Коментари за USP LABS - Oxyelite Pro

Прескочи до:

10.03.10
21:29

Aбе, калориите са ми есктра(-200), обаче в 10 ядох последно и ей го на, усещам вълчи глад.
Контрол на апетита, че няма - няма, но сякаш метаболизма ми се е забързал до неузнаваемост.А е едва 3ти ден ....

Отивам да разклатя шейкъра ....

11.03.10
08:32

Че то като ще прави по 50 мин. кардио и без оксито ще си сваля.И аз не усещах Sxa но си действаше.Тогава за 40 дена свалих към 6 кг със 30 изпити хапа,тоест не всеки ден,като кардиото ми беше 3-4 пъти седмично бягане по 25 мин.Позволявах си и доста чийт в яденето,като банички за закуска и сладоледи.А и за мене беше показателно и друго нещо,друг път винаги като се приберях в нас за 3-4 дена и отпуснех храната там без да тренирам и качвах някое и друго кило,а с sx нямаше такова нещо,даже свалях.Просто имам чувството че и да не се бяга и да не е кой знае колко стриктен режима с Sx пак се сваля.А и през цялото сваляне си ядях хляб вита и отвреме на време и бял хляб.

Мнението беше редактирано от biker_boy на 11.03.10 08:33.

11.03.10
08:44

Добре де, за SX си има тема, тук иде реч на друг продукт !

11.03.10
08:53

Е, няма ли някоя заралийка да помага :lol:

11.03.10
08:56

Ах спамери :lol:

в 8,20 изпих цвайне капсулен - нищо, засега ....

Или ти вече си non-responder към всякакви бърнъри или малко преувелечиха нещата за ОxyElite Pro.

Както и да е , ще изчакам още до лятото, в момента се двуомя за втория бърнър който ще ползвам между Oxy-то и Митотропина.

11.03.10
13:07

Определено очакванията за супер мега гига енергия и т.н. са силно преувеличени. Но и мисля, че при емзо положението е по друго. Аз си усещам ефект от 2 хапа сутрин и то доста добре. Верно след 2 часа вече нема нищо... но тогава удрям едно кафе и веднага пак 10-15 мин ме “повдига” един вид. Но по време на тренировка е това което най-добре се усеща... провайте да правите коремни упражнения... поне при мен е неккъв ад. МНОГО ГОРЕЩО! Много голямо затопляне в областа на корема.
И незнам дали не си въобразявам но... става вече.. хм 10 дни го пия, и сякаш мазнините на гърдите ми мааалко са се посмалили. Като се стегна и не си виждам зърната изобщо... (а това беше едно от нещата което винаги съм искал да стане... тъй като имам малка гинекомастия.) Но това може да се и дължи на факта че правя кардио сутрин на гладно от 3 седмици.(бягане по принцип.. но тая седмица поради хомосексуалната ориентация на баба Марта >:( .. бягам на место в къщи+бой със сянка)

11.03.10
13:19

казано от Draken на 11.03.10, 13:07:

Но по време на тренировка е това което най-добре се усеща...

Ами не е ли това най - важното питам аз?

Какъв е смисъла от бърнар, който те “пере” нон стоп даже и докато си почиваш преди тренировката или си просто в лекция?

11.03.10
13:22

Аз живея във висок блок и пощурявам по стълбите, няма такова кардио, ще ми изкочи .... как да е.... няма горещо при мене :)
Ей ся още 2 хапа и да видим.Минах хайли рекомендед дозата, ама няма да вдигам повече.
Взема да се отровя :lol:

p.s. чакам мостри на адреналийн :P

12.03.10
08:12

Въобще не го усетих и при 2х2.
Ще ми е интересно да видя резултатите на другите колеги.

12.03.10
08:17

@emzo досега колко бърнъра си пробвал през живота си? Сигурно числото е над 10-15? Би ли казал ТОП 3 за теб как изглежда.

12.03.10
08:22

1. SX
2. ECY
3. Red Acid Gen1

Готина класацийка а ?  :coolgrin:

Мнението беше редактирано от emzo на 12.03.10 08:23.

12.03.10
08:36

Емзо не е критерии, той е робот.. :lol:

Първите два не мисля да ги коментирам..:lol:

12.03.10
09:09

казано от emzo на 12.03.10, 08:22:

1. SX
2. ECY
3. Red Acid Gen1

Готина класацийка а ?  :coolgrin:

и трите ли са спряни

Мнението беше редактирано от S.P.Q.R. на 12.03.10 09:10.

12.03.10
09:27

И да и не :lol:

17.03.10
16:32

Емзо, как върви с  ОxyElite Pro? Някакви резултати?

17.03.10
17:11

Имах таблетки за 4 дни и 1/2.

17.03.10
17:50

Аз си помислих, че си започнал цяла опаковка!

18.03.10
11:12

казано от gorskia на 17.03.10, 17:50:

Аз си помислих, че си започнал цяла опаковка!

Аз почти го привьршвам.Като килограми не сьм свалил много, но свалих сантиметри от проблемните зони, предполагам, че сьм качвал ММ.

За тези месеци OXY има най-дбрата оценка и все пак е индивидуално

18.03.10
16:20

Ако накрая си свалил малка цифра килограми, а голяма цифра в сантиметрите, дето мери метъра, това ще е един от най - революционните бърнари.

18.03.10
18:50

казано от Finish First на 18.03.10, 16:20:

Ако накрая си свалил малка цифра килограми, а голяма цифра в сантиметрите, дето мери метъра, това ще е един от най - революционните бърнари.

Да ти кажа сантиметрите не са толкова много но не са и малко, а и имам още 10 дни.Важното е, че от бицепсите не съм мръднал, но все пак аз ям по 3 гр протеин на кг телесно тегло.Като цяло мога да кажа, че е добър продукт, особено сега като е нов няма да си позволят да го прецакат, след време може и да осерат партидите, но сега е добре

RA

18.03.10
21:12

Интересно ми е , някои пробвал ли е този стак - fitness1.bg/get-ripped/  (Oxyelite pro + REcreate).Или дори да не сте го пробвали - какво мислите за тази комбинация?Малко странна ми се струва два термогенни бърнара , но нещо от рода на 2 Recreate сутрин + 2 окси следобед ми звучи добре.

Мнението беше редактирано от emzo на 18.03.10 21:42.

19.03.10
06:11

Само Окси е добре, тоест това е още по-добре, комбинации всякакви.Много хвалят Adrenalean + Lean Xtreeme.Стакьт е на промоция.Ако диетата и кардиото са на ниво всеки бьрньр от често споменаваните е добре

RA

19.03.10
11:39

Мхм , този окси доста бързо се качи до №16 във магазина на bodybuilding.com . Сега чета и за Lean extreme , съставките ми се струват доста добри и ги няма във окси(+това не е стим бърнар).Може би ще се спра на комбинация от Oxy + Lean Extreme.

19.03.10
13:04

Давай смело ;)

OEP ще е в десятката до 2 седмици максимум.

Мнението беше редактирано от Fitness Freak на 19.03.10 13:04.

29.03.10
11:09

ЕМЗО ако ти си това на снимката,тия 3 грама ше ги исереш и изпикаеш поне 2.5 от тях и ем пиеш бърнер ем да качваш маса,стига глупости хора.Днес приех първите 2 капсули минах направо на мах доза,никакъв апетит,не ме свърта на 1 място,настреоение страшно приповдигнато,потя се като свиня,и осщте куп др работи.Бих казал че Охито е изруд!!!

29.03.10
11:20

Браво на теб Леден, кефи се и толкоз.
За мен продукта не струва.

Да съм писал, че трупам маса и чистя ?
Аз не вярвам в магии, а ти ?

Мнението беше редактирано от emzo на 29.03.10 11:20.

29.03.10
16:32

Не можах да не се разровя из bodybuilding.com и да прочета някой от ревтата за oxyelite pro и попаднах на нещо, което ми се наби в окото:

This product contains an old nasal decongestant from the 1940\‘s. It was abandoned because some males had difficulty urinating.

От това си вадя извода, че съдържа продукт, който затруднява уринирането при мъжете, или просто авторът на мнението е параноик, не знам.

http://reviews.bodybuilding.com/USPlabs/OxyELITE_Pro/Streetbull/222327

Мнението беше редактирано от ZSMJ на 29.03.10 16:33.

29.03.10
16:35

мтз... няма такова нещо.

29.03.10
17:40

@Дракен

Не искам да звуча сякаш се заяждам или нещо, просто, би ли написъл как стигаш до това заключение.

29.03.10
17:45

казано от ZSMJ на 29.03.10, 17:40:

@Дракен

Не искам да звуча сякаш се заяждам или нещо, просто, би ли написъл как стигаш до това заключение.

Привет,

Разгледай дневника на Дракен ;)

Скоро чакаме статийка от него за Оксито.

Поздрави,

29.03.10
18:24

казано от ZSMJ на 29.03.10, 17:40:

@Дракен

Мии дедазнам.. лоча вода по средно 3 литра на ден.. пикая си по 4-5 пъти че и повече тук таме. Нямал съм проблем с уринирането.
Всичко си е наред. Вече 4 седмици.

30.03.10
10:17

Хм, зайнтригуваме този продукт, сега се чудя след като свърша SX-a с какво да комбинирам JetFuel PYRO дали с това или добрия стар Fyre… Интересуваме някой, който го ползва за досваляне на излишни килограми и орелефяване...

30.03.10
10:37

@Lenks eдва ли имаш нужда да комбинираш jetFuel Pyro с нещо друго. Самостоятелно, пак си е доста силен.

30.03.10
10:50

Moже да няма нужда, ама имам тая възможност и искам да направя някоя брутална комбинациика :) Пък и при мене последните метри в свалянето винаги са ебати мъката, такаче, колкото повече допълнителни сили ми дойдат, няма да са излишни...

Мнението беше редактирано от Lenks на 30.03.10 10:51.

09.04.10
08:37

И кво ? Някой стопи ли се ?

09.04.10
10:02

Copy-Paste
от дневника ми!

След 1 месечен цикъл - OxyELITE Pro, Purple Wraath, Vits, Omega 3, Scivation Whey

OxyELITEPro.
Започнах продукта с смесени чувства, и тъй като на българския пазар бе само от 2 седмици трябваше доста да почета в BB.com, коментари и т.н. докато се навия да го взема. Но както и да е, взех го.
5 седмици прием 3 хапа на ден, без неделя. (+- 1-2 дни когато не успявах да взема следобедния хап, и отделно последните 3 дни по 4 хапа на ден).

Но както е и при други продукти, зависи от организма ти, от тренировките, от храненето, от много неща и при всеки може да даде различни резултати.

Ще го напиша като ревю:

1. Термогенен ефект - 10/10 - До половин час след приема можех да усетя реално затопляне в цялото тяло, и то до като съм в покой. По време на кардио си ме затопляше перфектно, в предвид че бягах сутрин и температурите не са били по високи от 10 градуса предния месец, дори смея да кажа че предимно на 5 градуса и 50% от случаите с студен вятър съм бягал.
И в предвид всичко това, докато бягах си ми беше горещо. Други 2 неща по които усетих ефекта -
-след като си взема душ след кардиото, после 30 мин след това ми е много горещо;
-като правя коремни преси, след 10-тата така ме затопля че, имам чувството че ме заливат с вряла вода в корема.

2. Енергийност - 7/10 - Тук обаче не мога да преценя... Да.. че имах енергия за кардиото колкото и изморен да съм бил от предния ден.. имах. Че ме събуждаше от раз и ме ободряваше по много приятен начин, да - така беше. Но в предвид че пиех и Purple Wraath и кафе, (дори ми се случваше напоследък да пия кафе/2xOEP/1xPW в рамките на 15 мин и така да отивам да бягам)
мисля че енергията за кардиото ми идваше и от други фактори. Само и единствено първият хап ме замая леко в главата, после останалите 89, не съм ги усетил (говоря за енергиен ръш).

3. Странични ефекти - 9.9/10 - Давам почти максимална оценка. Единствения негативен страничен ефект който имах бе - първите 2 нощи от приема му имах малак проблем със съня. Лягах към 10-11ч. и успявах да заспя чак към 1-2, но това както казах бе само първите 2 дни. За друго абсолютно нищо лошо не мога да се сетя. Това съм го казвал и друг път - в сравнение с Lipo6x от който получавах ужасно сърцебиене по време на кардио (чак се плашех), тук това го нямаше. В горния критерии споменах че първия хап ме замая леко.. но това беше, повече не се повтори.

4. Контрол на апетита - 10/10 - Тук мисля че този продукт бе най - силен. Просто никакъв глад, и никакви мисли за сладко или каквото и да е било.

5. Резултати и реално изгаряне на мазнини - 9/10. - Тук не давам максимална оценка, пак заради причината че, аз отделно си спазвах много добре режима (+- малко изключения свързани с сабирания на маса с алкохол и мезета smile ). Правех много тренировки. 6 дни в седмицата, като в половината дни съм имал по 2 тренировки сутрин и следобед. Включая и кардио и сила и карате тук. Другата причина че не давам 10 е, OEP твърди че изгаря мазнините в проблемните места - алфа 2 рецепторите мисля че им викаха. Да може би е така, но в никакъв случай не е предимно там, а и да е.. не е толкова голям ефекта. В талията мисля че се справи, в гърдите можеше и още. Знам нахален съм но все пак :)
Та резултатите както се виждат по долу - 5кг и 5см от талията ги няма за 1 месец. (Снимки можете да видите в дневника ми на 8 и 14 страница)
6. ЦЕНА (сега добавям този критерии) -9/10 - Мисля че фет бърнера си заслужава парите (още повече че в момента е на цена от 72 лв с тези великденски промоции). Не давам 10 понеже нали сме си българи и парите винаги са ни проблем хихи :)

Ето и мерките 1 март/3 април

Тегло - 98/93кг (-5)
Талия - 97/92 (-5)
Ханш - 104/102 (-2)
Гръдна - 117/116 (-1)
Мишница - 42/42
Врат - 43/43
Бедро - 65/64 (-1)
Пръсец - 44/44
Предмишница - 34/34

Не желая да натрапвам мнението си за този продукт на никого. Това е моето мнение. Давам пример с наш Emzo който по никакъв начин не усети мострата на OEP. И явно при някои хора продукта действа по един начин, при други по друг.

Аз лично бих си го взел отново.

Мнението беше редактирано от Draken на 09.04.10 17:25.

09.04.10
11:29

Честно казано, на мене лично ми се струва, че тези 5см могат да се смъкнат и без OEP за 1 месец...

Мнението беше редактирано от Lenks на 09.04.10 11:33.

09.04.10
11:44

Естествено че могат :) Но то си важи за всички бърнери... и с тях и без тях всичко е възможно (в границите на нормалното ест) с правилно хранене и тренировки :)

Мнението беше редактирано от Draken на 09.04.10 11:45.

09.04.10
14:38

Lenks, е напълно прав, но с риск да се повторя ще кажа, че ако в самото начало е свалял с OEP, резултата е щял да бъде в пъти по голям като цифра и вид, но при вече поддържане на няколко месеца нвд, бърнари и прочие, след това вече организма доста се е изморил, свикнал е с диетите и свалянето става все по - трудно.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1