш, ще излъжа. Но няма да е това, което искаш.
Опитай с диета, кардио, фет бърнър. Иначе упражненията са страхотни!
Храня се сравнително добре, опитвам се да докарам нещо от сорта на НВД, е не мога 1 към 1 да спазвам, но пак 7 кила свалих.
Иначе си поръчах л-карнитин (течен) на Dymatize, скоро трябва да пристигне.
Борбата ти е дълга. Половината победа е да си избиеш от главата всичко с толкова рекламен и комерсиален вид. После пак ще говорим.
казано от Thrashmetal на 28.03.10, 20:37:
Борбата ти е дълга. Половината победа е да си избиеш от главата всичко с толкова рекламен и комерсиален вид. После пак ще говорим.
Какво искаш да кажеш с това мнение ?
Искаш да свалиш мазнините от корема. Това става с диета - ниско-въглехидратна и богато-протеинова диета, както и аеробна дейност. С коремни преси не се свалят мазнини. Да не говорим, че за да свалиш сланинките по корема, трябва да имаш мускули по там, за да се очертаят те и да се получат “плочките”. Както сам се сещаш, не можеш да направиш мускули на корема и в същото време да стопиш мазнините там. Освен ако не се развиваш в лабораторна среда. Двете неща изискват различен тип хранене и тренировки. Да кажа исках бе че нямаш достатъчно информация и се връзваш като наивно дете на реклами и вярваш, че ще получиш ефекта от тях (иначе нямаше да я правиш от 3 дни тая гейска програма). Затова си сядай на дупето, хубаво хубаво си поиграй да четеш в сайта и когато се върнеш с конкретен въпрос, ще помагаме с каквото можеме. Това исках да кажа с онуй мнение.
Чаткаш ли английски?
http://www.tmuscle.com/free_online_article/sports_body_training_performance/destroying_fat_war_room_strategies_to_maximize_fat_loss
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/32063/
Едното да ти е библията, другото да ти е Светия Граал.
Мнението беше редактирано от ~ DN на 28.03.10 20:59.
казано от Thrashmetal на 28.03.10, 20:53:
Искаш да свалиш мазнините от корема. Това става с диета - ниско-въглехидратна и богато-протеинова диета, както и аеробна дейност. С коремни преси не се свалят мазнини. Да не говорим, че за да свалиш сланинките по корема, трябва да имаш мускули по там, за да се очертаят те и да се получат “плочките”. Както сам се сещаш, не можеш да направиш мускули на корема и в същото време да стопиш мазнините там. Освен ако не се развиваш в лабораторна среда. Двете неща изискват различен тип хранене и тренировки. Да кажа исках бе че нямаш достатъчно информация и се връзваш като наивно дете на реклами и вярваш, че ще получиш ефекта от тях (иначе нямаше да я правиш от 3 дни тая гейска програма). Затова си сядай на дупето, хубаво хубаво си поиграй да четеш в сайта и когато се върнеш с конкретен въпрос, ще помагаме с каквото можеме. Това исках да кажа с онуй мнение.
Чаткаш ли английски?
http://www.tmuscle.com/free_online_article/sports_body_training_performance/destroying_fat_war_room_strategies_to_maximize_fat_losshttp://www.bb-team.org/forums/viewthread/32063/
Едното да ти е библията, другото да ти е Светия Граал.
Благодаря ти за мнението, но мисля, че за 7,8 дни ще постигна това което искам само със “добра” храна, малко добавки и тренировки.
Извинявай, но ще ти разваля кефа - за 7-8 дни...нищо няма да направиш. Казвам ти го за да не се разочароваш на 8-ия или 9-ия ден.
казано от Rafael на 29.03.10, 08:36:
Ако искаш да свалиш още 1 кг за 7-8 дни може да го постигнеш ;-P
Може би.. Ч/з фотосинтеза. Зависи - ако е някой дебеланко и 2кг. може да свали - първите килограми са най-лесни, защото половината са вода и саркоплазмена хипертрофия. Ако пък е най-нормално сложен тип с малко тумбаче, няма да мръдне.
казано от fam0us на 28.03.10, 21:35:
Благодаря ти за мнението, но мисля, че за 7,8 дни ще постигна това което искам само със “добра” храна, малко добавки и тренировки.
Шефе, ти дойде тук за да потърсиш помощ, или да се похвалиш, че от три дни се правиш на щъркел у вас? Помага ти се, ти с рогата напред - троши си главата както сметнеш за добре.
Здравейте , аз да ти кажа съм много бос относто упражнения и фитнес , но корем свалих с диета и много тичане ;о) намалих въглехидратите и си тичам по 6 - 8км на ден ;о) Общо взето хората са прави , където и да питах на 1во място беше диетата , та после тичане и прочие ;о)
29.03.10
12:32
казано от Rafael на 29.03.10, 08:36:
Ако искаш да свалиш още 1 кг за 7-8 дни може да го постигнеш ;-P
Свалят се за 1 ден! Сутрин ставам тегля се 76кг, вечерта преди лягане тегля се, 77 КГ! :)
Е то ако в рамките на час изпиеш 2 литла вода, ще получиш разлика от 2 кила и то за един час, а не за един ден.
Само дето това няма нищо общо със свалянето на мазнини.
30.03.10
20:02
То L-Carnitine само на газ няма вече. Щом е L-Carnitine трябва да действа. И все пак, що не пробваш течен или на таблетки?
казано от MidnightWhisper на 30.03.10, 20:02:
То L-Carnitine само на газ няма вече. Щом е L-Carnitine трябва да действа. И все пак, що не пробваш течен или на таблетки?
Ами течния вече 2-ри ден ще го пия.
казано от Thrashmetal на 31.03.10, 07:41:
Пусни снимки преди-сега.
Ами от както го пия разлика няма, само на кантара, ама много малка.
Преди бях 55.8, сега 55.6кг.Това е за 2 1/2 дни.
Мнението беше редактирано от fam0us на 31.03.10 17:28.
Браво, свалил си 200гр. вода. Само утре да не стане така, че си 55.9.
Мнението беше редактирано от ~ DN на 31.03.10 18:04.
казано от Thrashmetal на 31.03.10, 18:04:
Браво, свалил си 200гр. вода. Само утре да не стане така, че си 55.9.
Аз правя много лошо защото цял ден съм на вън и като се прибера вечерта ям повече от колкото трябва, та днеска отрязах храната и първите 20 минути малко неприятно, ама после много добре се чуствах.
Държиш се като момиче в начална фаза на анорексия. Как така си отрязал храната? Свалянето на килограми и свалянето на мазнини са два различни процеса. В първия случаи и 50кг. да станеш, навярно още ще си имаш тумбак, при втория вариант обаче ще свалиш по-малко или повече, но важното е, че правилните килограми си свалил - излишните. Килограми с глад се свалят, а мазнини - с храна. Правилната. Кардиото и тренировките са бонус за нетърпеливите.
Мнението беше редактирано от ~ DN на 31.03.10 21:00.
казано от Thrashmetal на 31.03.10, 20:59:
Държиш се като момиче в начална фаза на анорексия. Как така си отрязал храната? Свалянето на килограми и свалянето на мазнини са два различни процеса. В първия случаи и 50кг. да станеш, навярно още ще си имаш тумбак, при втория вариант обаче ще свалиш по-малко или повече, но важното е, че правилните килограми си свалил - излишните. Килограми с глад се свалят, а мазнини - с храна. Правилната. Кардиото и тренировките са бонус за нетърпеливите.
Виж, не се изказах правилно, не съм спрял храната, а просто я намалих малко, че в други дни като се наям и ми се издуе корема.
едит1:
В НВД не се позволява хляб ?Просто не мога без него, на обяд винаги хапвам по 1 филия.
Мнението беше редактирано от fam0us на 01.04.10 08:40.
Една филия е окей. 60-100гр. въглехидрати са добре при НВД. Не трябва съвсем да пада инсулина.
казано от Thrashmetal на 01.04.10, 08:42:
Една филия е окей. 60-100гр. въглехидрати са добре при НВД. Не трябва съвсем да пада инсулина.
Една филия бял хляб колко въглехидрати съдържа ?
Зависи колко грама е. 66% са въглените в хляба като цяло. Което ще рече, че са 12гр. въглехидрати на 20гр. филия. Пък дали е толкова като грамаж филията, не знам.
казано от kocko на 02.04.10, 07:23:
не няма да свалиш ! що то мазнини се свалят с кардио( бягане ,колело)
До колкото знам кардиото е само добавка за тези които не могат да чакат, а аз имам цяло лято за да се стегна, като цяло имам “излишни” мазнини само на корема, не че съм дебел, просто не се харесвам.Наще ми казват, че съм слаб, ама тва е щот не им изнася да спазвам хр. режими.