Търся съвет. Чистене !

29.03.10
12:11

Здравейте нов съм във форума. На 15 години съм и тренирам някаде от края на декември 2009. От начало започнах да пия суроватъчен протеин околко 2-3 кг  и амино киселини  протейна беше унивършъл нотришън а аминотата америках уей. След като изпих 2-3 кг протеин го спрях и си останах само на аминокиселините ,защото от този протейн се умазних  по корема още повече , по-гардите и по рацете . Рацете почти сам ги изчистил също така и на гардите ми остама малко , но корема ми  направо ужас . Иначе си имам хубава мускулна маса  на гардите, рацете и корема  , но на корема мазнинките са в повече и това ме дразни много.  Видях за НВД  , но  немога да си съставя сам диета , защото несъм сигурен също така и тренировъчна програма искам да си направя но пак несъм сигурен . Та искам да ви помоля накой да ми помогне ще съм много благодарен като да ми състави или да ми покаже някоя НВД диета за да се изчистя  както в корема така и в долната част на гардите, също така и програма за бърз релеф , може да не  включва гръб и крака , защото  краката ми са добре и несе занимавам с тях също така и гърба защото съм наблегнал на гарди корем и ръце. :) тежа около 70-71 кг висок съм 173-4

29.03.10
12:18

Тука долу-горе си говориш на себе си и си отговаряш сам. Обаче, незнам как си отговаряш като не пишиш правилно! Потърси из форума тема-урок как се пиши правилно, и си потърси НВД тренировка ако мислиш, че ще ти свърши работа. Лично мнение е, че тялото ти неможе без въглехидрати и не съм фен въобще на НВД! :)

31.03.10
14:05

Намали ги малко например спри хляба и виж как ще тисе отрази за три седмици.Не сам фен на краиности и на НВД.  ;-)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1