28.03.10
12:31
казано от emzo на 28.03.10, 12:00:
E*aти сбърканите англичани, няма да пият бира ами чай :lol:
Представяш ли си колко енергия отива ако 5 милиона човека едновременно си отворят хладилниците за по бира те се стоплят и отново включат да охлаждат :lol:
28.03.10
13:42
Дават Фанфан Лалето по Диема 2.. :lol:
Германецът: Купих на жената Фолксваген. Вдига 0-100км/ч за 8 секунди.
Италианецът: Купих на мойта Ламбо. Вдига 0-100км/ч за 3.4 секунди.
Американецът: Мойта жена вдига от нула до сто за 1 секунда. Купих й кантар.
———————————————————
Влиза мъж в библиотеката и пита тук ли е книгата “Умният американец”.
Объркали сте се - отвръща библиотекарката - научната фантастика е на горния етаж.
Мнението беше редактирано от ~ DN на 28.03.10 14:42.
преебах си крака :(
сутринта отидох да си правя кофички и като слизах от успоредката как стъпих, как го усуках ... изхрущя нещо вътре и сега съм циментиран ... сега 20 дена трябва да съм с гипс .... а след великден смятах да почвам с диета и кардио .... ще се пробвам на велото как ще е .... трябваше да накарам доктора да ми гипсира и другия, че да не се появяват диспропорции :)
28.03.10
15:18
@FRANKO1 - моите и 2та крака ги счупих по идентичен начин. В рамките на 3 месеца счупих първо единият, после другият по следният начин - вървя си, стъпвам накриво и храс - счупен крак.
Скорошно оздравяване!
Не трябва да се чупят така тия крака, айде да разтегнеш някоя връзка иди дойди, тоя Чернобил лоша работа....
Само един Господ знае как съм се удрял и биван удрян, как съм падал тичайки, ходейки, колоездейки. Блъскан съм от кола два пъти, пеша и с колело. От втория етаж на детската градина като малък бях паднал. Падал съм си на врата от дърво, на спринт съм се блъскал в стълбове докато гоня тролея за училище, удрян съм в гърба и рамото с тръба.. Дори веднъж кихнах и си ударих челото в тесла. Но счупена кост, дори пукната, никога не съм имал.
Извода? Пийте галон мляко на ден. ;)
Франко, да оздравяваш брже!
Мнението беше редактирано от ~ DN на 28.03.10 16:17.
28.03.10
16:40
То както казват ако ти е писано да се удавиш няма да се обесиш. ;)
И аз няколко пъти се клатя по жици и контакти,падам и се влача от колела,блъскал съм се в коли,к’во ли още не ама то когато е писано нещо не може да се промени.. ;)
28.03.10
16:53
казано от CKOTA на 28.03.10, 16:46:
Нищо общо няма с какво ти е “писано”
Зависи как гледаш на нещата. ;)
благодаря ви за пожеланията!
не съм легнал да умирам ;) случи се ... ще се оправя. сега мисля как да тренирам и смятам да карам на горна част на тялото + кардио на велото (ако е възможно с тоя ботуш) ... може и без кардио и да оставя чистенето за след като махнат гипса. за 40 години никога не съм бил гипсиран и сега ми е малко ...странно.
ОБЯВА:
търся една патерица, под наем, на разумна цена!!! :))))
Факт... в моя случай рационално... не зачитам нещщата без логично обяснение, но всеки е различен...
28.03.10
17:01
Аз съм фифти-фифти,съмтаймс клоня към логиката,съмтаймс към нещата обяснени по начина на ‘попа’..
Нали знаеш,съмтаймс уин,съмтаймс люн. ;)
п.п.Франко,освен патерицата няма ли да си купиш още един ‘ботуш’? ;)
Мнението беше редактирано от gogata2427 на 28.03.10 17:03.
28.03.10
17:10
FRANKO1 на кой лостове в Славейков ходиш, като тинейджър посещавах тези в Базаовото училище Михайл Лъкатник там имаше и пожарникарска стълба, беше готино да се качваме чак до върха.
За патерица питай доктор Хаус :lol:
28.03.10
17:28
И аз съм имал бурно детство => много контузии, рани и шевове( шили са ме 6 пъти или общо 27 конеца), удряли са ме със секира в главата :lol: , но никога не съм си чупил или пукал кост. Траш, това може би се дължи на факта, че сме от тоя по облия тип хора :lol:
28.03.10
17:31
казано от radostin radev на 28.03.10, 17:28:
И аз съм имал бурно детство => много контузии, рани и шевове( шили са ме 6 пъти или общо 27 конеца), удряли са ме със секира в главата :lol: , но никога не съм си чупил или пукал кост. Траш, това може би се дължи на факта, че сме от тоя по облия тип хора :lol:
Ние сме най-яки!
Третия, с най-големите топки! :coolgrin:
Гога - попа знае само “и бира”. Другото е поуз, че да си седи в църквата и да не плаща данъци. :)
- Вино или ракия, дядо попе?
- И бира.
Май тази тема ми стана най-любимата във форума, да чета на хората простотиите, в това число и моите :lol:
NRJ - ами след още 30-40 години, каква ли ще е 4тата снимка ? :Д
28.03.10
19:51
Дървен ковчег и отгоре метнато сакото :)
казано от Иван Шишманов на 28.03.10, 12:31:
казано от emzo на 28.03.10, 12:00:
E*aти сбърканите англичани, няма да пият бира ами чай :lol:
Представяш ли си колко енергия отива ако 5 милиона човека едновременно си отворят хладилниците за по бира те се стоплят и отново включат да охлаждат :lol:
Сега се сещам, че като беше световното 2006 имаше нещо проблем с канализацията на полувремето - всички ходят до тоалетна да източат изпитата бира и пускат водата едновременно :-)
Мнението беше редактирано от inspect на 28.03.10 19:59.
28.03.10
20:30
казано от FRANKO1 на 28.03.10, 16:58:
ОБЯВА:
търся една патерица, под наем, на разумна цена!!! :))))
Между другото по-добре с 2 патерици, аз бях с една, много е неудобно, поне за мен.
http://vbox7.com/play:f4e5e42b
Говорим за самата истина. Неподправена, достъпна, чиста. Прекланям се пред тази ария.
Маркирайте поста ми. Целият, после го цитирайте.
Кучки.
Сега знаете как да псувате без да ви засичат. :)
Мнението беше редактирано от ~ DN на 28.03.10 21:06.
28.03.10
21:15
Бахти,чак толкова да си нямаш работа...
Честно ли? Нямам представа... убивам времето и пиша... Не е по темата, но ще се самоцитирам- Животът е скапан особено моя... та в тоя ред на мисли нищо не е от съществено значение
казано от CKOTA на 28.03.10, 22:54:
Честно ли? Нямам представа... убивам времето и пиша... Не е по темата, но ще се самоцитирам- Животът е скапан особено моя... та в тоя ред на мисли нищо не е от съществено значение
什么是悲剧...
Нали... не думай... хъххъ но аз не целя да звучи като мрънкане или оплакване... и няма ли да лягаш на мач щеше за ходиш утре
.
казано от CKOTA на 28.03.10, 23:04:
Нали... не думай... хъххъ но аз не целя да звучи като мрънкане или оплакване... и няма ли да лягаш на мач щеше за ходиш утре
.
Да е, ще взема да лягам вече. В 9:30 трябва да съм на линия. Лекар.