разширен стомах?!

18.12.04
22:59

абе момчета да ви питам тоя тумбак( не е мазан!) кво се прави бе? немога да ям секи ден по малко и на често и понякога си се тъпча кажи речи, което се отразява на формата на корема. вярвам че схваштате какво имам пред вид. как може да се коригира това? само с коремни преси ли? аз правя някакви 1-2 пъти седмично колкото да има и дали стига това. ама се чудя защото гледам ги и култористите на състезание колкото и да им е добър корема в релакс си имат тумбак?! ако можете дайте съвет или мнение поне моля :)

19.12.04
00:07

За да се стегнеш и да премахнеш тумбака прави всеки ден по 2 серии коремни преси обаче до отказ дотогава  докато корема започне да те боли много и не можеш да направиш повече повторения , прави така всеки ден защото 1-2 пъти са  недостатъчни дори за поддържане на форма ,коремния мускул се напомпва много бързо но имного бързо спада , не е като останалите мускулни групи при корема се изисква постоянство , ако ти идва много първите 2 седмици са почиваи 2 пъти седмично а след като привикнеш само веднъж ако правиш така редовно 2 месеца ще има голям резултат

Поздрави и успех с пресите!!!!

SH

19.12.04
15:21

и аз имам подобен проблем с корема

аз правя 3пати седмично преси

достатачно ли е ?

19.12.04
17:57

Правете по често ако няма резултат корема ще се стегне но правете различни упражнения за долната част и за горната.като правите свободно 30 вземете тежест и продължете няма начин да не се стегне.А колкото до плочките без диета (отрицателен калориен прием) забравете

20.12.04
13:13

Прочети това

20.12.04
16:07

И още един въпрос какво имате предвид под “разширен стомах”,аз знам че такива хора с РС им се яде постояно и нямат чувство за насищане но не е казано дали са с обемни шкембета.Друго е биреното коремче.
Поправете ме ако греша

20.12.04
16:10

Тук май се има предвид разширен “визуално” стомах (шкембенце), а не някаква диагноза. Поне аз така разбрах нещата  :?

20.12.04
16:15

Думата (думите) са с двойно значение и не се знае кое е имал предвид noolo6 защото разширения стомах си е сериозно заболяване.
Но noolo6 ще уточни

20.12.04
19:29

Eдин съвет от мен, за да не ти се разширява корема, можеш да ползваш колан по време на тренировка (нормален или трибойски, няма значение). Жан Пиер Фукс го прави и казва, че има ефект, можеш да пробваш и ти  :wink:

21.12.04
00:50

[quote author=“YODA”]Eдин съвет от мен, за да не ти се разширява корема, можеш да ползваш колан по време на тренировка (нормален или трибойски, няма значение). Жан Пиер Фукс го прави и казва, че има ефект, можеш да пробваш и ти  :wink:

Това е новост за мен а и всички предполагам (мислил съм го) някой да е пробвал

21.12.04
11:59

Аз съм пробвал, описаното от Йода, при мен имаше ефект (като че ли). Но непрекъснатото ползване на колан има доста отрицателни страни (обсъждане е темата доста), затова по принцип не одобрявам идеята.

21.12.04
15:17

да бе наистина “разширен стомах” може да се разбира различно но и за това съм сложил и “?!” след това, защото не съм сигурен дали даже така се казва. А аз иначе имам пред вид издут корем( ако искате го наречете бирено коремче или отпуснат корем се тая мисля си че ме разбирате). и ме притеснява само това че даже и като ги гледам култористите на състезания дето са изчистени от всякаде и са с перфектна преса докато позират, на релакс пак са им такива тумбаците. и това ми беше интересно дали този проблем може да се коригира само с коремни преси или ще трябва и други тарикатлъци. ако някои знае може да каже до колко храна е приемливо да се приема на един път така че да не се стига то този проблем. аз съм чувал че до около 500 грама.

21.12.04
16:22

Смени си аватара че разваляш изгледа на форума в правилата пишеше размера на снимката мисля че беше 120х120 щото модераторите ще ти се карат като го видят

21.12.04
23:07

Само дадох идеята за колана, иначе и аз не бих я пробвал, защото мене започва да ме боли при повече носене!

22.12.04
00:50

И аз съм мислил върху това на исках да видя на практика има ли резултат с и без

15.03.05
12:28

относно коремните преси, бих казал че освен натоварване ти трябва и почивка. все пак единия от основните принципи на културизма е и адекватна почивка. доколкото знам корема си почива бързо, за един ден, така че според мен през ден да правиш преси е достатъчно. скоро бях чел в един пост, че корема трябва да се прави отделно, т.е. да имаш сили, а не в края на тежка тренировка. избери сам оптималния вариант.
относно храната - 500гр. е доста относително, по-скоро обема е от значение, и най-вече на теб даден обем как ти се отразява.

15.03.05
22:43

Това с колана е хитро!
Добре дошли във форума. Моля спазвайте правилата и пишете на кирилица! Преведох поста ви. При следващи нарушения ще следват санкции!
по-здрави
Емил

16.03.05
15:52

Относно колана,чувал съм, че има доста добър ефект,но все пак без диета и преси здраво, няма да стане. Но едно момче във залата ми се кълнеше, че два месеца със колан по време на тренировка/без кардио/, са му свалили 7 см от талията.Направо се зарибих да си купя.Коланът му е от материя наподобяваща неопрена на водолазите,не знам как се казва, но здраво изпотява,...но и освен това мисля, че е доста дискомфортно и сърби ...

IN

23.03.05
21:27

Модернирано от head_hunter  http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?p=48009#48009

Нужно е само постоянство и всичко ще си дойде на мястото .... Най-добре е според мен вдигатено на крака от вис.

Добре дошъл във форума!
Пиши на кирилица!
Спазвай правилата на форума!
Прочети същите тези правила!

GE

29.03.05
23:09

Само да отбележа че един приятел се беше поожлякал малко в пресите и получи нещо като херния и му се измести пъпа с около 2-3 см ! Аз само така информативно ... 8)

31.03.05
18:01

Дали е от пресите това пич ?

GE

31.03.05
18:09

Определено!

01.04.05
00:03

[quote author=“Gen”]Определено!

Как го определи щото ми се струва невъзможно

GE

01.04.05
22:20

Ми 1-во—получи му се повреме на суперсерия и 2-ро ходи на лекар и те му казаха че е от претоварване!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1